Bucuria părtășiei

  Stăruiţi in dragostea frăţească. – Evrei 13:1

  Concediul meu din anul 2014 a devenit o experienţă a bucuriei părtăşiei – vacanţa mea mult aşteptată împreună cu surorile mele.

  Fuseserăm despărţite destul de multă vreme. În ultimii ani, ori de câte ori aveam concediu, nu ne puteam întâlni din cauza programului nostru aglomerat. Pe 3 mai 2014, în sfârşit am avut ocazia să ne reunim, mulţumită nepoatei noastre, Annie, care a aranjat totul. Ea a reuşit să ne cumpere biletele de vapor şi de avion online, cu mult înainte de data la care aveam să ne întâlnim. Deşi nu mai erau multe locuri la aceste mijloace de transport, ea a reuşit să ne găsească locuri.

  Lăudat să fie Domnul că totul a fost bine cu cazarea şi cu pregătirile în vederea vizitării prietenilor şi rudelor noastre. Ne-am întâlnit colegii de clasă, prietenii şi, lucrul cel mai important, toţi fraţii şi surorile, nepoţii şi nepoatele, unchii şi mătu-şile. Am vizitat bisericile şi şcolile din oraşul natal, nerăbdătoare să văd înaintarea lucrării lui Dumnezeu.

  Ne-am bucurat să vedem şi să aflăm cum a înaintat lucrarea lui Dumnezeu. Timpul frumos pe care l-am petrecut vizitându-i pe membrii bisericii a fost o bucurie extraordinară pentru mine. Împreună am mâncat, ne-am închinat, ne-am încurajat unii pe alţii şi am vorbit despre progresul pe care l-a făcut biserica pe care o frecventam de obicei (Pe 21 decembrie 1961, eu împreună cu două surori de-ale mele am fost botezate în aceeaşi biserică din Gabawan, Filipine.). Am fost cincizeci în acel Sabat după-amiază. A fost o bucurie pentru mine să văd multe feţe cunoscute în biserică. Deşi unii lipseau, copiii lor continuau să-I slujească lui Dumnezeu în locul lor. Cu toţii aşteptăm cu nerăbdare învierea lor la revenirea lui Isus.

  Abia aştept un alt concediu şi o altă ocazie de părtăşie ca aceasta. Nu nepoata mea, ci Dumnezeu a aranjat acea întâlnire – transportul, cazarea şi itinerariul. Ştiu că întâlnirea viitoare va fi un moment de nespusă bucurie. Ne vom revedea cu cei dragi în ceruri pentru a petrece o veşnicie în bucuria părtăşiei, o părtăşie mult mai profundă decât orice am trăit pe acest pământ. Vom vedea că sacrificiile noastre financiare şi personale pentru lucrarea lui Dumnezeu au avut ca rezultat câştigarea a mult mai multe suflete pentru împărăţie.

  Să continuăm să ne bucurăm de părtăşia unul cu celălalt în slujire, până la revenirea Sa.

  Evelyn G. Pelayo

  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  O voce slabă și liniștită

  Când ești îndemnată de Duhul Sfânt să faci un anumit lucru – când auzi vocea Lui spunându-ți să faci ceva – ascultă și acționează! Nu știi niciodată cum vrea Dumnezeu să te folosească pentru a le face un bine celorlalți.

  Douăzeci și trei

  Douăzeci și trei de studenți fuseseră expuși direct la dragostea lui Hristos! Alți zece primiseră mărturie din partea unuia dintre participanți. O reacție misionară în lanț! Dumnezeu ne oferă oportunități! Trebuie numai să le folosim!

  Iată-mă, Doamne!

  Draga mea prietenă, dacă și tu crezi că Dumnezeu te-a uitat, gândește-te mai bine! Dacă te simți pierdută, strigă la El. Spune: Mulțumesc, Isuse, că m-ai găsit. Te rog, continuă să mă cauți, atunci când mă rătăcesc. Mulțumesc, Doamne! Amin!

  Ochii inimii tale

  Ce sursă extraordinară de încredere și de încurajare este că putem vedea, cu ochii minții, lucrurile minunate pe care Dumnezeu ni le-a făgăduit în Cuvântul Său!

  Publicate astăzi

  Douăsprezece feluri de rod

  Când nu știi ceva, nu insista să pari mai deștept sau mai cunoscător, în cele din urmă se va dovedi neștiința, și această dezvăluire doare mult mai rău decât modestia de a recunoaște o limită firească. Până și geniile mai au multe lucruri de înțeles și de descoperit. Va fi un timp al descoperirilor și al științei depline, veșnicia se va ocupa de acest lucru.

  O voce slabă și liniștită

  Când ești îndemnată de Duhul Sfânt să faci un anumit lucru – când auzi vocea Lui spunându-ți să faci ceva – ascultă și acționează! Nu știi niciodată cum vrea Dumnezeu să te folosească pentru a le face un bine celorlalți.

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  (In)suflă credință!

  Doamne, ajută-mă să fiu în lumea aceasta un martor al speranței pentru cei care nu mai cred nici măcar în ei înșiși! Dă-mi tăria să fiu pentru alții o ancoră în furtună! PROVOCARE: Pune-ți ca țintă astăzi să încurajezi cât mai multe persoane!

  A tevékeny szeretet országa

  „Jézus pedig felelt nékik: Az én Atyám mind ez ideig munkálkodik, én is munkálkodom.” (Ján...