Este vremea ta!

  Orice lucru, El îl face frumos la vremea lui. A pus în inima lor chiar şi gândul veşniciei, măcar că omul nu poate cuprinde, de la început până la sfârşit, lucrarea pe care a făcut-o Dumnezeu… Că Dumnezeu face aşa pentru ca lumea să se teamă de El. – Eclesiastul 3:11,14

  Mulţi dintre noi s-ar simţi mai bine dacă nu s-ar schimba niciodată nimic, dar nu se întâmplă aşa. Orice lucru îşi are perioada lui, un timp potrivit. Mi-am reamintit lucrul acesta când l-am văzut pe soţul meu oficiind căsătoriile celor doi fii ai noştri. Trecuse o perioadă din viaţa familiei noastre şi începuse o alta.

  Îi sunt atât de recunoscătoare lui Dumnezeu pentru această nouă perioadă din viaţa mea. Mă bucur de cei doi fii ai mei, care sunt în lucrare, împreună cu soţiile lor, de un nepot, de prietenii mei dragi care îl iubesc pe Domnul şi în special de partenerul meu în slujire şi iubirea vieţii mele de 33 de ani încoace.

  Asta nu înseamnă în niciun caz că nu sunt probleme de rezolvat, bătălii de dat, temeri de depăşit, provocări de înfruntat, relaţii de cultivat sau necazuri de îndurat. Aş putea spune chiar că nu am fost niciodată atât de solicitată, atât de ruşinată de slaba mea credinţă, atât de lipsită de cunoştinţe şi atât de flămândă după milă. Cu toate acestea, trec printr-o perioadă minunată a vieţii mele!

  Deşi mulţi dintre noi ne bucurăm de anotimpurile naturale care se succed, anotimpurile vieţii ne-ar putea înspăimânta. Schimbarea ni se poate părea grea, dar ea ar fi mai puţin grea dacă am trece prin fiecare anotimp al vieţii împreună cu Isus. „Toate îşi au vremea lor şi fiecare lucru de sub ceruri îşi are ceasul lui” (Eclesiastul 3:1). Dumnezeu are un scop şi o vreme pentru orice lucru de pe pământ, iar acum fiecare dintre noi trece printr-o astfel de vreme. Poate este vremea formării profesionale sau a primei slujbe. Poate este vremea iubirii de adolescent sau pierderea unui părinte. Poate este vremea aducerii pe lume a unui alt copil sau vremea unei boli. Poate este vremea cuibului gol sau a celei de-a patra mutări din ultimii şase ani.

  În ce perioadă a vieţii eşti? Nu te teme. Fii bucuroasă! Fii recunoscătoare! Promisiunea rămâne: „Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului” (Matei 28:20).

  Indiferent de perioada din viaţă în care intri, te afli sau din care ieşi, alege să spui: .Aceasta este vremea mea, o perioadă minunată după orarul lui Dumnezeu!” Ce înveţi, ce oferi, ce experimentezi? Bucură-te din plin de ceea ce faci! Cu ajutorul lui Dumnezeu, poţi s-o faci. Cu El, aceasta poate fi cea mai bună perioadă din viaţa ta!

  Raquel Queiroz da Costa Arrais

  Este vremea ta! - 2018. Indiferent de perioada din viaţă în care intri, te afli sau din care ieşi, alege să spui: .Aceasta este vremea mea, o perioadă minunată după orarul lui Dumnezeu!” Ce înveţi, ce oferi, ce experimentezi? Bucură-te din plin de ceea ce faci! Cu ajutorul lui Dumnezeu, poţi s-o faci. Cu El, aceasta poate fi cea mai bună perioadă din viaţa ta!
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Libertate, în sfârșit!

  Să Îi contemplăm marele sacrificiu făcut de Isus Hristos pentru a ne elibera din închisoarea lui Satana, ca să putem moșteni în libertate Împărăția pregătită pentru cei care Îl vor primi ca Mântuitor. Atunci va începe o nouă pagină de libertate!

  Corul de clopoței

  Sunt atât de binecuvântată pentru posibilitatea de a frecventa o biserică unde sunt membri veniți din diferite părți ale lumii. Îi apreciez pe toți. Obiceiurile lor culinare îmi îmbogățesc viața și îmi confirmă ideea că lui Dumnezeu Îi place diversitatea, când oameni diferiți lucrează împreună.

  Paște fericit!

  Sunt mulţi care au nevoie să afle vestea bună a mântuirii și să-L accepte ca Domn și Mântuitor pe Hristos Cel înviat. Astfel, atunci când spun: „Paște Fericit!”, le transmit altora că sunt fericită și recunoscătoare pentru darul lui Isus, dar oferit tuturor.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...