Eliberare divină

  Îngerul Domnului tabără în jurul celor ce se tem de El şi-i scapă din primejdie. – Psalmii 34:7

  Era o zi frumoasă şi însorită de august, în anul 1998, iar eu eram neobişnuit de emoţionată, deoarece în câteva zile fiica mea avea să înceapă şcoala. În ziua aceea de vineri, după ce am făcut cumpărăturile pentru casă, m-am oprit împreună cu fiica mea la croitoreasă pentru a lua uniformele şcolare pe care aceasta i le făcuse. Mă uitam încântată la micile uniforme şi le examinam. Fiica mea, de asemenea, nu-şi mai putea stăpâni nerăbdarea în timp ce proba pentru ultima oară uniformele. Bucuroase că acestea îi veneau perfect, am plecat spre casă.

  Am ajuns acasă în jurul orei 2:45 după-amiaza. Soţul meu, antreprenor în domeniul construcţiilor, ne-a salutat din biroul său, care se afla în acelaşi complex cu casa noastră. Ne-a spus că va veni şi el acasă imediat. Pe la ora 3 după-amiaza a intrat în casă pe uşa de la bucătărie. M-a sărutat de la revedere, spunând că pleacă să le dea muncitorilor plata pentru săptămâna respectivă. În general, pleca de acasă vineri la ora 3:15 pentru a-şi plăti angajaţii. Însă în acea zi de vineri a plecat cu 15 minute mai devreme, fără vreun motiv anume.

  La ora 3:05, cineva a dat buzna prin uşa de la bucătărie. Am crezut că era soţul meu, care uitase probabil ceva şi venise să ia. M-am uitat prin casă, aşteptându-mă să-l văd. În schimb, dau nas în nas cu un bărbat mascat ce îndrepta spre mine un pistol. Îngrozită, am început să ţip incontrolabil. Mi-a poruncit să nu mai ţip.

  – Unde este soţul tău şi unde sunt banii? m-a întrebat el, făcând referire la banii pentru plata muncitorilor.

  I-am spus că soţul meu plecase şi că nu aveam bani.

  Bărbatul a mers în sufragerie, unde erau mama mea împreună cu fiica mea şi cu băieţelul meu de patru luni. La vederea bărbatului înarmat, mama mea a început să ţipe: „Isuse! Isuse! Isuse!” Deşi bărbatul îi ordona să facă linişte, ea striga cu şi mai multă putere.

  În acel moment, am văzut o ocazie de a fugi prin bucătărie în curte – de unde am văzut un alt bărbat mascat într-o maşină! Deoarece maşina nu bloca intrarea în proprietate, am putut să trec în fugă pe lângă ea şi să ajung în stradă, pentru a cere ajutor. Foarte repede maşinile s-au oprit în faţa casei noastre, creând un ambuteiaj. Mama şi copiii au reuşit şi ei să scape, fără să fie răniţi.

  Să ne încredem pe deplin în îngerul Domnului, care tabără astăzi în jurul nostru şi ne scapă de primejdie.

  Gerene I. Joseph

  Eliberare divină - 2018. În acel moment, am văzut o ocazie de a fugi prin bucătărie în curte. Repede maşinile s-au oprit în faţa casei noastre, creând un ambuteiaj. Mama şi copiii au reuşit şi ei să scape, fără să fie răniţi. Să ne încredem pe deplin în îngerul Domnului, care tabără astăzi în jurul nostru şi ne scapă de primejdie.
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...