Mesaje pe telefon

  Căci Dumnezeu, care a zis: „Să lumineze lumina în întuneric”, ne-a luminat inimile, ca să facem să strălucească lumina cunoştinţei slavei lui Dumnezeu pe faţa lui Isus Hristos. Comoara aceasta o purtăm în nişte vase de lut, pentru ca această putere nemaipomenită să fie de la Dumnezeu şi nu de la noi. – 2 Corinteni 4:6,7

  Am început să le scriu fetelor mele mesaje pe telefon cu texte bibice. Trimiterea de mesaje scrise de pe telefon a devenit rapid un lucru popular imediat ce a apărut. Iar acum multe companii de telefonie oferă mesaje nelimitate.

  Dar acest lucru are şi dezavantajele sale; părinţii sunt îngrijoraţi că ai lor copii petrec prea mult timp preţios scriind mesaje. Se întreabă: Oare ce fel de mesaje trimit? Atenţia oamenilor poate fî cu uşurinţă distrasă de la lucrurile importante, deoarece aşteaptă sau primesc întotdeauna mesaje. Comunicarea prin mesaje scrise pe telefon a diminuat comunicarea faţă către faţă şi a avut un impact negativ, în anumite cazuri, asupra abilităţii oamenilor de a scrie corect. Atunci când comunicăm prin mesaje pe telefon nu transmitem şi expresii faciale, lucru ce ne poate izola unii de alţii.

  Aşa cum am menţionat anterior, folosesc mesajele scrise ca o metodă de a-i încuraja pe alţii. Caut zilnic versete din Biblie pe care mă simt îndemnată să le trimit membrilor familiei şi prietenilor. Am descoperit aşa nişte texte unice, pline de făgăduinţe importante din partea lui Dumnezeu.

  Primesc răspunsuri la mesajele mele de genul: „Amin. Îţi mulţumesc. Rămân credincios. Îţi mulţumesc pentru această binecuvântare.”; „Amin, cred şi cer aceasta în Isus Hristos. Mesajul a venit chiar la timp. Aveam nevoie de el. Dumnezeu este uimitor. Rugăciunile tale mi-au înălţat sufletul în Numele lui Isus.” Prietenii şi rudele mele apreciază mesajele mele cu texte din Biblie, iar eu pot da mărturie cu ajutorul lor.

  În calitate de creştini, folosim cuvântul mesaj şi cu referire spirituală. Astăzi folosim acest cuvânt şi pentru a ne referi la trimiterea unui text prin intermediul telefonului. Trimiterea de mesaje este o ocazie de a ne întări şi a ne alina unii pe alţii în fiecare zi, în special acum, că avem mesaje nelimitate.

  Fă din această activitate un lucru pozitiv. Regândeşte activitatea de trimitere de mesaje şi atinge sufletul unei persoane. Trimite cuiva un mesaj din Cuvântul scris al lui Dumnezeu.

  Margo Peterson

  Mesaje pe telefon - 2018. Trimiterea de mesaje este o ocazie de a ne întări şi a ne alina unii pe alţii în fiecare zi, în special acum, că avem mesaje nelimitate. Fă din această activitate un lucru pozitiv. Regândeşte activitatea de trimitere de mesaje şi atinge sufletul unei persoane. Trimite cuiva un mesaj din Cuvântul scris al lui Dumnezeu.
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Libertate, în sfârșit!

  Să Îi contemplăm marele sacrificiu făcut de Isus Hristos pentru a ne elibera din închisoarea lui Satana, ca să putem moșteni în libertate Împărăția pregătită pentru cei care Îl vor primi ca Mântuitor. Atunci va începe o nouă pagină de libertate!

  Corul de clopoței

  Sunt atât de binecuvântată pentru posibilitatea de a frecventa o biserică unde sunt membri veniți din diferite părți ale lumii. Îi apreciez pe toți. Obiceiurile lor culinare îmi îmbogățesc viața și îmi confirmă ideea că lui Dumnezeu Îi place diversitatea, când oameni diferiți lucrează împreună.

  Paște fericit!

  Sunt mulţi care au nevoie să afle vestea bună a mântuirii și să-L accepte ca Domn și Mântuitor pe Hristos Cel înviat. Astfel, atunci când spun: „Paște Fericit!”, le transmit altora că sunt fericită și recunoscătoare pentru darul lui Isus, dar oferit tuturor.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...