Articolul precedentSă lucrăm cu iubire
  Articolul următorApărători ai credinței

  La vremea potrivită

  Aşa vorbeşte mai departe Domnul: „La vremea îndurării Te voi asculta.” – Isaia 49:8

  La scurt timp de la absolvirea facultăţii, m-am rugat lui Dumnezeu să-mi găsească o slujbă cât mai repede. Nu suportam gândul de a fi şomeră. O prietenă m-a sunat la o săptămână de la absolvire să-mi spună că ştia de un post liber. Am fost angajată. În sfârşit aveam o slujbă şi mult aşteptatul salariu. Însă, chiar de la început, slujba s-a dovedit a fi o provocare. În timpul interviului, am fost întrebată despre convingerile mele religioase şi despre efectul pe care acestea l-ar putea avea asupra programului de lucru. Cel care mi-a luat interviul m-a asigurat că îmi vor fi respectate convingerile religioase. După ce am fost angajată însă, superiorul meu mă presa continuu să-mi schimb poziţia. Mediul de lucru a devenit extrem de ostil pentru mine din cauza convingerilor mele creştine nepopulare. Acum pot înţelege mărturiile oamenilor care sunt insultaţi pentru credinţa lor.

  În cele din urmă, inevitabilul s-a produs. Am fost dată afară şi, prin urmare, eram devastată. Unde este Dumnezeu acum? mă gândeam. Cu toate acestea, Dumnezeu mi-a amintit de faptul că am putut să dau mărturie la locul de muncă. M-am simţit împăcată la gândul că Dumnezeu mă folosise. Eram convinsă că în curând voi avea o altă slujbă.

  În ciuda eforturilor mele sincere, au trecut luni de la concediere. Aveam sentimente împărţite, dar continuam să mă rog şi să strig la Dumnezeu. Aceste luni m-au învăţat ce înseamnă să depinzi cu adevărat de Dumnezeu. Mi-am dat seama că El mă purta pe braţe. Timpul petrecut acasă cu părinţii mei mi-a dat ocazia să lucrez în grădină şi să fac muncă de voluntariat în biserică şi în comunitate, lucruri care au fost adevărate binecuvântări pentru mine. În timpul petrecut acasă, am descoperit praştia tatălui meu, de care Dumnezeu s-a folosit pentru a-mi da o lecţie. Praştia este folosită pentru a lansa ceva. Pentru a fi eficientă, elasticul trebuie să fie cât mai tare. Cu cât se foloseşte mai multă forţă pentru a trage elasticul, cu atât mai mare va fi viteza de lansare şi probabilitatea de a atinge ţinta. Mi-am dat seama că eu eram proiectilul din praştia lui Dumnezeu. Regresele mele actuale erau metodele lui Dumnezeu de a mă trage înapoi pentru a mă pregăti de lansare şi aterizare. Nu a fost uşor, deoarece au fost zile în care L-am întrebat pe Dumnezeu: Când voi fi lansată? Răspunsul Lui blând este consecvent: „La vremea potrivită.”

  Dacă eşti într-o perioadă a vieţii în care te simţi trasă înapoi, întăreşte-te cu promisiunile lui Dumnezeu. El te va lansa la vremea potrivită!

  Racquel Boswell

  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  Totul strălucește

  În ziua aceea, când va veni să Își ia pietrele prețioase, ne vom putea așeza cu bucurie alături de ceilalți care au trecut prin procesul de lustruire, ca să strălucim ca stelele, pentru totdeauna.

  Hristos este podul

  Mă rog și vorbesc numai cu Domnul nostru așa cum o fac de ani de zile ca o creștină devotată. Dar darul acela îmi amintește că Hristos a murit pe cruce pentru noi; El este podul nostru și ar fi bine ca și noi să murim față de noi în fiecare zi și să trăim pentru El.

  Garanție pe viață

  Sunt atât de recunoscătoare că ochiul Lui veghează într-adevăr asupra vrăbiilor. Așa că am încredere că îi pasă și de mine!

  Publicate astăzi

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  De la bocet la bucurie

  Dumnezeu poate şi vrea să ne ia tristeţea, descurajarea şi amărăciunea, ca noi să ne putem bucura de viaţă şi să fim pregătiţi să-L primim cu bucurie. Domnul ne va binecuvânta dacă îi dăm voie.

  Între două lumi

  Tată, ne rugăm pentru tinerii indeciși să se prindă de Tine! Și pe cei plecați departe înapoiază-i casei Tale! PROVOCARE: Gândește-te la o carte care vorbește despre Isus și ofer-o, când ai ocazia, unui tânăr!

  Isten minden cselekedetet megítél

  „Mert minden cselekedetet az Isten ítéletre előhoz, minden titkos dologgal, akár jó, akár gonosz legyen...

  Alege

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...