Rugăciunea din supermarket

  Care ne mângâie în toate necazurile noastre, pentru ca, prin mângâierea cu care noi înşine suntem mângâiaţi de Dumnezeu, să putem mângâia pe cei ce se află în necaz. – 2 Corinteni 1:4

  Momentul meu preferat pentru a face cumpărături este după-amiaza devreme, când în supermarket este linişte. Într-o zi, când mă aflam în zona cu alimente congelate şi-mi verificam lista de cumpărături, cineva a venit de după colţ şi s-a ciocnit cu căruciorul de căruciorul meu. M-am uitat să văd ce se întâmplă şi am văzut o tânără tristă, care a început să-şi ceară scuze. M-a întrebat dacă mă rănisem, iar eu am asigurat-o că eram bine şi am întrebat-o dacă ea era bine. Ea mi-a spus atunci în şoaptă: „Nu am o zi bună. Lucrurile nu-mi merg prea bine.” Apoi a continuat şi mi-a spus că îşi pierduse mama cu câteva luni în urmă şi că în unele zile îi era foarte greu. „Sunt zile în care îmi este bine, dar sunt şi zile în care durerea este insuportabilă.” Ochii i s-au umplut de lacrimi când i-am spus că îmi pare rău pentru ea. Ea a continuat: „Fraţii mei nu îmi înţeleg sentimentele şi-mi spun să depăşesc momentul.”

  I-am spus blând: „înţeleg prin ce treci.” I-am explicat că şi eu îmi pierdusem mama cu ceva timp în urmă şi că ştiam cât de imprevizibile puteau fi sentimentele în acest caz. A răsuflat uşurată că cineva înţelegea prin ce trecea.

  Apoi am simţit îndemnul de a-i spune despre altă Persoană care înţelege toate lucrurile prin care trecem şi am întrebat dacă îi pot vorbi despre acest lucru. Ea a fost de acord şi i-am împărtăşit pe scurt nişte gânduri despre Isus şi despre cât de mult ne iubeşte. Apoi, aşa cum stăteam acolo, în supermarket (din fericire era încă linişte), m-am rugat pentru liniştea ei. Ea mi-a mulţumit pentru înţelegere şi pentru intervenţie şi mi-a spus că se simţea mult mai bine. Ne-am urat o după-amiază bună şi ne-am continuat cumpărăturile.

  Ea şi-a terminat cumpărăturile şi a părăsit supermarketul înaintea mea, dar când am ieşit şi eu din supermarket, am văzut-o stând în maşina ei. M-a strigat şi m-a întrebat dacă mă putea duce acasă. Pentru că stăteam foarte aproape de supermarket, ea ar fi trebuit să ocolească cu maşina pentru a mă duce acasă. Aşa că i-am mulţumit şi i-am spus că voi merge pe jos.

  În ziua aceea m-am gândit la oamenii care trec pe lângă noi şi care suferă. M-am rugat: Doamne, ajută-mă să intru în legătură cu unii dintre ei, pentru a le împărtăşi dragostea Ta şi pentru a fi o binecuvântare pentru ei. Vreţi să faceţi şi dumneavoastră la fel?

  Maureen O. Burke

  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  O voce slabă și liniștită

  Când ești îndemnată de Duhul Sfânt să faci un anumit lucru – când auzi vocea Lui spunându-ți să faci ceva – ascultă și acționează! Nu știi niciodată cum vrea Dumnezeu să te folosească pentru a le face un bine celorlalți.

  Douăzeci și trei

  Douăzeci și trei de studenți fuseseră expuși direct la dragostea lui Hristos! Alți zece primiseră mărturie din partea unuia dintre participanți. O reacție misionară în lanț! Dumnezeu ne oferă oportunități! Trebuie numai să le folosim!

  Iată-mă, Doamne!

  Draga mea prietenă, dacă și tu crezi că Dumnezeu te-a uitat, gândește-te mai bine! Dacă te simți pierdută, strigă la El. Spune: Mulțumesc, Isuse, că m-ai găsit. Te rog, continuă să mă cauți, atunci când mă rătăcesc. Mulțumesc, Doamne! Amin!

  Ochii inimii tale

  Ce sursă extraordinară de încredere și de încurajare este că putem vedea, cu ochii minții, lucrurile minunate pe care Dumnezeu ni le-a făgăduit în Cuvântul Său!

  Publicate astăzi

  Douăsprezece feluri de rod

  Când nu știi ceva, nu insista să pari mai deștept sau mai cunoscător, în cele din urmă se va dovedi neștiința, și această dezvăluire doare mult mai rău decât modestia de a recunoaște o limită firească. Până și geniile mai au multe lucruri de înțeles și de descoperit. Va fi un timp al descoperirilor și al științei depline, veșnicia se va ocupa de acest lucru.

  O voce slabă și liniștită

  Când ești îndemnată de Duhul Sfânt să faci un anumit lucru – când auzi vocea Lui spunându-ți să faci ceva – ascultă și acționează! Nu știi niciodată cum vrea Dumnezeu să te folosească pentru a le face un bine celorlalți.

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  (In)suflă credință!

  Doamne, ajută-mă să fiu în lumea aceasta un martor al speranței pentru cei care nu mai cred nici măcar în ei înșiși! Dă-mi tăria să fiu pentru alții o ancoră în furtună! PROVOCARE: Pune-ți ca țintă astăzi să încurajezi cât mai multe persoane!

  A tevékeny szeretet országa

  „Jézus pedig felelt nékik: Az én Atyám mind ez ideig munkálkodik, én is munkálkodom.” (Ján...