Isus mă iubește

  Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipseşte niciodată în nevoi. De aceea nu ne temem … chiar dacă ar urla şi ar spumega valurile mării. – Psalmii 46:1-3

  Cu toţii ne confruntăm uneori cu ape agitate, cu valuri repezi copleşitoare, care ameninţă să ne tragă sub ape şi să ne înece. (Aşadar, fiţi blânzi cu alţi călători ca noi prin lumea aceasta, pentru că nu ştiţi ce val furios încearcă ei să depăşească!) Valurile tale furtunoase ar putea fi un diagnostic de cancer. Poate că moartea ţi-a răpit pe cineva drag. Ai pierdut o slujbă sau ţi-ai pierdut copilul în patima drogurilor. Sau poate relaţiile sunt distruse. Oriunde ai privi, vezi mai mult apă decât teren uscat.

  Furtuna din viaţa mea a venit pe neaşteptate într-o dimineaţă calmă şi senină şi m-a luat pe sus. Trădată. Neiubită. Înspăimântată. Fugară. Departe! Departe! M-am aruncat în şaua maşinii de tuns iarbă, dorind ca sunetele motorului să înece strigătele de disperare pe care urechile mele nu mai suportau să le audă. Singură! striga o voce în mintea mea. Încet, sunetul motorului a început să aibă o altă cadenţă. Nu! Nu sunt singură – Isus mă iubeşte! Am început să cânt, ezitant la început, apoi am căpătat volum şi putere cu fiecare brazdă pe care o tundeam, până când am început să strig: „Da! Isus mă iubeşte! Biblia îmi spune asta!”

  „Sunt cu tine”, mi-a promis El, „poţi să treci prin experienţa asta grea. Nu te teme.” Eram epuizată, aşa cum era şi Ilie când a căzut pe podeaua peşterii, când liniştea în sfârşit a înecat răgetul asurzitor al mâniei Izabelei, cu asigurarea puterii Sale de a proteja şi de a salva.

  „Dacă vei trece prin ape, voi fi cu tine”, promite El. Poate că este Marea Roşie, iar El va opri pe loc valurile furioase, adunând necazul suficient de aproape încât să-l poţi atinge, dar nu intr-atât cât să ne poată atinge. Ne deschide un drum pentru a trece prin el, mergând chiar pe fundul mării. Poate că vă confruntaţi cu un râu care mugeşte, un torent puternic care a smuls poduri de piatră şi de oţel. „Voi fi cu tine când vei trece prin ape.”

  Anii care au trecut mi-au arătat că şi celălalt avea un râu de traversat şi dragostea fără seamăn a lui Dumnezeu era cu siguranţă la fel de mare pentru el, cât era şi pentru mine. Braţul puternic de milă şi de har al lui Dumnezeu era la fel de strâns în jurul lui precum era şi în jurul meu. Agonia Fiului Său pe cruce a fost în egală măsură pentru el, cât şi pentru mine. Poate că în locul acela mai bun voi ajunge să înţeleg totul aşa cum a înţeles băiatul nostru de patru ani, căutând să priceapă ceva ce era de nepriceput: „Poate că atunci când vom merge în ceruri, tata ne va vedea şi va spune: «Fiei, mama şi copii, veniţi încoace!»” Poate.

  Jeannette Busby Johnson

  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Mi-e frică!

  Adu-ți fricile în fața lui Dumnezeu și El îți va da instrumentele pentru a te confrunta cu fiecare în parte. El te știe dinainte să te fi născut; îți cunoaște temerile. Te poate ajuta să le înfrunți. Încrede-te numai în El!

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  Totul strălucește

  În ziua aceea, când va veni să Își ia pietrele prețioase, ne vom putea așeza cu bucurie alături de ceilalți care au trecut prin procesul de lustruire, ca să strălucim ca stelele, pentru totdeauna.

  Publicate astăzi

  Al doisprezecelea copil al lui Iacov

  Numele nostru este săpat adânc în palmele Mântuitorului, nu este un simplu tatuaj, ci El a plătit cu viața această răscumpărare. Poartă-te în așa fel încât să fie mândru când ți se rostește numele undeva.

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Experienţe pe vârful muntelui

  Trebuie să ne luăm rămas-bun de la momentele glorioase iar şi iar, pentru că trebuie să lucrăm jos, în vale. Însă acest rămas-bun nu va mai exista când Isus va reveni. El îi va primi pe răscumpăraţi în aer, tară să atingă pământul, pentru a începe gloriosul urcuş către reşedinţa cerească, unde vom locui în veşnicie cu Isus

  Mai arzi?

  Doamne, lasă-mă să ard pentru Tine! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți un psalm sau măcar câteva versete!

  A szent város feletti jelenet

  „Mert nékünk mindnyájunknak meg kell jelennünk a Krisztus ítélőszéke előtt, hogy ki-ki megjutalmaztassék a szerint,...