Cu o zi mai aproape de Paradis

  Luptaţi cu un suflet pentru credinţa Evangheliei. – Filipeni 1:27

  Pe 15 martie 2013, Duhul Sfânt m-a îndemnat să pun mâna pe telefon şi să-mi sun prietena. Lucram deja de cincisprezece zile la cartea pe care doream s-o scriu – Saints-in-Training. Editorul Penny Estes Wheeler mi-a făcut o mare bucurie când mi-a spus că ar fi încântată să mă ajute cu tot ce poate pentru proiectul acestei cărţi. I-am împărtăşit visul de a concentra ideile mele într-o carte pe care s-o împart creştinilor. I-am menţionat că am simţit că Isus mi-a dat darul de a scrie pentru a-i ajuta pe alţii să vadă că, în ochii Creatorului, suntem cu toţii preţioşi şi iubiţi.

  Suntem de fapt cele mai bune prietene de mai bine de douăzeci de ani. Ea mi-a fost mentor, umărul pe care am plâns şi urechea care m-a ascultat atunci când aveam nevoie să mă descarc! A fost aproape de mine şi de familia mea în problema pe care o avem cu Sonny, copilul nostru care suferă de autism. Îmi este ca o mamă şi o adevărată binecuvântare pentru familia bisericii noastre. Se bucură de o carieră frumoasă ca autor şi editor şi, deşi oficial s-a pensionat, încă slujeşte.

  Într-o zi, poşeta ei „m-a sunat”. Îmi amintesc că era 4 septembrie 2013, în jurul orei 5:30 după-amiaza. Cu doar o zi înainte îi spusesem cum merge cartea la care lucram. Ea m-a sfătuit cum să îmbunătăţesc structurarea paragrafelor. Lucram la acest lucru când mi-a sunat telefonul. Odată ce ne-am lămurit cine suna pe cine, mi-a spus că cel mai probabil telefonul ei s-a atins de ceva în geantă şi, prin urmare, a fost format numărul meu chiar când ea pleca de la o întâlnire de rugăciune.

  Am râs. Ea locuieşte în Maryland, Statele Unite, iar eu locuiesc în Alberta, Canada. „Cred că îngerii noştri păzitori ne-au făcut legătura cu un scop”, i-am spus eu.

  După ce ne-am luat la revedere, mi-am plecat capul şi m-am rugat pentru călăuzire cu privire la acel telefon. Apoi mi-a venit în minte imaginea pe care am pus-o la o istorisire a cărei acţiune se petrece în Rusia. Mi-am amintit că, la acel moment, prim-ministrul canadian participa la nişte întâlniri în Rusia. Când am informat-o pe Penny despre acest lucru, ne-am rugat să se facă voia lui Dumnezeu în aceste vremuri tensionate ale istoriei mondiale.

  Ce binecuvântare este să te rogi împreună cu un prieten care crede în puterea rugăciunii! Şi fiecare zi în care ne rugăm ne aduce cu o zi mai aproape de Paradis.

  Deborah Sanders cu Penny Estes Wheeler

  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Mi-e frică!

  Adu-ți fricile în fața lui Dumnezeu și El îți va da instrumentele pentru a te confrunta cu fiecare în parte. El te știe dinainte să te fi născut; îți cunoaște temerile. Te poate ajuta să le înfrunți. Încrede-te numai în El!

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  Totul strălucește

  În ziua aceea, când va veni să Își ia pietrele prețioase, ne vom putea așeza cu bucurie alături de ceilalți care au trecut prin procesul de lustruire, ca să strălucim ca stelele, pentru totdeauna.

  Publicate astăzi

  Al doisprezecelea copil al lui Iacov

  Numele nostru este săpat adânc în palmele Mântuitorului, nu este un simplu tatuaj, ci El a plătit cu viața această răscumpărare. Poartă-te în așa fel încât să fie mândru când ți se rostește numele undeva.

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Experienţe pe vârful muntelui

  Trebuie să ne luăm rămas-bun de la momentele glorioase iar şi iar, pentru că trebuie să lucrăm jos, în vale. Însă acest rămas-bun nu va mai exista când Isus va reveni. El îi va primi pe răscumpăraţi în aer, tară să atingă pământul, pentru a începe gloriosul urcuş către reşedinţa cerească, unde vom locui în veşnicie cu Isus

  Mai arzi?

  Doamne, lasă-mă să ard pentru Tine! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți un psalm sau măcar câteva versete!

  A szent város feletti jelenet

  „Mert nékünk mindnyájunknak meg kell jelennünk a Krisztus ítélőszéke előtt, hogy ki-ki megjutalmaztassék a szerint,...