Întâlnire la intersecție (2)

  Dacă astfel îmbracă Dumnezeu iarba, care astăzi este pe câmp, iar mâine va fi aruncată în cuptor, cu cât mai mult vă va îmbrăca El pe voi, puţin credincioşilor! – Luca 12:29

  Cât de nepătrunse mi se par gândurile Tale, Dumnezeule, şi cât de mare este numărul lor! Dacă le număr, sunt mai multe decât boabele de nisip. Când mă trezesc, sunt tot cu Tine. – Psalmii 139:17,18

  Meditând la lecţia cu ghindele şi binecuvântările divine din abundenţă, pentru un moment m-am temut că nu voi primi toate binecuvântările pe care Dumnezeu le are pentru mine. Dar El mai avea să-mi spună ceva.

  Gândeşte-te la toate florile care au înflorit de la creaţie până acum în toate ţările lumii. Scopul meu principal pentru facerea florilor este să încânte simţurile oamenilor. Totuşi, în fiecare anotimp, înfloresc atâtea flori şi nu le vede nimeni.

  Aşa e dragostea Mea! Am atât de multă să exprim, încât binecuvântările Mele sunt peste tot – pentru orice eventualitate.

  Vezi tu, Eu mă gândesc la tine în fiecare clipă şi gândurile Mele doar cu privire la tine, una singură, sunt ca firele de nisip de la malul mării. Poţi număra câte fire de nisip sunt doar într-o găletuşă? Şi la fiecare fiinţă umană mă gândesc la fel de intens cum Mă gândesc la tine. Am mai multă dragoste decât poate concepe cineva vreodată. De aceea Eu pot fi Dumnezeu şi în acelaşi timp pot permite libertatea totală de alegere. Indiferent cum ai făcut uz de această putere, Eu tot pot să transform lucrurile într-o binecuvântare, dacă te predai Mie. Dar aş vrea să alegi calea Mea, pentru că Eu te iubesc şi vreau să fii fericită.

  Într-un fel, cam asta e tot ce fac – visez la căi de a te face fericită. Nu am parte să văd decât o foarte mică măsură din visurile Mele împlinindu-se în dreptul tău sau al altora, dar nu vreau să te agiţi din cauza asta, fiindcă nu vei primi niciodată toate binecuvântările pe care le am! Aşa că linişteşte-te în iubirea Mea şi fii convinsă că Eu nu pot altfel decât să te binecuvântez, dacă Mă laşi. Doar mergi pe mâna Mea! Te iubesc! Cu o iubire veşnică te iubesc! a terminat Dumnezeu, şoptindu-mi la ureche.

  Lumina semaforului s-a schimbat. Am urcat dealul împădurit şi soarele încă strălucea printre vârfurile copacilor, făcându-i să pară de foc. Strălucea şi inima mea de uimire cu privire la iubirea lui Dumnezeu.

  Rachel Williams-Smith

  Întâlnire la intersecție (2) - 2018. Gândeşte-te la toate florile care au înflorit de la creaţie până acum în toate ţările lumii. Scopul meu principal pentru facerea florilor este să încânte simţurile oamenilor. Totuşi, în fiecare anotimp, înfloresc atâtea flori şi nu le vede nimeni.
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Libertate, în sfârșit!

  Să Îi contemplăm marele sacrificiu făcut de Isus Hristos pentru a ne elibera din închisoarea lui Satana, ca să putem moșteni în libertate Împărăția pregătită pentru cei care Îl vor primi ca Mântuitor. Atunci va începe o nouă pagină de libertate!

  Corul de clopoței

  Sunt atât de binecuvântată pentru posibilitatea de a frecventa o biserică unde sunt membri veniți din diferite părți ale lumii. Îi apreciez pe toți. Obiceiurile lor culinare îmi îmbogățesc viața și îmi confirmă ideea că lui Dumnezeu Îi place diversitatea, când oameni diferiți lucrează împreună.

  Paște fericit!

  Sunt mulţi care au nevoie să afle vestea bună a mântuirii și să-L accepte ca Domn și Mântuitor pe Hristos Cel înviat. Astfel, atunci când spun: „Paște Fericit!”, le transmit altora că sunt fericită și recunoscătoare pentru darul lui Isus, dar oferit tuturor.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...