Articolul precedentSă trăim în dreptate și evlavie
  Articolul următorFii fără vină

  Vreau să mă încarc!

  Dar, dacă umblăm în lumină, după cum El însuşi este în lumină, avem părtăşie unii cu alţii; şi sângele lui Isus Hristos, Fiul Lui, ne curăţeşte de orice păcat. – 1 loan 1:7

  Stăteam în avion, aşteptând de multă vreme decolarea, după o perioadă şi mai lungă de aşteptare într-un aeroport aglomerat. Era şi mai aglomerat decât de obicei, din cauza unor furtuni care întârziaseră operaţiunile din întregul aeroport.

  A fost o prioritate pentru mine să dau telefoane ca să reprogramez întâlniri, să refac rezervări la hotel şi să cumpăr alte bilete de avion. Toată lumea din avion părea să aibă aceleaşi nevoi şi toate telefoanele păreau să nu mai aibă decât puţină baterie.

  Ce bine că mi-am luat timp să îmi încarc bateria externă! mi-am zis, în timp ce introduceam mufa încărcătorului în bateria externă. Bineînţeles că nu aveam suficientă baterie pentru toată lumea din avion. Dar aveam suficientă cât să îi ofer şi partenerei mele de scaun când am văzut-o cum, neajutorată, îşi ţinea în mână telefonul inert şi se uita cu jind la încărcătorul meu.

  Dacă nu mi-aş fi luat măsuri de precauţie? m-am gândit. Dacă nu mi-aş fi făcut timp să îmi încarc şi să îmi iau bateria externă?

  Atât eu, cât şi colega mea de scaun aveam nevoie să luăm legătura cu familia şi cu cei de la serviciu. Fără energie în telefon, am fi fost deconectaţi de toţi, fără posibilitate de comunicare. Faptul că mi-am luat timp să încarc bateria suplimentară m-a ajutat acum să rămân în legătură cu ceilalţi atunci când aveam cea mai mare nevoie.

  Dar cum rămâne cu bateriile mele spirituale? Sunt la fel de atentă să îmi iau timp să le menţin încărcate la maximum?

  De câte ori nu se întâmplă să ies repede pe uşă fără să mă încarc în viaţa spirituală? De câte ori sunt fără puterea de a comunica cu familia cerească? De câte ori am lăsat pe cineva fără puterea lui Dumnezeu pentru că nu am avut ce să îi ofer?

  Poate că nu putem împărtăşi lumii întregi binecuvântările noastre, dar faptul de a ne lua timp să fim încărcaţi la maximum ne ajută să le oferim şi semenilor binecuvântările pe care le-am primit.

  Doamne, ajută-mă să mă încarc la maximum cu Tine în fiecare dimineaţă, as fel ca să am în viaţa mea lumina şi puterea Ta! Fie ca bateria mea spirituală să fie complet încărcată, ca să pot să Te prezint altora, care au nevoie să fie şi ei în legătură cu Tine! Amin!

  Suzanne Blaylock

  Vreau să mă încarc! - 2018. Doamne, ajută-mă să mă încarc la maximum cu Tine în fiecare dimineaţă, as fel ca să am în viaţa mea lumina şi puterea Ta! Fie ca bateria mea spirituală să fie complet încărcată, ca să pot să Te prezint altora, care au nevoie să fie şi ei în legătură cu Tine! Amin!
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Noi suntem epistole

  Eu și soțul am adoptat textul din Matei 25:40 ca pe unul dintre principiile de conduită în viață. Conform celor afirmate de apostolul Pavel, nu suntem doar epistole de citit pentru ceilalți, ci ni se amintește că orice le facem altora, fie bine, fie rău, Îi facem, de fapt, lui Isus.

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Călăuzirea lui Dumnezeu

  El ne vede și ne aude. Atunci când suntem pierduți, fie în mod fizic, fie spiritual, tot ceea ce trebuie să facem este să cerem călăuzire. El este ajutorul, Protectorul și Refugiul nostru. Dumnezeu este atât de bun!

  Publicate astăzi

  Autostrada cu patru benzi de mers

  Când alegem lucrurile facile și aparent foarte rapid de obținut, să ne întrebăm mai întâi care ar putea fi capcanele din spatele acestor avantaje. Nu întotdeauna ceva ușor de obținut sau de făcut este rău, dar, în general, dacă Satana pregătește vreo capcană, în mod sigur nu va face un drum prea îngust către ea, ci cu siguranță o autostradă cu cât mai multe benzi. El are interesul să nu facem eforturi prea mari până când ajungem la distrugere; după ce am pornit și nu ne mai putem întoarce prea ușor, el ne va încuraja să ne grăbim cât mai mult. Pe calea cea îngustă nu va fi atât de ușor, însă poate fi frumos și interesant dacă din experiența noastră face parte și Cel ce știe cel mai bine drumul, pentru că a mers înaintea noastră pe el.

  Noi suntem epistole

  Eu și soțul am adoptat textul din Matei 25:40 ca pe unul dintre principiile de conduită în viață. Conform celor afirmate de apostolul Pavel, nu suntem doar epistole de citit pentru ceilalți, ci ni se amintește că orice le facem altora, fie bine, fie rău, Îi facem, de fapt, lui Isus.

  Fidelitatea

  Deşi este adevărat că dificultăţile pot clătina din temelii orice relaţie, este posibilă persistenţa în simţăminte şi în promisiunea faţă de unirea personală cu Dumnezeu. E grea trecerea prin crize, dar în loc să slăbească relaţia, dificultăţile contribuie adesea la întărirea şi stabilizarea acesteia.

  „Calc pe urmele tale!”

  Doamne, fă-ne cele mai bune exemple pentru cei care calcă pe urmele noastre! PROVOCARE: Adoptă astăzi un obicei pe care ai vrea să îl aibă și copiii sau nepoții tăi!

  Az énről való megfeledkezés értéke

  „Krisztussal együtt megfeszíttettem. Élek pedig többé nem én, hanem él bennem a Krisztus; amely életet...