Frigiderul gri

  Înainte ca să Mă cheme, le voi răspunde; înainte ca să isprăvească vorba, îi voi asculta! – Isaia 65:24

  Ne-am construit casa cu douăzeci de ani în urmă, când majoritatea dulapurilor de bucătărie erau în diferite nuanţe de maro, dar am vrut ca ale noastre să fie gri. Persoanele care ne-au instalat mobila au fost surprinse de cât de bine arătau dulapurile şi uşile din lemn de culoare gri atunci când au fost terminate. Când am mers să căutăm un frigider care să se asorteze cu mobila noastră gri, nu am găsit nimic. Aşa că ne-am vopsit frigiderul gri.

  După mulţi ani, într-o zi, frigiderul nostru nu a mai funcţionat. Cumpărarea unuia nou nu doar că era un lucru costisitor, dar ne dădeam seama că nici nu mai aveam cum să-l vopsim gri. Trebuia să găsim o culoare care să meargă cât de cât cu culorile din bucătăria noastră. Am ales un frigider de la magazin, fără a fi prea încântaţi de el, deoarece era singura opţiune pe care o aveam. În ziua programată, ne-a fost livrat noul frigider. Planul era ca cei care ne livrau noul frigider să ne ia şi vechiul frigider.

  La momentul în care trebuia livrat noul frigider, a fost prezent şi un electrician, un prieten de-al nostru, care venise să ne repare sistemul de televiziune prin satelit din bucătărie. A fost de faţă când persoanele care au adus frigiderul cel nou au scos vechiul nostru frigider din priză şi l-au băgat pe cel nou, care nu mergea! Ce ciudat!

  Prietenul nostru electrician a sugerat că era posibil ca un întrerupător din tabloul electric să fi sărit. Uneori, unul sare automat dacă apa se apropie de el. Intr-adevăr aşa era. Când a fost dat la loc, noul frigider a început să funcţioneze.

  „Oare acelaşi întrerupător să se fi închis şi înainte ca vechiul frigider să nu mai funcţioneze?” a întrebat cineva. „Dacă este aşa, atunci vechiul frigider gri ar putea să meargă încă.”

  Din nou, băieţii de la livrare au dat deoparte nou frigider, l-au adus pe cel gri din camionul lor şi l-au băgat în priză. Acesta a început să bâzâie!

  Nu e uimitor cum Dumnezeu intervine în situaţiile din viaţa de zi cu zi în favoarea noastră? Dacă prietenul nostru electrician nu ar fi fost acolo, nu ne-ar fi trecut prin cap să verificăm tabloul electric şi astfel să fim scutiţi de cheltuiala unui frigider nou. Dumnezeu a răspuns la o rugăciune pe care nici nu o înălţasem.

  Lana Fletcher

  Frigiderul gri - 2018. Nu e uimitor cum Dumnezeu intervine în situaţiile din viaţa de zi cu zi în favoarea noastră? Dacă prietenul nostru electrician nu ar fi fost acolo, nu ne-ar fi trecut prin cap să verificăm tabloul electric şi astfel să fim scutiţi de cheltuiala unui frigider nou. Dumnezeu a răspuns la o rugăciune pe care nici nu o înălţasem.
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Sămânța pe cale – partea 2

  Dragostea L-a determinat să Se arunce în mijlocul păcatului meu și să moară, ca eu să trăiesc! Te iubesc, Isuse!

  Sămânța pe cale – partea 1

  Inima mea era atât de învârtoșată, încât spinii au început să fie modul meu de exprimare. Spinii – modalitatea de a-i răni pe alții atunci când eu sufeream. Semănătorul a aruncat sămânţa și între spini. Apoi, ceva s-a întâmplat.

  Tu vei reveni!

  Roagă-te pentru acei oameni dedicați care dăruiesc din timpul și din talentele lor, care slujesc ca prezbiteri, diaconi, diaconi de ordine și instructoare pentru copii, pregătind flanelograful și decupajele, dar și restul membrilor de la biserică!

  Să cultivăm în inima noastră bunătatea

  Dacă vom arăta mai mult interes față de nevoile altora, aceasta va lumina fața lor, le va ușura povara și va face minuni în inima fiecăruia dintre ei. Să-L rugăm pe Tatăl să ne ajute să cuprindem cu dragoste viețile altora.

  Publicate astăzi

  Sămânța pe cale – partea 2

  Dragostea L-a determinat să Se arunce în mijlocul păcatului meu și să moară, ca eu să trăiesc! Te iubesc, Isuse!

  Adevărul

  Cu cât este noaptea mai întunecoasă, cu atât este mai strălucitoare şi clară lumina adevărului. Cel care a promis că ne ajută să rezistăm la fiecare ispită ne-a promis şi că adevărul va fi scutul nostru.

  Te rog, salvează-mă!

  Doamne, Îți mulțumesc pentru binecuvântările pe care mi le-ai oferit prin copiii mei! Te rog, ajută-mă să fac tot posibilul să îi îndrum prin exemplu și învățătură spre mântuire! PROVOCARE: Caută să descoperi astăzi „bombele” cu care se joacă copiii tăi sau cei din jurul tău și fă tot ce poți ca să îi salvezi!

  Mások megmentéséért élni

  „Mondta pedig mindenkinek: Ha valaki énutánam akar jönni, tagadja meg magát, vegye fel a keresztjét...

  Frații mei

  Căci Ezra își pusese inima să adîncească și să împlinească Legea Domnului, și să învețe...