Sfânt, sfânt, sfânt. Amin!

  Să-mi trăiască sufletul şi să Te laude, şi judecăţile Tale să mă sprijine! – Psalmii 119:175

  Joshua este băiatul de nouă ani al cumnatei mele. În copilărie, Joshua a suferit de malarie cerebrală. Aceasta îl făcea să aibă convulsii puternice. Deşi mama lui l-a dus la diferite spitale, starea băiatului nu s-a îmbunătăţit. De câteva ori, mama L-a rugat pe Dumnezeu să-i permită lui Joshua să moară, dar Dumnezeu nu i-a răspuns. Apoi L-a rugat pe Dumnezeu să o lase pe ea să moară, pentru a se putea odihni de toate poverile. Dumnezeu tot nu-i răspundea. Alte femei se plângeau de faptul că ea nu-l putea controla pe Joshua în biserică, unde acesta striga cu voce tare şi alerga încolo şi încoace pe culoar, deranjând oamenii. „Ce rost are să mai vii cu un astfel de copil la biserică?”, întrebau unii. Mama lui Joshua îl ducea din biserică în biserică, dar oamenii se plângeau întotdeauna.

  Într-o zi, unii membri din biserică au organizat post şi rugăciune pentru Joshua. Joshua a stat liniştit la biserică trei săptămâni la rând. Femeile au început din nou să întrebe: „Unde este femeia aceea cu băiatul problemă? De trei Sabate deja nu am mai văzut-o. Poate e din nou la spital cu el.” Mama le-a auzit pe femei vorbind şi le-a răspuns: „Sunt aici. Domnul a făcut o minune pentru Joshua după ce prezbiterii s-au rugat şi au postit pentru el. Timp de trei săptămâni la rând am putut să stau în linişte la biserică.”

  Convulsiile pe care le avusese îi provocaseră muţenia lui Joshua. Dar într-o seară, după rugăciunile prezbiterilor, Joshua a strigat cu voce tare: „Mama!” Toată noaptea a continuat să o strige şi a privit-o cu atenţie. Cât de recunoscătoare a fost cumnata mea Domnului pentru această a doua minune! De câteva ori fusese abordată de necredincioşi, care o îndemnaseră să apeleze la vraci pentru ajutor. Ea le răspundea întotdeauna ferm: „Dumnezeu ştie de ce Joshua este încă în viaţă, dar mut.”

  La data de 14 decembrie 2014, Joshua a reuşit să rostească o rugăciune: „Mtaka-tifu, mtakatifu, mtakatifu. Amen! (Sfânt, sfânt, sfânt. Amin!) Până în prezent, aceasta este rugăciunea lui Joshua din fiecare dimineaţă şi din fiecare seară.

  Mama lui Joshua îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru minunile pe care le-a făcut pentru fiul ei. Credinţa ei este puternică, iar ea este convinsă că într-o zi Joshua va vorbi.

  Da, Marele Medic, Isus, lucrează în vieţile oamenilor care se confruntă cu dificultăţi. Asemenea mamei lui Joshua, şi noi ne putem încrede în ajutorul Său şi îi putem lăuda numele.

  Debbie Maloba

  Sfânt, sfânt, sfânt. Amin! - 2018. Da, Marele Medic, Isus, lucrează în vieţile oamenilor care se confruntă cu dificultăţi. Asemenea mamei lui Joshua, şi noi ne putem încrede în ajutorul Său şi îi putem lăuda numele.
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Călăuzirea lui Dumnezeu

  El ne vede și ne aude. Atunci când suntem pierduți, fie în mod fizic, fie spiritual, tot ceea ce trebuie să facem este să cerem călăuzire. El este ajutorul, Protectorul și Refugiul nostru. Dumnezeu este atât de bun!

  Voi cinsti pe cine Mă cinstește

  Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru răspunsul Lui rapid. Adesea, când plănuiesc programa pentru studenții mei, cer călăuzire de sus, iar El îmi răspunde prin idei excelente, care nu numai că îmbogățesc cunoștințele studenților, dar îmi și furnizează ocazii pentru a împărtăși bunătatea Sa.

  Fascinația neobișnuitului

  Isus în iesle – rumen în obraji și neajutorat – ne-a arătat cât de vulnerabil S-a făcut, din dragoste pentru noi. Nu a dus El pe pământ o viață dintre cele mai neobișnuite? Și acest fel neobișnuit de a fi nu a fost pentru El și pentru noi o binecuvântare?

  Publicate astăzi

  4K

  Înțeleptul ține pasul cu evoluția lucrurilor, dar evită să facă din aroganță și spoială filozofia lui de viață. Nu trebuie să umbli ponosit pentru a trăi onest, dar în mod sigur nu avem niciun avantaj dacă purtăm mască. Orice mască aduce cu sine sentimente de teamă și vinovăție.

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Isten reformra szólít fel

  „És ez Őelőtte fog járni az Illés lelkével és erejével, hogy az atyák szívét a...