Biscuiţi în formă de cap de pisică

  Dar cetăţenia noastră este în ceruri, de unde şi aşteptăm ca Mântuitor pe Domnul Isus Hristos. – Filipeni 3:20

  Dintotdeauna am fost recunoscătoare că m-am căsătorit într-o familie bună şi iubitoare din Sud. O admiram pe soacra mea, care făcea cei mai buni biscuiţi. Fiecare biscuit tindea spre perfecţiune. Eu şi soţul meu abia aşteptam să mergem acasă să savurăm biscuiţii mari şi pufoşi, serviţi cu sos. La scurt timp după ce ne-am mutat în primul nostru apartament, m-am hotărât să îi fac soţului meu nişte biscuiţi care să fie la fel de buni ca ai mamei lui. I-am frământat până am fost sigură că sunt perfecţi. Nerăbdătoare, m-am îndreptat spre masă cu tava de biscuiţi, când, unul din ei a căzut pe jos. M-am scuzat în mod repetat, văzând cum soţul meu se uită la biscuiţii rupţi de pe jos. Dar el a zis amabil: „Dottie, tot ce iese din cuptorul tău e întotdeauna foarte bun!”

  După 56 de ani, soţul meu continuă să fie bun şi generos când vine vorba de eşecurile mele gospodăreşti. De-a lungul anilor, m-am tot întrebat de ce biscuiţii soacrei mele erau atât de fini şi delicioşi, absolut perfecţi de fiecare dată. Biscuiţilor în sine li se datora perfecţiunea şi existenţa lor pe masa ei? Biscuiţii nu erau responsabili pentru existenţa, aspectul şi gustul delicios, pentru că fiecare dintre ei era făcut de cineva.

  La fel este şi cu oamenii. Nu putem să ne asumăm niciun credit pentru existenţa noastră fizică sau forma noastră spirituală. Fiecare om trebuie să se lase în totalitate în seama Creatorului său, ca să îl formeze şi să îl modeleze individual. Doar El ştie cât de apăsată trebuie să fie atingerea Sa. Nu mă va frământa niciodată prea mult, ca să nu devin prea tare. El cunoaşte ingredientele exacte de care e nevoie să mă pregătească pentru slujirea Sa şi a altora. Şi tot El controlează căldura din cuptorul vieţii, astfel ca să îmi menţin o inimă bună pentru alţii.

  Scriitoarea creştină Ellen G. White, preferata mea, spune: „Formarea caracterului este o lucrare de o viaţă.” Calea către Hristos, p. 17, în original. Parcurgând anii vieţii, predându-ne voinţei lui Dumnezeu, vom începe să experimentăm o schimbare în gusturile personale, vom găsi plăcere să ne gândim la lucruri nobile. În acelaşi timp, vom deveni o binecuvântare mai mare pentru alţii pe care îi întâlnim pe calea vieţii.

  Dottie Barnett

  Biscuiţi în formă de cap de pisică - 2018. Parcurgând anii vieţii, predându-ne voinţei lui Dumnezeu, vom începe să experimentăm o schimbare în gusturile personale, vom găsi plăcere să ne gândim la lucruri nobile. În acelaşi timp, vom deveni o binecuvântare mai mare pentru alţii pe care îi întâlnim pe calea vieţii.
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Noi suntem epistole

  Eu și soțul am adoptat textul din Matei 25:40 ca pe unul dintre principiile de conduită în viață. Conform celor afirmate de apostolul Pavel, nu suntem doar epistole de citit pentru ceilalți, ci ni se amintește că orice le facem altora, fie bine, fie rău, Îi facem, de fapt, lui Isus.

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Publicate astăzi

  Avion de croazieră cu patru motoare

  Există unele lucruri pe care ni le-am putea achiziționa, însă nu ne-ar folosi la nimic, poate doar pentru satisfacerea orgoliului. Poți avea în garaj un Ferrari, dar să nu ai șosele ca să beneficiezi de capacitățile mașinii. Prin urmare, dacă ne putem controla pornirile de grandomanie, vom face și vom cumpăra pentru noi ceea ce se potrivește statutului, dar și posibilităților din contextul în care trăim. Hai să nu înmulțim numărul snobilor, ci mai bine să fim chibzuiți!

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Toleranţa

  Astăzi ne putem dezvolta toleranţa, dacă ne înfruntăm responsabilităţile cu încredere în Dumnezeu, în promisiunile Lui şi dacă ne rugăm până primim binecuvântările Lui.

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  A fiatalok Isten eszközei

  „Jó a férfiúnak, ha igát visel ifjúságában.” (Siral 3,27)„Isten fiatalokat hív, akik ifjúságuk lendületével és...