Ce i s-a întâmplat Ginei

  Un om iute la mânie stârneşte certuri, dar cine este încet la mânie potoleşte neînţelegerile. – Proverbele 15:18

  Era 23 decembrie şi Gina era programată să nască exact în această zi. Era foarte încântată în drum spre spital, unde avea să i se provoace naşterea. Dar era aglomeraţie în secţia de naşteri. Ginei i s-a spus că nicio moaşă nu era disponibilă, cel puţin nu atunci. A fost dezamăgită şi puţin neliniştită în privinţa copilului ei nenăscut, sperând să nu fie nicio problemă că va naşte în altă zi. Pe 24 decembrie, Gina a primit din nou o pleiadă de explicaţii când a sunat la spital să vadă dacă are loc şi ea. A trebuit să îmi cer scuze şi să îi spun din nou că suntem prea aglomeraţi. Nerăbdarea şi dezamăgirea ei au început să se reverse sub forma furiei. O auzeam pe mama ei în fundal având chef de ceartă. Am chemat-o pe Gina să o văd în acea după-amiază, să văd cum e copilul şi să găsim o altă dată. I-am spus că e bine-venită si mama ei.

  Colegii m-au sfătuit să nu o consult singură, dat fiind faptul că, cu două zile înainte, fuseseră vocale şi insultătoare la adresa înaltului meu coleg. Toţi credeau că eu, o femeie micuţă, nu aveam nicio şansă în faţa lor. Ştiam că e ilegal să provoci o naştere chiar pe 25 decembrie, când era de gardă puţin personal, dar am simţit că sunt susţinută de colegi în această iniţiativă. Aşa că i-am întrebat dacă ar fi dispuşi să facă o excepţie pentru Gina. Şi au fost.

  Am început să mă rog pentru înţelepciune să le fac faţă Ginei şi mamei ei într-un mod amabil şi iubitor. A fost intimidam când, în acea după-amiază, Gina, soţul ei, mama şi tatăl ei au venit puşi pe ceartă. M-am rugat în taină, m-am aşezat şi am ascultat tot ce au avut de zis. „Vocea” blândă şi liniştită m-a îndemnat să nu reacţionez când au ridicat tonul şi au proferat ameninţări. Harul lui Dumnezeu clar era la lucru când am fost în stare să zâmbesc şi să transmit iubirea lui Dumnezeu pentru ei, scuzându-mă pentru întârziere şi asigurând-o pe Gina că bebeluşul ei este încă în siguranţă. Au acceptat oferta mea pentru naşterea pe 25 decembrie şi ne-am despărţit în condiţii bune.

  N-a mai fost nevoie de provocarea naşterii, întrucât Gina a sosit dimineaţa următoare având contracţii. Câteva ore mai târziu, când bebeluşul ei a avut complicaţii din cauza cordonului ombilical înfăşurat în jurul gâtului, Dumnezeu m-a dus exact în faţa rezervei ei şi am putut să o ajut să nască în siguranţă şi fără întârziere. Când copilul a sosit, teafăr şi nevătămat, salonul ei s-a umplut de lacrimi de bucurie, încurajare şi recunoştinţă.

  Cred că minunile pe care Dumnezeu le face în inimile noastre sunt cele mai mari minuni dintre toate.

  Nerida McKibben

  Ce i s-a întâmplat Ginei - 2018. Harul lui Dumnezeu clar era la lucru când am fost în stare să zâmbesc şi să transmit iubirea lui Dumnezeu pentru ei, scuzându-mă pentru întârziere şi asigurând-o pe Gina că bebeluşul ei este încă în siguranţă. Au acceptat oferta mea pentru naşterea pe 25 decembrie şi ne-am despărţit în condiţii bune.
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Țărmul păcii

  Ori de câte ori închid ochii și stau în liniște, imaginația mă poartă din nou în acest loc al solitudinii profunde și calme unde găsesc pace și unde Îl găsesc pe Dumnezeu. Iată ce mi-a oferit Isus: un țărm al păcii.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...