Harul lui Dumnezeu pentru o dependentă de muncă

  Dar pentru Dumnezeu, care este bogat în îndurare, pentru dragostea cea mare cu care ne-a iubit, măcar că eram morţi în greşelile noastre, ne-a adus la viaţă împreună cu Hristos (prin har sunteţi mântuiţi). – Efeseni 2:4,5

  Îmi fusese foarte greu la serviciu cu programul aglomerat din luna decembrie. Ignorasem simptomele pe care le avusesem peste weekend. Sâmbătă noaptea am început să resimt dureri cumplite în partea de jos a spatelui. Am dat vina pe salteaua prea moale şi restul nopţii am dormit pe jos. Duminică dimineaţa eram de rând să ţin studii biblice cu adolescenţii de la şcoala de corecţie. Am condus până acolo şi am ţinut seminarele, ascunzându-mi durerea. Am avut doar atâta putere cât să ajung cu maşina acasă şi să mă vâr înapoi în patul de pe jos. Şi acolo am rămas până a trebuit să plec la serviciu luni dimineaţa.

  Călcând, paşii mei erau mai lenţi, iar durerea – mai puternică. A devenit clar că trebuia să mă duc la un cabinet să mă vadă un medic. M-am rugat pentru mila lui Dumnezeu, în timp ce eram la volan. Am fost atât de obosită după 20 de kilometri de condus, că a trebuit să mă opresc şi să mă odihnesc. Când am ajuns la clinică, asistenta mi-a luat tensiunea. Era 90/54 şi scădea. A venit imediat medicul şi am fost pusă într-un cărucior cu rotile şi trimisă la triaj. Analizele de sânge au scos la iveală că aveam septicemie (o infecţie în sânge care pune viaţa în pericol) şi o piatră la rinichi anormal de mare, aşa că am fost luată cu o ambulanţă şi dusă la spital. La sosire, mi s-a spus că un urolog mă aşteaptă în sala de operaţie să îmi introducă un stent în rinichi. În timp ce asistentele şi anestezistul mă pregăteau pentru intervenţie, medicul s-a uitat la mine şi mi-a spus: „Vă daţi seama că poate fi fatal? De ce aţi aşteptat atât de mult până să veniţi la doctor?”

  Am fost cuprinsă de un sentiment de calm şi de linişte cât se poate de mare. Da, ştiam că fusese o prostie din partea mea să pun serviciul şi slujirea înaintea propriei sănătăţi. Dar Dumnezeu ne iubeşte atât de mult, încât ne salvează şi atunci când nu merităm. În timp ce eram dusă cu căruciorul în sala de operaţii, mi-a venit în minte acest verset: „Celui cu inima tare, Tu-i chezăşuieşti pacea; da, pacea, căci se încrede în Tine” (Isaia 26:3).

  Infecţia a dispărut după o săptămână de tratament şi spitalizare, după care piatra de la rinichi a fost îndepărtată chirurgical. Deşi a trebuit să lipsesc de la serviciu aproape două luni, harul lui Dumnezeu m-a salvat şi Ii sunt recunoscătoare pentru încă o şansă de a-I sluji.

  În această perioadă a anului, tu pentru ce Îi eşti recunoscătoare?

  Charlene M. Wright

  Harul lui Dumnezeu pentru o dependentă de muncă - 2018. Dumnezeu ne iubeşte atât de mult, încât ne salvează şi atunci când nu merităm. În timp ce eram dusă cu căruciorul în sala de operaţii, mi-a venit în minte acest verset: „Celui cu inima tare, Tu-i chezăşuieşti pacea; da, pacea, căci se încrede în Tine”
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Noi suntem epistole

  Eu și soțul am adoptat textul din Matei 25:40 ca pe unul dintre principiile de conduită în viață. Conform celor afirmate de apostolul Pavel, nu suntem doar epistole de citit pentru ceilalți, ci ni se amintește că orice le facem altora, fie bine, fie rău, Îi facem, de fapt, lui Isus.

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Călăuzirea lui Dumnezeu

  El ne vede și ne aude. Atunci când suntem pierduți, fie în mod fizic, fie spiritual, tot ceea ce trebuie să facem este să cerem călăuzire. El este ajutorul, Protectorul și Refugiul nostru. Dumnezeu este atât de bun!

  Publicate astăzi

  Autostrada cu patru benzi de mers

  Când alegem lucrurile facile și aparent foarte rapid de obținut, să ne întrebăm mai întâi care ar putea fi capcanele din spatele acestor avantaje. Nu întotdeauna ceva ușor de obținut sau de făcut este rău, dar, în general, dacă Satana pregătește vreo capcană, în mod sigur nu va face un drum prea îngust către ea, ci cu siguranță o autostradă cu cât mai multe benzi. El are interesul să nu facem eforturi prea mari până când ajungem la distrugere; după ce am pornit și nu ne mai putem întoarce prea ușor, el ne va încuraja să ne grăbim cât mai mult. Pe calea cea îngustă nu va fi atât de ușor, însă poate fi frumos și interesant dacă din experiența noastră face parte și Cel ce știe cel mai bine drumul, pentru că a mers înaintea noastră pe el.

  Noi suntem epistole

  Eu și soțul am adoptat textul din Matei 25:40 ca pe unul dintre principiile de conduită în viață. Conform celor afirmate de apostolul Pavel, nu suntem doar epistole de citit pentru ceilalți, ci ni se amintește că orice le facem altora, fie bine, fie rău, Îi facem, de fapt, lui Isus.

  Fidelitatea

  Deşi este adevărat că dificultăţile pot clătina din temelii orice relaţie, este posibilă persistenţa în simţăminte şi în promisiunea faţă de unirea personală cu Dumnezeu. E grea trecerea prin crize, dar în loc să slăbească relaţia, dificultăţile contribuie adesea la întărirea şi stabilizarea acesteia.

  „Calc pe urmele tale!”

  Doamne, fă-ne cele mai bune exemple pentru cei care calcă pe urmele noastre! PROVOCARE: Adoptă astăzi un obicei pe care ai vrea să îl aibă și copiii sau nepoții tăi!

  Az énről való megfeledkezés értéke

  „Krisztussal együtt megfeszíttettem. Élek pedig többé nem én, hanem él bennem a Krisztus; amely életet...