Nimic nu este imposibil pentru Dumnezeu

  Când nu eram decât un plod fără chip, ochii Tăi mă vedeau şi în cartea Ta erau scrise toate zilele care-mi erau rânduite, mai înainte de a fi fost vreuna din ele. – Psalmii 139:16

  Este minunat să ştii că există un Dumnezeu care cunoaşte totul, vede totul şi poate face totul. Sunt impresionată când privesc înapoi în viaţa mea şi văd ce a făcut Dumnezeu.

  Am locuit cu bunicii materni până la vârsta de patru ani. Când am mers să locuiesc cu mama mea, ea era însărcinată cu fratele meu şi locuia cu cel de-al doilea soţ al ei. Am crescut cu convingerea că mama rămăsese văduvă înainte de a se căsători a doua oară. Dar la adolescenţă am început să întreb de ce nu exista un certificat de deces al tatălui meu sau vreo poză cu el. Ea nu a dorit să vorbească despre tatăl meu sau despre trecut, iar curiozitatea mea a trecut cu timpul.

  La optsprezece ani, m-am căsătorit cu un tânăr minunat din biserică. Pe invitaţia de nuntă, în dreptul numelui tatălui, am scris: In memoriam. M-am întrebat mereu cum era, cum a murit şi multe alte lucruri despre el. Nu am vorbit despre frământările mele cu nimeni. Credeam că am aceste îngrijorări pentru că mama nu mi-a vorbit despre el, dar Dumnezeu ştia totul.

  Într-o zi, am deschis pagina unei reţele de socializare de pe internet şi am văzut un mesaj al unei fete care pretindea că este verişoara mea. Ea mi-a spus că tatăl meu trăieşte şi că mă caută de mai bine de treizeci de ani! Eram înmărmurită. Nu-mi venea să cred ce citeam. Am acceptat cererea ei de prietenie online, iar ea mi-a trimis poze cu tatăl meu. Am sunat-o apoi pe sora mea, care locuieşte vizavi de mama şi i-am trimis o poză, rugând-o să i-o arate mamei pentru confirmare. Spre surprinderea mea, mama a confirmat că cel din fotografie era tatăl meu.

  Tata nu era mort. El locuia la 1 931 de kilometri distanţă de mine. Am avut în sfârşit ocazia să-l cunosc, după ce timp de 34 de ani am fost despărţiţi. L-am cunoscut pe el, mi-am cunoscut unchii, mătuşile şi verii, care, la rândul lor, au fost nerăbdători să mă cunoască. Le-am oferit tuturor cartea Signs of Hope [Semnele speranţei].

  Sunt sigură că Dumnezeu ne-a adus împreună pe mine şi pe tatăl meu cu un scop – să-l câştig pentru Împărăţia cerurilor. Ştiu că nimic nu este imposibil pentru Dumnezeu şi că nimic nu este la voia întâmplării. Este în viaţa ta cineva important pe care trebuie să-l cauţi pentru împărăţia lui Dumnezeu?

  Nilva de F. Oliveira da Boa Morte

  Nimic nu este imposibil pentru Dumnezeu - 2018. Sunt sigură că Dumnezeu ne-a adus împreună pe mine şi pe tatăl meu cu un scop - să-l câştig pentru Împărăţia cerurilor. Ştiu că nimic nu este imposibil pentru Dumnezeu şi că nimic nu este la voia întâmplării. Este în viaţa ta cineva important pe care trebuie să-l cauţi pentru împărăţia lui Dumnezeu?
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ce mică-i lumea!

  Mulțumim, Doamne, pentru făgăduința reîntâlnirii din ceruri cu prietenii și cu cei dragi! Mulțumim în mod special pentru minunea întâlnirii cu cei careau fost influențați și îndemnați de viața noastră ca să Te caute! Fie ca și eu să trăiesc în așa fel ca alții să Te vadă în mine. În numele lui Isus, Amin!

  Iubindu-i pe cei care nu merită iubirea

  Scump Isus, Îți suntem pentru totdeauna recunoscători pentru harul Tău minunat! Mulțumesc că ne iubești chiar și în momentele noastre cele mai întunecate! Ajută-ne să manifestăm prin cuvinte și fapte dragostea Ta către aproapele.

  Pietricica din pantof

  Te încurajez ca astăzi să-ți iei timp să rezolvi problemele, înainte ca ele să-ți cauzeze mai multă durere și să te coste timp prețios în viitor.

  Renunță la sare!

  Dumnezeu ne cere să călătorim pe un drum mai puțin bătătorit. Mai exact, uneori este foarte greu să lăsăm în urmă durerile, frustrările și mâhnirea. Uneori nu vrem să le lăsăm, pentru că, altminteri, ne-am pierde identitatea din prezent.

  Publicate astăzi

  Primul rege al lui Israel

  Poate cea mai importantă lecție este aceea a dependenței de Dumnezeu; când cineva se consideră prea bun pentru a se mai lăsa condus de Dumnezeu, va face greșeli ireparabile. Ziua de azi este o ocazie să refaci dependența ta modestă și sigură față de Dumnezeu.

  Ce mică-i lumea!

  Mulțumim, Doamne, pentru făgăduința reîntâlnirii din ceruri cu prietenii și cu cei dragi! Mulțumim în mod special pentru minunea întâlnirii cu cei careau fost influențați și îndemnați de viața noastră ca să Te caute! Fie ca și eu să trăiesc în așa fel ca alții să Te vadă în mine. În numele lui Isus, Amin!

  Esenţa existenţei noastre

  Crede că trăieşti, simţi şi acţionezi pentru că El este în tine şi tu eşti în El! Fără prezenţa Sa în viaţa ta, ai pieri. Ce privilegiu imens să ştii că Dumnezeu te iubeşte foarte mult şi îţi acceptă întreaga viaţă în ciuda tuturor greşelilor!

  Scrisoare cu un destinatar și doi beneficiari

  Doamne, ajută-mă să văd în oameni ce vezi Tu frumos și bun! Dă-mi putere să descopăr lucruri pozitive în cei care astăzi îmi par neplăcuți! Ajută-mă să iubesc ca Tine! PROVOCARE: Fă o listă cu persoane din anturajul tău și în fiecare zi a săptămânii roagă-te pentru o altă persoană sau grup! Îți recomand să adaugi pe listă nu doar persoane dragi, ci și persoane mai puțin apropiate sau chiar persoane care nu îți sunt tocmai simpatice.

  Boldogok, akik vigyáznak

  „Boldogok azok a szolgák, akiket az úr, mikor hazamegy, vigyázva talál: bizony mondom néktek, hogy...