Isus mă iubește

  Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipseşte niciodată în nevoi. De aceea nu ne temem … chiar dacă ar urla şi ar spumega valurile mării. – Psalmii 46:1-3

  Cu toţii ne confruntăm uneori cu ape agitate, cu valuri repezi copleşitoare, care ameninţă să ne tragă sub ape şi să ne înece. (Aşadar, fiţi blânzi cu alţi călători ca noi prin lumea aceasta, pentru că nu ştiţi ce val furios încearcă ei să depăşească!) Valurile tale furtunoase ar putea fi un diagnostic de cancer. Poate că moartea ţi-a răpit pe cineva drag. Ai pierdut o slujbă sau ţi-ai pierdut copilul în patima drogurilor. Sau poate relaţiile sunt distruse. Oriunde ai privi, vezi mai mult apă decât teren uscat.

  Furtuna din viaţa mea a venit pe neaşteptate într-o dimineaţă calmă şi senină şi m-a luat pe sus. Trădată. Neiubită. Înspăimântată. Fugară. Departe! Departe! M-am aruncat în şaua maşinii de tuns iarbă, dorind ca sunetele motorului să înece strigătele de disperare pe care urechile mele nu mai suportau să le audă. Singură! striga o voce în mintea mea. Încet, sunetul motorului a început să aibă o altă cadenţă. Nu! Nu sunt singură – Isus mă iubeşte! Am început să cânt, ezitant la început, apoi am căpătat volum şi putere cu fiecare brazdă pe care o tundeam, până când am început să strig: „Da! Isus mă iubeşte! Biblia îmi spune asta!”

  „Sunt cu tine”, mi-a promis El, „poţi să treci prin experienţa asta grea. Nu te teme.” Eram epuizată, aşa cum era şi Ilie când a căzut pe podeaua peşterii, când liniştea în sfârşit a înecat răgetul asurzitor al mâniei Izabelei, cu asigurarea puterii Sale de a proteja şi de a salva.

  „Dacă vei trece prin ape, voi fi cu tine”, promite El. Poate că este Marea Roşie, iar El va opri pe loc valurile furioase, adunând necazul suficient de aproape încât să-l poţi atinge, dar nu intr-atât cât să ne poată atinge. Ne deschide un drum pentru a trece prin el, mergând chiar pe fundul mării. Poate că vă confruntaţi cu un râu care mugeşte, un torent puternic care a smuls poduri de piatră şi de oţel. „Voi fi cu tine când vei trece prin ape.”

  Anii care au trecut mi-au arătat că şi celălalt avea un râu de traversat şi dragostea fără seamăn a lui Dumnezeu era cu siguranţă la fel de mare pentru el, cât era şi pentru mine. Braţul puternic de milă şi de har al lui Dumnezeu era la fel de strâns în jurul lui precum era şi în jurul meu. Agonia Fiului Său pe cruce a fost în egală măsură pentru el, cât şi pentru mine. Poate că în locul acela mai bun voi ajunge să înţeleg totul aşa cum a înţeles băiatul nostru de patru ani, căutând să priceapă ceva ce era de nepriceput: „Poate că atunci când vom merge în ceruri, tata ne va vedea şi va spune: «Fiei, mama şi copii, veniţi încoace!»” Poate.

  Jeannette Busby Johnson

  Isus mă iubește - 2018. Braţul puternic de milă şi de har al lui Dumnezeu era la fel de strâns în jurul lui precum era şi în jurul meu. Agonia Fiului Său pe cruce a fost în egală măsură pentru el, cât şi pentru mine. Poate că în locul acela mai bun voi ajunge să înţeleg totul aşa cum a înţeles băiatul nostru de patru ani, căutând să priceapă ceva ce era de nepriceput.
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Noi suntem epistole

  Eu și soțul am adoptat textul din Matei 25:40 ca pe unul dintre principiile de conduită în viață. Conform celor afirmate de apostolul Pavel, nu suntem doar epistole de citit pentru ceilalți, ci ni se amintește că orice le facem altora, fie bine, fie rău, Îi facem, de fapt, lui Isus.

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Publicate astăzi

  Avion de croazieră cu patru motoare

  Există unele lucruri pe care ni le-am putea achiziționa, însă nu ne-ar folosi la nimic, poate doar pentru satisfacerea orgoliului. Poți avea în garaj un Ferrari, dar să nu ai șosele ca să beneficiezi de capacitățile mașinii. Prin urmare, dacă ne putem controla pornirile de grandomanie, vom face și vom cumpăra pentru noi ceea ce se potrivește statutului, dar și posibilităților din contextul în care trăim. Hai să nu înmulțim numărul snobilor, ci mai bine să fim chibzuiți!

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Toleranţa

  Astăzi ne putem dezvolta toleranţa, dacă ne înfruntăm responsabilităţile cu încredere în Dumnezeu, în promisiunile Lui şi dacă ne rugăm până primim binecuvântările Lui.

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  A fiatalok Isten eszközei

  „Jó a férfiúnak, ha igát visel ifjúságában.” (Siral 3,27)„Isten fiatalokat hív, akik ifjúságuk lendületével és...