Mergi oriunde te trimite Dumnezeu

  Am auzit glasul Domnului întrebând: „Pe cine să trimit şi cine va merge pentru Noi?” Eu am răspuns: „lată-mă, trimite-mă!”- Isaia 6:8

  Cu mulţi ani în urmă, înainte de adolescenţă, am devenit membră a clubului de exploratori, un program al bisericii pentru adolescenţi. Nu aveam de unde să ştiu influenţa de durată pe care avea să o aibă această experienţă asupra întregii mele vieţi. Îmi aduc încă aminte cu drag de diferitele experienţe pe care le-am trăit în cadrul acelor întâlniri, de imnul exploratorilor, de memorarea jurământului si a legilor.

  Încă îmi amintesc valorile morale şi sociale care mi-au fost insuflate în timpul acelor întâlniri. Orice lucru bun pe care l-am făcut cred că ar trebui să fie pus, în mare măsură, pe seama clubului de exploratori. Legea exploratorului a jucat un rol central în clădirea vieţii mele. Ea spune cam aşa: „Legea exploratorului înseamnă ca eu: (1) Să studiez şi să mă rog zilnic; (2) Să îmi îndeplinesc conştiincios datoria; (3) Să am grijă de corpul meu; (4) Să îmi păstrez conştiinţa curată; (5) Să fiu amabil şi ascultător; (6) Să mă port cuviincios în casa Domnului; (7) Să am întotdeauna un cântec în inimă; (8) Să merg oriunde mă trimite Dumnezeu.”

  Am găsit în această lege nişte îndrumări clare pentru vieţuirea creştină. Deşi am adoptat legea în întregime, sunt totuşi două puncte ale ei care au devenit părţi din mine şi care îmi călăuzesc acţiunile de zi cu zi – ultimele două: să am întotdeauna un cântec în inimă şi să merg oriunde mă trimite Dumnezeu.

  I-am cerut în mod sincer lui Dumnezeu să-Şi pună cântecele în inima mea, iar Dumnezeu, cu credincioşie, mă trezeşte în fiecare zi cu un cântec. Acel cântec de obicei mă urmăreşte întreaga zi, creând o atmosferă de mărturie pentru mine. Această experienţă a devenit atât de importantă pentru mine, încât mă duc la culcare în fiecare noapte aşteptând cu nerăbdare un nou cântec din partea lui Dumnezeu în dimineaţa următoare.

  Cea mai mare dorinţă a mea este să-I fiu plăcută lui Dumnezeu. Sunt privilegiată să lucrez într-o universitate creştină. Îmi desfăşor lucrarea conştientă fiind de faptul că sunt trimisă de Dumnezeu. Consider că munca mea este o lucrare de slujire. Aşadar, când interacţionez cu ceilalţi profesori, cu studenţii şi cu alţi membri ai personalului, mă străduiesc să-L reprezint pe Hristos înaintea tuturor. Mulţi studenţi şi-au exprimat aprecierea pentru reînviorarea spirituală trăită în urma acelor experienţe. Am fost şi eu binecuvântată în schimb.

  De ce să nu avem un cântec în inimă astăzi şi să mergem oriunde ne trimite Dumnezeu?

  Jacqueline Hope HoShing-Clarke

  Mergi oriunde te trimite Dumnezeu - 2018. Când interacţionez cu ceilalţi profesori, cu studenţii şi cu alţi membri ai personalului, mă străduiesc să-L reprezint pe Hristos înaintea tuturor. Mulţi studenţi şi-au exprimat aprecierea pentru reînviorarea spirituală trăită în urma acelor experienţe. Am fost şi eu binecuvântată în schimb.
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Noi suntem epistole

  Eu și soțul am adoptat textul din Matei 25:40 ca pe unul dintre principiile de conduită în viață. Conform celor afirmate de apostolul Pavel, nu suntem doar epistole de citit pentru ceilalți, ci ni se amintește că orice le facem altora, fie bine, fie rău, Îi facem, de fapt, lui Isus.

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Publicate astăzi

  Avion de croazieră cu patru motoare

  Există unele lucruri pe care ni le-am putea achiziționa, însă nu ne-ar folosi la nimic, poate doar pentru satisfacerea orgoliului. Poți avea în garaj un Ferrari, dar să nu ai șosele ca să beneficiezi de capacitățile mașinii. Prin urmare, dacă ne putem controla pornirile de grandomanie, vom face și vom cumpăra pentru noi ceea ce se potrivește statutului, dar și posibilităților din contextul în care trăim. Hai să nu înmulțim numărul snobilor, ci mai bine să fim chibzuiți!

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Toleranţa

  Astăzi ne putem dezvolta toleranţa, dacă ne înfruntăm responsabilităţile cu încredere în Dumnezeu, în promisiunile Lui şi dacă ne rugăm până primim binecuvântările Lui.

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  A fiatalok Isten eszközei

  „Jó a férfiúnak, ha igát visel ifjúságában.” (Siral 3,27)„Isten fiatalokat hív, akik ifjúságuk lendületével és...