Maranatha!

  Dacă nu iubeşte cineva pe Domnul nostru Isus Hristos, să fie anatema! Maranatha! (Domnul nostru vine!) – 1 Corinteni 16:22

  Ultimele două cuvinte din versetul de mai sus sunt cuvinte greceşti. Cu siguranţă nu vrem să fim anatema (blestemaţi). Pe de altă parte, noi, cei care îl iubim pe Domnul Isus Hristos, tânjim după revenirea Lui.

  După ce L-am slujit pe Domnul în lucrarea din biserică în multe zone ale Indiei timp de patruzeci de ani, am ales să locuim în Maranatha Colony, Hosur, India. Este foarte aproape de sediul bisericii noastre din acea parte a lumii. În această colonie în care trăim noi, cei care ne-am pensionat, sunt aproximativ cincisprezece case. Toate casele au o grădină mică sau o livadă. Ne place să ne îngrijim grădinile, lucru care ne ajută să fim fericiţi şi sănătoşi. Colonia noastră este ca un mic colţ de cer, confortabil, cu vreme bună şi nenumărate binecuvântări de la Dumnezeu.

  Deşi unii dintre noi au trecut la odihnă din cauza vârstei înaintate, ceilalţi ne bucurăm încă de o viaţă normală, cu toate că unii am trecut de şaptezeci de ani, iar alţii chiar de nouăzeci de ani. Avem cu toţii aceeaşi credinţă şi ne bucurăm să mergem împreună la biserică în Sabat. O maşină vine să ne ia de acasă pentru a ne duce la biserică, iar apoi ne aduce din nou acasă. Ne bucurăm de părtăşia de la biserică, pe care o includem printre binecuvântările care ne bucură pe noi, bătrânii.

  Noi, femeile din această colonie de pensionari, ţinem de asemenea o întâlnire de rugăciune în fiecare zi de miercuri, timp de o oră. Una dintre noi prezintă un devoţional, apoi ne rugăm toate pentru cei care au probleme sau care au nevoie de ajutor. Această lucrare ne-a ţinut foarte apropiate una de alta, aşa cum ar trebui să fie surorile în Hristos.

  Adesea primim invitaţii de a participa cu ceva la nunţi, consacrări ale anumitor case şi zile de naştere. Faptul că suntem incluşi în astfel de evenimente este o alinare pentru persoanele în vârstă ca noi.

  Totuşi, la vârsta noastră, putem spune că timpul care ne-a mai rămas de trăit este scurt, de aceea ne agăţăm de promisiunea lui Isus din Apocalipsa 22:2: „Da, Eu vin curând! Amin!”

  Noi, cei din Maranatha Colony, ne unim cu loan şi spunem: „Vino, Doamne Isuse!”

  Birdie Poddar

  Maranatha! - 2018. Noi, femeile din această colonie de pensionari, ţinem de asemenea o întâlnire de rugăciune în fiecare zi de miercuri, timp de o oră. Una dintre noi prezintă un devoţional, apoi ne rugăm toate pentru cei care au probleme sau care au nevoie de ajutor. Această lucrare ne-a ţinut foarte apropiate una de alta, aşa cum ar trebui să fie surorile în Hristos.
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Noi suntem epistole

  Eu și soțul am adoptat textul din Matei 25:40 ca pe unul dintre principiile de conduită în viață. Conform celor afirmate de apostolul Pavel, nu suntem doar epistole de citit pentru ceilalți, ci ni se amintește că orice le facem altora, fie bine, fie rău, Îi facem, de fapt, lui Isus.

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Publicate astăzi

  Avion de croazieră cu patru motoare

  Există unele lucruri pe care ni le-am putea achiziționa, însă nu ne-ar folosi la nimic, poate doar pentru satisfacerea orgoliului. Poți avea în garaj un Ferrari, dar să nu ai șosele ca să beneficiezi de capacitățile mașinii. Prin urmare, dacă ne putem controla pornirile de grandomanie, vom face și vom cumpăra pentru noi ceea ce se potrivește statutului, dar și posibilităților din contextul în care trăim. Hai să nu înmulțim numărul snobilor, ci mai bine să fim chibzuiți!

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Toleranţa

  Astăzi ne putem dezvolta toleranţa, dacă ne înfruntăm responsabilităţile cu încredere în Dumnezeu, în promisiunile Lui şi dacă ne rugăm până primim binecuvântările Lui.

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  A fiatalok Isten eszközei

  „Jó a férfiúnak, ha igát visel ifjúságában.” (Siral 3,27)„Isten fiatalokat hív, akik ifjúságuk lendületével és...