Valiza cu instrumente

  Şi aruncaţi asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El însuşi îngrijeşte de voi. – 1 Petru 5:7

  Ne-am bucurat enorm de luna petrecută cu fiul nostru, Tony, înainte să plece în Cambodgia, ca profesor voluntar. A venit la noi în ultima săptămână din an şi avea să stea o lună. Zilele, umplute de căldura Noii Zeelande, de un cer albastru şi de excursii la pescuit cu soţul meu, au trecut repede. La finalul lunii, cu inimi grele, am mers cu maşina 350 de kilometri împreună cu Tony până la aeroportul internaţional din Christchurch. Avea să ia primul zbor din dimineaţa următoare spre Auckland, apoi spre Singapore şi, în sfârşit, spre Phnom Penh, Cambodgia. De aici avea să călătorească spre Siem Reap, aflat la alţi 320 de kilometri distanţă.

  În acea seară, stând în pat, incapabilă să adorm, Dumnezeu mi-a spus că îl va avea în grijă pe fiul meu. Un sentiment imens de pace m-a cuprins. Dimineaţa următoare, după un mic dejun frugal, ne-am reechipat maşina şi am pornit spre aeroport. Tony avea un bagaj cu haine, un bagaj cu cărţi şi un al treilea, plin cu instrumentele de care avea nevoie, dar despre care i se spusese că îi va imposibil să le introducă în Cambodgia. A făcut check in-ul, ne-am luat la revedere şi ne-am rugat, după care eu şi soţul meu am plecat.

  Primul e-mail primit de la Tony a fost scris de pe aeroportul din Singapore. În ziua următoare era în siguranţă la destinaţie. Dar un bagaj lipsea – cel cu instrumentele. Pentru că îmi dăduse codul de pe bagaj, am sunat la compania aeriană. Şi ziua următoare şi apoi în ziua care a urmat şi tot aşa. Nu după multă vreme, eram la per tu cu angajaţii companiei.

  Mi s-a cerut de multe ori să descriu bagajul: culoare, mărime aproximativă, orice element de identificare ataşat de el etc. Atât de multe zone de bagaje în atât de multe aeroporturi! Bagajele fuseseră date jos dîntr-un avion şi urcate în altele. Şi încă în câte! Atât de mulţi oameni circulând în atâtea destinaţii! Bagajul lui Tony plecase din Christchurch? Da. Plecase din Singapore? Ni se spusese că da, dar acel aeroport e imens, cu patru terminale. Poate că era în Phnom Penh. A trecut încet o săptămână, în timp ce rugăciunile noastre au continuat să se înalţe. Apoi, vineri – ce bucurie! Bagajul a fost găsit în Singapore şi trimis în Siem Reap, de unde Tony l-a luat în scurt timp.

  Fără nicio îndoială că Dumnezeu a avut grijă de el, deşi lăcăţelul nu mai era. De lipsit, nu lipsea nimic. Toate instrumentele lui Tony erau intacte. Ce răspuns la rugăciune! În mod sigur, Dumnezeu e atent la detalii.

  Leonie Donald

  Valiza cu instrumente - 2018. Fără nicio îndoială că Dumnezeu a avut grijă de bagajul meu, deşi lăcăţelul nu mai era. De lipsit, nu lipsea nimic. Toate instrumentele lui Tony erau intacte. Ce răspuns la rugăciune! În mod sigur, Dumnezeu e atent la detalii.
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Libertate, în sfârșit!

  Să Îi contemplăm marele sacrificiu făcut de Isus Hristos pentru a ne elibera din închisoarea lui Satana, ca să putem moșteni în libertate Împărăția pregătită pentru cei care Îl vor primi ca Mântuitor. Atunci va începe o nouă pagină de libertate!

  Corul de clopoței

  Sunt atât de binecuvântată pentru posibilitatea de a frecventa o biserică unde sunt membri veniți din diferite părți ale lumii. Îi apreciez pe toți. Obiceiurile lor culinare îmi îmbogățesc viața și îmi confirmă ideea că lui Dumnezeu Îi place diversitatea, când oameni diferiți lucrează împreună.

  Paște fericit!

  Sunt mulţi care au nevoie să afle vestea bună a mântuirii și să-L accepte ca Domn și Mântuitor pe Hristos Cel înviat. Astfel, atunci când spun: „Paște Fericit!”, le transmit altora că sunt fericită și recunoscătoare pentru darul lui Isus, dar oferit tuturor.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...