Vieți modificate cu un scop

  El ţine în mână sufletul a tot ce trăieşte, suflarea oricărui trup omenesc. – Iov 12:10

  Vei respira de aproximativ 18 ori în minutul următor, de o mie de ori în ora ur-mătoare şi de 26 000 de ori până la finalul zilei. În anul care a trecut ai respirat de aproximativ 9,5 milioane de ori. Unii dintre voi aţi trecut prin momente de durere intensă, de singurătate, de frică şi de pierdere a cuiva drag.

  Poate că vă făceaţi planuri de căsătorie. Nunta nu a avut loc şi aţi învăţat astfel să purtaţi haina singurătăţii cu demnitate şi cu graţie. Unii dintre voi sunteţi părinţi sau bunici şi asistaţi la modul în care Satana îi ademeneşte pe copiii sau pe nepoţii dumneavoastră pe calea către distrugere. Nu aveţi nici cea mai vagă idee despre unde ar putea fi sau ce ar putea face astăzi.

  În ziua în care ai fost diagnosticată cu cancer ţi-a fost frică. Ai simţit teamă şi nesiguranţă, gândindu-te dacă vei mai fi în viaţă să-ţi vezi fiica maturizându-se şi transformându-se într-o tânără frumoasă. Iar acum, nu îţi este uşor să depăşeşti amărăciunea cu care ai rămas după ce ai descoperit infidelitatea soţului tău. De asemenea, nu este uşor să-ţi găseşti curajul de a ieşi dintr-o relaţie toxică. Dar ai găsit acea putere.

  Când ţi-a murit copilul, L-ai blestemat pe Dumnezeu. Când ţi-ai pierdut pe neaşteptate mama, lumea ta s-a prăbuşit. Dar noi, cei care supravieţuim morţii unei persoane dragi, trebuie să mergem mai departe. Dumnezeu ne acordă acele 26 000 de respiraţii pe zi cu un scop. Situaţiile în care ne aflăm nu sunt rezultatul şansei sau al norocului, fie el bun sau rău. Dumnezeu fie le-a permis, fie le-a decretat.

  Poate că te afli într-o ţară străină, departe de toţi cei la care ţii, sau eşti închis şi te lupţi să supravieţuieşti în circumstanţe inimaginabile. Poate că eşti mistuită de furie sau te afunzi în cea mai adâncă disperare. Oricare ar fi situaţia, Dumnezeu nu te va abandona niciodată. Deşi s-ar putea să nu pară aşa, situaţiile prin care trecem sunt oportunităţi, nu catastrofe. Vieţile noastre au fost modificate cu un scop. Indiferent de modul în care au fost schimbate vieţile noastre, faptul că încă mai putem respira este o favoare din partea lui Dumnezeu.

  Psalmistul declară: „Tot ce are suflare să laude pe Domnul! Lăudaţi pe Domnul!” (Psalmii 150:6). Aşadar, să-L lăudăm cu suflul pe care El ni-l dă cu atâta bunăvoinţă. Să-I mulţumim pentru ocaziile unice pe care ni le oferă şi să acceptăm pacea pe care ne-o dă.

  Avery Davis

  Vieți modificate cu un scop - 2018. Psalmistul declară: „Tot ce are suflare să laude pe Domnul! Lăudaţi pe Domnul!” (Psalmii 150:6). Aşadar, să-L lăudăm cu suflul pe care El ni-l dă cu atâta bunăvoinţă. Să-I mulţumim pentru ocaziile unice pe care ni le oferă şi să acceptăm pacea pe care ne-o dă.
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...