Ești încântată că o să-L vezi pe Isus?

  Acum, vedem ca într-o oglindă, în chip întunecos; dar, atunci, vom vedea faţă în faţă. Acum, cunosc în parte; dar atunci voi cunoaşte deplin, aşa cum am fost şi eu cunoscut pe deplin. – 1 Corinteni 13:12

  Aniversam împlinirea a 74 de ani şi zburam împreună cu Morris, soţul meu, în Barbados, la o reuniune de familie şi la sărbătorirea mamei mele, care împlinea 98 de ani. Am avut parte de turbulenţe îngrozitoare în timpul zborului dintre Charlotte, Carolina de Nord, şi Miami, Florida. Teama a cuprins avionul şi m-am trezit ţinându-mă strâns de cotiere în timp ce mă rugam: „Doamne, Te rog, nu lăsa să se întâmple ceva rău cu acest avion; ajută-ne să ajungem în siguranţă!” Tânăra de pe scaunul de la geam s-a întors către soţul meu şi i-a spus că este pentru prima oară când zboară cu avionul. Era vizibil agitată.

  Într-un final, vremea rea s-a risipit, iar pilotul a anunţat că ne pregătim să aterizăm. Câteva minute mai târziu, groaza ne-a cuprins din nou când s-a făcut anunţul că trebuie să mai aşteptăm alte 15 minute, din cauza vântului de peste 100 de kilometri pe oră din Miami. Apoi pilotul a anunţat că aşteptarea noastră se prelungeşte cu alte 45 de minune şi că s-ar putea să fie nevoie să realimentăm în Fort Lauderdale.

  Gândurile sumbre despre condiţiile meteo nefavorabile şi zborul nostru de legătură m-au neliniştit profund. Când am rezervat zborurile, am ales o escală de trei ore în Miami. Atunci ni se părea foarte mult, dar nu şi acum. Neliniştea mea s-a transformat în bucurie când pilotul a anunţat că am primit permisiunea pentru aterizare. Pe măsură ce avionul cobora, tânăra de la geam devenea tot mai încântată. Ne-a spus că era pentru prima oară când vedea plaje şi palmieri şi abia aştepta să meargă pe plajă. Slavă Domnului, am aterizat în siguranţă. Rapid am verificat afişajele pentru plecări, ca să vedem de la ce poartă aveam să zburăm mai departe. Date fiind experienţele trecute, eram pregătită să merg mult pe jos, dar Dumnezeu mersese înainte şi aranjase totul. Poarta noastră era chiar vizavi de locul în care aterizaserăm. Ce uşurare! Dumnezeu este atât de îndurător!

  Stând la poarta de îmbarcare, am zâmbit aducându-mi aminte de entuziasmul fetei care vedea pentru prima oară plaje şi palmieri. Mi-au venit în minte gânduri cu privire la o reuniune şi mai mare. Ce bucurie ne va cuprinde când ÎI vom vedea, pentru prima oară, pe Mântuitorul nostru faţă către faţă! Vom fi, în sfârşit, acasă. Ce moment impresionant şi spectaculos va fi acela! Abia aştept. Draga mea tovarăşă de călătorie, nu eşti încântată că o să-L vezi pe Isus?

  Shirley C. Iheanacho

  Ești încântată că o să-L vezi pe Isus? - 2018. Ce bucurie ne va cuprinde când ÎI vom vedea, pentru prima oară, pe Mântuitorul nostru faţă către faţă! Vom fi, în sfârşit, acasă. Ce moment impresionant şi spectaculos va fi acela! Abia aştept. Draga mea tovarăşă de călătorie, nu eşti încântată că o să-L vezi pe Isus?
  Carolyn Sutton
  O, dacă am înţelege pe deplin măsura dragostei Sale pentru noi! Imediat ce vom încerca să o descoperim, o vom vedea peste tot. Carolyn Rathbun Sutton, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Eu te iubesc și mai mult” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Țărmul păcii

  Ori de câte ori închid ochii și stau în liniște, imaginația mă poartă din nou în acest loc al solitudinii profunde și calme unde găsesc pace și unde Îl găsesc pe Dumnezeu. Iată ce mi-a oferit Isus: un țărm al păcii.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...