Cadoul

  Ea este mai de preţ decât mărgăritarele şi toate comorile tale nu se pot asemui cu ea. – Proverbele 3:15

  În curând va fi ziua fiicei mele, care este deja o femeie adultă. Va împlini 28 de ani. M-am întrebat ce cadou aş putea să-i cumpăr de ziua ei. E posibil ca ea nici măcar să nu deschidă sau să accepte cadoul pe care i-l trimit. Aşadar, de ce i-aş cumpăra ceva?

  Am pus distanţa între noi de-a lungul anilor şi ne-am înstrăinat. Nici măcar numi amintesc de ce s-au răcit relaţiile. Se pare că acest lucru li se întâmplă mai des familiilor din ziua de azi decât celor din trecut. „Este doar un semn al timpurilor de pe urmă”, ar spune unii, dar nu sunt de acord cu această idee.

  Cred că problemele în familie au existat din vremuri imemoriale. În fond, au existat probleme şi în familia lui Iosif, în Vechiul Testament. Fraţii săi invidioşi l-au aruncat într-o fântână părăsită!

  Atunci, în cazul relaţiei dintre mine şi fiica mea, asta ar însemna că nu ar trebui să-i cumpăr niciun cadou? Desigur că nu. Voi alege cu grijă pentru ea ceva care sper să îi placă.

  În fond, nu asta ar dori Tatăl ceresc de la mine şi nu asta a făcut El pentru noi? El ne oferă un cadou special ca expresie a dragostei Sale – pe Fiul Său!

  Desigur că depinde de noi dacă acceptăm sau ne dorim acest cadou. Îmi amintesc că a fost un moment foarte îndepărtat când ne-am înstrăinat de El. Nu a început totul cu Adam şi Eva şi cu alegerile lor egoiste din Grădina Edenului?

  Aşadar, în ciuda faptului că noi suntem răspunzători pentru răceala din familie, ne dă Dumnezeu un cadou mai puţin important decât ce are El mai bun? Deloc. Suntem totuşi copiii Lui şi ne iubeşte. El continuă să ne acorde multe binecuvântări. Mai presus de orice, El ne oferă darul unirii cu El prin Isus. Dumnezeu ne-a creat şi doreşte să ne dea viaţa veşnică prin Fiul Său. Ce lucru minunat!

  Cu toate acestea, se pare că suntem foarte încăpăţânaţi şi vrem să mergem pe cont propriu. Uneori ne dorim lucruri diferite decât cele pe care Tatăl nostru le doreşte pentru noi. Însă, spre deosebire de părinţii noştri pământeşti şi de cadourile noastre lumeşti, Dumnezeu este Tatăl nostru ceresc, care ne oferă Cadoul perfect. Fie ca noi toţi să acceptăm cadoul Său preţios – viaţa veşnică în Isus.

  Laura A. Canning

  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Mi-e frică!

  Adu-ți fricile în fața lui Dumnezeu și El îți va da instrumentele pentru a te confrunta cu fiecare în parte. El te știe dinainte să te fi născut; îți cunoaște temerile. Te poate ajuta să le înfrunți. Încrede-te numai în El!

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  Totul strălucește

  În ziua aceea, când va veni să Își ia pietrele prețioase, ne vom putea așeza cu bucurie alături de ceilalți care au trecut prin procesul de lustruire, ca să strălucim ca stelele, pentru totdeauna.

  Publicate astăzi

  Al doisprezecelea copil al lui Iacov

  Numele nostru este săpat adânc în palmele Mântuitorului, nu este un simplu tatuaj, ci El a plătit cu viața această răscumpărare. Poartă-te în așa fel încât să fie mândru când ți se rostește numele undeva.

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Experienţe pe vârful muntelui

  Trebuie să ne luăm rămas-bun de la momentele glorioase iar şi iar, pentru că trebuie să lucrăm jos, în vale. Însă acest rămas-bun nu va mai exista când Isus va reveni. El îi va primi pe răscumpăraţi în aer, tară să atingă pământul, pentru a începe gloriosul urcuş către reşedinţa cerească, unde vom locui în veşnicie cu Isus

  Mai arzi?

  Doamne, lasă-mă să ard pentru Tine! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți un psalm sau măcar câteva versete!

  A szent város feletti jelenet

  „Mert nékünk mindnyájunknak meg kell jelennünk a Krisztus ítélőszéke előtt, hogy ki-ki megjutalmaztassék a szerint,...