Cadoul

  Apoi le-a zis: „Sabatul a fost făcut pentru om, iar nu omul, pentru Sabat; aşa că Fiul omului este Domn chiar şi al Sabatului. – Marcu 2:27,28

  A fi părinte este o experienţă minunată. Cu mult înainte de venirea pe lume a bebeluşului, părinţii, din dragoste pentru micuţul lor, pregătesc totul pentru a asigura pe cât posibil sănătatea şi fericirea copilului.

  Tot aşa, cu mulţi, mulţi ani în urmă, Dumnezeu a început să Se pregătească pentru sosirea pe lume a noilor Săi copii, Adam şi Eva. Fericirea lor era cea mai importantă pentru inima Lui plină de iubire. A creat numai pentru ei un pământ nou şi frumos. Aerul era proaspăt şi curat; iarba, bogată şi împânzită de flori parfumate, delicate şi pline de culoare, care formau un covor catifelat. Sunetele minunate care ieşeau din glasurile nenumăratelor păsări umpleau aerul de laudă. În câteva zile, totul a fost gata, iar Dumnezeu i-a adus în această lume de o frumuseţe care îţi tăia respiraţia pe copiii Săi pe care tocmai îi crease. Dar lipsea ceva – cadoul pentru ziua lor de naştere – un semn al dragostei profunde a lui Dumnezeu. Cadoul a fost unul generos: douăzeci şi patru de ore din timpul Său preţios în fiecare săptămână. A numit acest cadou „Sabat”. Da, Dumnezeu vorbea în fiecare seară cu copiii Săi, în grădină, dar Sabatul era ceva special. Tatăl lor, Creatorul şi Susţinătorul întregului univers, le oferea cadoul timpului de calitate cu El. Pentru mine, acesta este un lucru copleşitor.

  Mai târziu, când păcatul a ridicat o barieră între Dumnezeu şi copiii Săi de pe pământ, nu s-a mai vorbit despre acele vizite pe seară, deşi El nu Şi-a retras darul Sabatului. Aşa păcătoşi cum fără îndoială suntem, dragostea Sa pentru noi nu este cu nimic mai mică decât cea pentru Adam şi Eva, în perfecţiunea lor de la început. Poate că ar fi corect să spunem că dragostea Sa astăzi este cu atât mai mare cu cât nevoia noastră de El este mai mare.

  Sabatul ne este oferit ca un cadou ambalat într-o binecuvântare specială. Este oferit gratuit fiecărui copil al lui Dumnezeu şi va continua să fie aşa până îl vom sărbători împreună cu El, faţă către faţă, în veşnicie.
  Este privilegiul nostru să ne bucurăm de Sabat ca de o întâlnire cu iubitul nostru Creator şi Mântuitor.

  Putem participa la această ocazie unică bucurându-ne de compania Lui, de dragostea Lui şi exprimându-ne recunoştinţa faţă de El.

  Revel Papaioannou

  Cadoul - 2018. Sabatul ne este oferit ca un cadou ambalat într-o binecuvântare specială. Este oferit gratuit fiecărui copil al lui Dumnezeu şi va continua să fie aşa până îl vom sărbători împreună cu El, faţă către faţă, în veşnicie. Este privilegiul nostru să ne bucurăm de Sabat ca de o întâlnire cu iubitul nostru Creator şi Mântuitor.
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Libertate, în sfârșit!

  Să Îi contemplăm marele sacrificiu făcut de Isus Hristos pentru a ne elibera din închisoarea lui Satana, ca să putem moșteni în libertate Împărăția pregătită pentru cei care Îl vor primi ca Mântuitor. Atunci va începe o nouă pagină de libertate!

  Corul de clopoței

  Sunt atât de binecuvântată pentru posibilitatea de a frecventa o biserică unde sunt membri veniți din diferite părți ale lumii. Îi apreciez pe toți. Obiceiurile lor culinare îmi îmbogățesc viața și îmi confirmă ideea că lui Dumnezeu Îi place diversitatea, când oameni diferiți lucrează împreună.

  Paște fericit!

  Sunt mulţi care au nevoie să afle vestea bună a mântuirii și să-L accepte ca Domn și Mântuitor pe Hristos Cel înviat. Astfel, atunci când spun: „Paște Fericit!”, le transmit altora că sunt fericită și recunoscătoare pentru darul lui Isus, dar oferit tuturor.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...