Isus, Salvatorul nostru

  Iau astăzi cerul şi pământul martori împotriva voastră că ţi-am pus înainte viaţa şi moartea, binecuvântarea şi blestemul. Alege viaţa ca să trăieşti, tu şi sămânţa ta. – Deuteronomul 30:19

  Era o dimineaţă grea pentru clasa noastră de la şcoala specială din cartier. Părea că toţi copiii se treziseră cu faţa la cearşaf. Shaun coborâse nervos din autobuzul şcolii şi se pusese în mijlocul clasei pe podea, refuzând să se mişte sau să vorbească. Erica, o fetiţă care în mod normal era destul de cooperantă, insistase că nu dorea să citească în timp ce trântea cartea pe masă. Şi mai era si Brandon. Nu-şi găsea lucrarea de la matematică, aşa că dărâmase furios biroul, cărţile, iar foile zburau în toate direcţiile! In sfârşit, după o oră şi ceva de stat cu nişte copii mânioşi şi necooperanţi, profesoara cu care lucram s-a uitat la mine şi mi-a spus: „M-am săturat. Nu mai suport. Am plecat!” Spunând acestea, a ieşit pe uşă. Ei bine, desigur că nu puteam pleca amândouă. Nu aveam ce face, trebuia să stau în clasă şi să lucrez cu doisprezece copii dificili.

  Aproximativ două ore mai târziu, când în sfârşit s-a întors, colega mea mi-a adus două pachete de bomboane şi mi-a spus simplu: „Mersi că m-ai salvat.”

  Din fericire, când S-a uitat la lumea noastră plină de oameni răi şi mânioşi, Dumnezeu nu a spus: „Las-o baltă. M-am săturat de rebelii ăştia!” în loc să spună: „Am plecat de aici”, Isus a spus: „Eu am venit ca oile să aibă viaţă şi s-o aibă din belşug” (loan 10:10) Isus ne-a oferit salvarea – viaţa Sa. 1 loan 5:12 spune: „Cine are pe Fiul are viaţa; cine n-are pe Fiul lui Dumnezeu n-are viaţa.”

  Isus tânjeşte după o relaţie cu noi. El vrea să petrecem timp cu El în fiecare zi, în studiul Bibliei şi în rugăciune. Isus este Modelul nostru. În Marcu 1:35 scrie: ,A doua zi dimineaţa, pe când era încă întuneric de tot, Isus S-a sculat, a ieşit şi S-a dus într-un loc pustiu. Şi Se ruga acolo.”

  Dacă Isus avea nevoie de un timp de rugăciune dimineaţa devreme, cu atât mai multă nevoie avem noi. Isus ne spune că viaţa veşnică este să-L cunoaştem pe El şi pe Tatăl (loan 17:3). Nu trebuie decât să-I acceptăm oferta, să petrecem timp cu El şi doar să spunem: „Îţi mulţumesc, Isuse, că m-ai salvat.”

  Sharon Oster

  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  O voce slabă și liniștită

  Când ești îndemnată de Duhul Sfânt să faci un anumit lucru – când auzi vocea Lui spunându-ți să faci ceva – ascultă și acționează! Nu știi niciodată cum vrea Dumnezeu să te folosească pentru a le face un bine celorlalți.

  Douăzeci și trei

  Douăzeci și trei de studenți fuseseră expuși direct la dragostea lui Hristos! Alți zece primiseră mărturie din partea unuia dintre participanți. O reacție misionară în lanț! Dumnezeu ne oferă oportunități! Trebuie numai să le folosim!

  Iată-mă, Doamne!

  Draga mea prietenă, dacă și tu crezi că Dumnezeu te-a uitat, gândește-te mai bine! Dacă te simți pierdută, strigă la El. Spune: Mulțumesc, Isuse, că m-ai găsit. Te rog, continuă să mă cauți, atunci când mă rătăcesc. Mulțumesc, Doamne! Amin!

  Ochii inimii tale

  Ce sursă extraordinară de încredere și de încurajare este că putem vedea, cu ochii minții, lucrurile minunate pe care Dumnezeu ni le-a făgăduit în Cuvântul Său!

  Publicate astăzi

  Douăsprezece feluri de rod

  Când nu știi ceva, nu insista să pari mai deștept sau mai cunoscător, în cele din urmă se va dovedi neștiința, și această dezvăluire doare mult mai rău decât modestia de a recunoaște o limită firească. Până și geniile mai au multe lucruri de înțeles și de descoperit. Va fi un timp al descoperirilor și al științei depline, veșnicia se va ocupa de acest lucru.

  O voce slabă și liniștită

  Când ești îndemnată de Duhul Sfânt să faci un anumit lucru – când auzi vocea Lui spunându-ți să faci ceva – ascultă și acționează! Nu știi niciodată cum vrea Dumnezeu să te folosească pentru a le face un bine celorlalți.

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  (In)suflă credință!

  Doamne, ajută-mă să fiu în lumea aceasta un martor al speranței pentru cei care nu mai cred nici măcar în ei înșiși! Dă-mi tăria să fiu pentru alții o ancoră în furtună! PROVOCARE: Pune-ți ca țintă astăzi să încurajezi cât mai multe persoane!

  A tevékeny szeretet országa

  „Jézus pedig felelt nékik: Az én Atyám mind ez ideig munkálkodik, én is munkálkodom.” (Ján...