Așteptarea

  Se va arăta a doua oară nu în vederea păcatului, ci ca să aducă mântuirea celor ce-L aşteaptă. – Evrei 9:28

  Scaunele capitonate gri cu negru sunt foarte confortabile. Se potrivesc cu griul estompat al covorului. Pe pereţi atârnă lucrări de artă cu rame colorate, care înfăţişează flori de câmp roz şi galben. Cel care a decorat această cameră probabil că le-a ales cu un scop – să distragă atenţia celor din cameră de la incertitudinile vieţii. Stau în această sală de aşteptare a spitalului în timp ce undeva, în apropiere, cineva, un chirurg cu un bisturiu, îmi operează fiica.

  Deşi este doar ora şapte dimineaţa, sala de aşteptare a spitalului este plină. Mulţi oameni, ca şi mine de altfel, au venit pregătiţi pentru o lungă aşteptare, având la ei cărţi şi reviste pe care le citesc sau măcar se fac că le citesc. Alţii se uită fix în laptopurile lor. Unii doar bat din picior şi se uită în gol. Facem tot ce putem pentru a suporta aşteptarea.

  Din când în când auzim cum o familie primeşte un semn din partea unuia dintre chirurgi. Curând şi noi am primit o veste. A fost o veste bună. „Fiica dumneavoastră a trecut cu bine peste operaţie. Sunt mulţumit”, mi-a spus chirurgul. Eram recunoscători. Apoi am fost anunţaţi că fiica noastră şi-a revenit suficient cât să o putem lua acasă. Pentru alte persoane din sala de aşteptare, veştile nu erau la fel de bune. Unii auzeau: „Cancerul este prea avansat” sau „Nu mai putem face prea multe.”

  Mă gândesc că şi noi suntem în marea sală de aşteptare a vieţii. Fie că ne dăm seama sau nu, cu toţii aşteptăm vestea bună că Isus vine să ne ia în căminul ceresc. Unii dintre noi sunt bine pregătiţi pentru aşteptare – pline de Duhul Sfânt, vieţile noastre dau mărturie de apropiata Sa venire. Alţii pierd timp preţios, fără să-şi dea seama de vremurile în care trăiesc, luând decizii care nu îi vor ajuta nici în viaţa aceasta, nici în cea viitoare.

  Cum ne petrecem timpul în sala de aşteptare a vieţii?

  ÎI împărtăşim pe Isus celorlalţi?

  Prin rugăciunile noastre şi prin felul în care dăm mărturie, putem folosi timpul acesta pentru a-i aşeza pe cei dragi în mâinile marelui Medic, pe care să-L auzim curând zicând: „Ai trecut cu bine. Sunt mulţumit.”

  Annette Walwyn Michael

  Așteptarea - 2018. Cum ne petrecem timpul în sala de aşteptare a vieţii? ÎI împărtăşim pe Isus celorlalţi? Prin rugăciunile noastre şi prin felul în care dăm mărturie, putem folosi timpul acesta pentru a-i aşeza pe cei dragi în mâinile marelui Medic, pe care să-L auzim curând zicând: „Ai trecut cu bine. Sunt mulţumit.”
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Călăuzirea lui Dumnezeu

  El ne vede și ne aude. Atunci când suntem pierduți, fie în mod fizic, fie spiritual, tot ceea ce trebuie să facem este să cerem călăuzire. El este ajutorul, Protectorul și Refugiul nostru. Dumnezeu este atât de bun!

  Voi cinsti pe cine Mă cinstește

  Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru răspunsul Lui rapid. Adesea, când plănuiesc programa pentru studenții mei, cer călăuzire de sus, iar El îmi răspunde prin idei excelente, care nu numai că îmbogățesc cunoștințele studenților, dar îmi și furnizează ocazii pentru a împărtăși bunătatea Sa.

  Fascinația neobișnuitului

  Isus în iesle – rumen în obraji și neajutorat – ne-a arătat cât de vulnerabil S-a făcut, din dragoste pentru noi. Nu a dus El pe pământ o viață dintre cele mai neobișnuite? Și acest fel neobișnuit de a fi nu a fost pentru El și pentru noi o binecuvântare?

  Publicate astăzi

  4K

  Înțeleptul ține pasul cu evoluția lucrurilor, dar evită să facă din aroganță și spoială filozofia lui de viață. Nu trebuie să umbli ponosit pentru a trăi onest, dar în mod sigur nu avem niciun avantaj dacă purtăm mască. Orice mască aduce cu sine sentimente de teamă și vinovăție.

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Isten reformra szólít fel

  „És ez Őelőtte fog járni az Illés lelkével és erejével, hogy az atyák szívét a...