O lungă așteptare

  Opriţi-vă şi să ştiţi că Eu sunt Dumnezeu. – Psalmii 46:10

  Nerăbdarea este un lucru cu care mulţi dintre noi ne luptăm. De exemplu, unii dintre noi ne confruntăm cu faptul că trebuie să aşteptăm cu răbdare la o coadă la cumpărături sau pe cineva care trebuie să ne ducă într-un anumit loc. Soţul meu, care este orb, avea o programare pentru o procedură în ambulatoriu. Compania de asigurări îi pune la dispoziţie o maşină pentru vizitele la medic, aşa că am sunat pentru a programa transportul. Autovehiculul a venit, iar şoferul a fost foarte amabil. Când am ajuns, mi-a dat un bilet cu un număr la care puteam suna gratuit când eram gata, pentru a veni să ne ia.

  Intervenţia a durat mai mult decât ne aşteptam, dar eu o anunţasem pe asistentă că venisem cu maşina companiei de asigurări, aşa că trebuia să ştiu când să sun pentru a fi duşi înapoi acasă. Aceasta mi-a spus că va veni şi-mi va spune când soţul meu avea să fie la reanimare.

  Cât eram în sala de aşteptare, spre surprinderea mea, am văzut-o lucrând la birou pe Kay, o membră a bisericii mele. Ea m-a văzut, a venit la mine şi m-a îmbrăţişat. Nu ştiam că lucrează acolo.

  După două ore, asistenta a venit la mine şi mi-a spus că pot să sun pentru maşina care ne ia. Am mers la recepţie şi am format numărul de pe bilet, dar mi-a răspuns robotul. Am aşteptat „răbdătoare”, dar, după aproximativ şapte minute, am închis telefonul şi am sunat din nou.

  Tot fiind pusă în aşteptare, devenisem nerăbdătoare şi frustrată. Recepţionista mi-a văzut frustrarea şi a încercat să sune de pe telefonul ei, dar fără succes. Mă supărasem. Am întrebat-o pe recepţioneră dacă o cunoştea pe Kay, care lucra la parter.

  – Da. Mergeţi la aceeaşi biserică? mă întrebă ea.

  – Da.

  – O voi suna şi vă va găsi ea o maşină care să vă ducă. Nu vă necăjiţi.

  Kay a venit şi i-am explicat situaţia. Ea ne-a spus să nu ne îngrijorăm pentru că avea să cheme ea pe cineva care să ne ia. I-am mulţumit lui Dumnezeu şi m-am liniştit.

  Domnul ne scoate în cale oameni, deşi uneori nu ştim de ce. Nu aveam habar de faptul că Kay lucra acolo, dar Domnul ştia că voi avea nevoie de ajutor, aşa că a aranjat în aşa fel lucrurile încât eu să o văd. Ea l-a sunat pe un alt membru al bisericii noastre, care a venit şi ne-a dus acasă. Fusesem atât de nerăbdătoare şi de îngrijorată, deşi în tot acest timp Dumnezeu rezolva deja lucrurile!

  „Taci înaintea Domnului şi nădăjduieşte în El.” (Psalmii 37:7)

  Elaine J. Johnson

  O lungă așteptare - 2018. Domnul ne scoate în cale oameni, deşi uneori nu ştim de ce. Ea l-a sunat pe un alt membru al bisericii noastre, care a venit şi ne-a dus acasă. Fusesem atât de nerăbdătoare şi de îngrijorată, deşi în tot acest timp Dumnezeu rezolva deja lucrurile!
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Noi suntem epistole

  Eu și soțul am adoptat textul din Matei 25:40 ca pe unul dintre principiile de conduită în viață. Conform celor afirmate de apostolul Pavel, nu suntem doar epistole de citit pentru ceilalți, ci ni se amintește că orice le facem altora, fie bine, fie rău, Îi facem, de fapt, lui Isus.

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Publicate astăzi

  Avion de croazieră cu patru motoare

  Există unele lucruri pe care ni le-am putea achiziționa, însă nu ne-ar folosi la nimic, poate doar pentru satisfacerea orgoliului. Poți avea în garaj un Ferrari, dar să nu ai șosele ca să beneficiezi de capacitățile mașinii. Prin urmare, dacă ne putem controla pornirile de grandomanie, vom face și vom cumpăra pentru noi ceea ce se potrivește statutului, dar și posibilităților din contextul în care trăim. Hai să nu înmulțim numărul snobilor, ci mai bine să fim chibzuiți!

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Toleranţa

  Astăzi ne putem dezvolta toleranţa, dacă ne înfruntăm responsabilităţile cu încredere în Dumnezeu, în promisiunile Lui şi dacă ne rugăm până primim binecuvântările Lui.

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  A fiatalok Isten eszközei

  „Jó a férfiúnak, ha igát visel ifjúságában.” (Siral 3,27)„Isten fiatalokat hív, akik ifjúságuk lendületével és...