Cu o zi mai aproape de Paradis

  Luptaţi cu un suflet pentru credinţa Evangheliei. – Filipeni 1:27

  Pe 15 martie 2013, Duhul Sfânt m-a îndemnat să pun mâna pe telefon şi să-mi sun prietena. Lucram deja de cincisprezece zile la cartea pe care doream s-o scriu – Saints-in-Training. Editorul Penny Estes Wheeler mi-a făcut o mare bucurie când mi-a spus că ar fi încântată să mă ajute cu tot ce poate pentru proiectul acestei cărţi. I-am împărtăşit visul de a concentra ideile mele într-o carte pe care s-o împart creştinilor. I-am menţionat că am simţit că Isus mi-a dat darul de a scrie pentru a-i ajuta pe alţii să vadă că, în ochii Creatorului, suntem cu toţii preţioşi şi iubiţi.

  Suntem de fapt cele mai bune prietene de mai bine de douăzeci de ani. Ea mi-a fost mentor, umărul pe care am plâns şi urechea care m-a ascultat atunci când aveam nevoie să mă descarc! A fost aproape de mine şi de familia mea în problema pe care o avem cu Sonny, copilul nostru care suferă de autism. Îmi este ca o mamă şi o adevărată binecuvântare pentru familia bisericii noastre. Se bucură de o carieră frumoasă ca autor şi editor şi, deşi oficial s-a pensionat, încă slujeşte.

  Într-o zi, poşeta ei „m-a sunat”. Îmi amintesc că era 4 septembrie 2013, în jurul orei 5:30 după-amiaza. Cu doar o zi înainte îi spusesem cum merge cartea la care lucram. Ea m-a sfătuit cum să îmbunătăţesc structurarea paragrafelor. Lucram la acest lucru când mi-a sunat telefonul. Odată ce ne-am lămurit cine suna pe cine, mi-a spus că cel mai probabil telefonul ei s-a atins de ceva în geantă şi, prin urmare, a fost format numărul meu chiar când ea pleca de la o întâlnire de rugăciune.

  Am râs. Ea locuieşte în Maryland, Statele Unite, iar eu locuiesc în Alberta, Canada. „Cred că îngerii noştri păzitori ne-au făcut legătura cu un scop”, i-am spus eu.

  După ce ne-am luat la revedere, mi-am plecat capul şi m-am rugat pentru călăuzire cu privire la acel telefon. Apoi mi-a venit în minte imaginea pe care am pus-o la o istorisire a cărei acţiune se petrece în Rusia. Mi-am amintit că, la acel moment, prim-ministrul canadian participa la nişte întâlniri în Rusia. Când am informat-o pe Penny despre acest lucru, ne-am rugat să se facă voia lui Dumnezeu în aceste vremuri tensionate ale istoriei mondiale.

  Ce binecuvântare este să te rogi împreună cu un prieten care crede în puterea rugăciunii! Şi fiecare zi în care ne rugăm ne aduce cu o zi mai aproape de Paradis.

  Deborah Sanders cu Penny Estes Wheeler

  Cu o zi mai aproape de Paradis - 2018. Ce binecuvântare este să te rogi împreună cu un prieten care crede în puterea rugăciunii! Şi fiecare zi în care ne rugăm ne aduce cu o zi mai aproape de Paradis.
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Noi suntem epistole

  Eu și soțul am adoptat textul din Matei 25:40 ca pe unul dintre principiile de conduită în viață. Conform celor afirmate de apostolul Pavel, nu suntem doar epistole de citit pentru ceilalți, ci ni se amintește că orice le facem altora, fie bine, fie rău, Îi facem, de fapt, lui Isus.

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Publicate astăzi

  Avion de croazieră cu patru motoare

  Există unele lucruri pe care ni le-am putea achiziționa, însă nu ne-ar folosi la nimic, poate doar pentru satisfacerea orgoliului. Poți avea în garaj un Ferrari, dar să nu ai șosele ca să beneficiezi de capacitățile mașinii. Prin urmare, dacă ne putem controla pornirile de grandomanie, vom face și vom cumpăra pentru noi ceea ce se potrivește statutului, dar și posibilităților din contextul în care trăim. Hai să nu înmulțim numărul snobilor, ci mai bine să fim chibzuiți!

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Toleranţa

  Astăzi ne putem dezvolta toleranţa, dacă ne înfruntăm responsabilităţile cu încredere în Dumnezeu, în promisiunile Lui şi dacă ne rugăm până primim binecuvântările Lui.

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  A fiatalok Isten eszközei

  „Jó a férfiúnak, ha igát visel ifjúságában.” (Siral 3,27)„Isten fiatalokat hív, akik ifjúságuk lendületével és...