Mult mai mult decât am cerut sau visat

  Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde. – Ieremia 29:11

  În urmă cu ceva timp, am hotărât împreună cu soţul meu să ne depunem CV-urile la câteva locuri de muncă disponibile într-un orăşel. Am hotărât să ne rugăm pentru acest lucru şi i-am cerut lui Dumnezeu să ne arate unde ar trebui să mergem. Am fost de acord să mergem la interviuri. Dacă vreunul dintre noi ar fi reuşit şi i s-ar fi oferit un loc de muncă, atunci urma să ne vindem casa şi să ne mutăm în acel oraş.

  Posibilul angajator m-a informat că fusesem aleasă ca prima opţiune. Am acceptat slujba. Dumnezeu aranjase totul. Dar era o singură problemă: casele din noul oraş erau mult mai scumpe decât cele unde locuiserăm până atunci. Ne era imposibil să ne permitem să cumpărăm o casă acolo chiar cu toţi banii obţinuţi din vânzarea casei noastre. Ne-am rugat lui Dumnezeu pentru această problemă.

  În tot acest timp am fost şi am văzut câteva case. Totul părea să meargă pe dos. Am început să cer împlinirea făgăduinţelor Tatălui ceresc; doar aveam încredinţarea că era de la El această mutare. Soţul meu mi-a povestit despre o casă pe care o văzuse la capătul unui drum de ţară, dar nu am fost interesată. Seara, înainte de culcare, m-am rugat lui Dumnezeu.

  În acea noapte am visat că ajunsesem la o casă care semăna cu casa în care locuiau nişte prieteni. În visul meu, uşa de la intrare era pe partea opusă faţă de uşa casei prietenilor noştri. În vis, am întrebat-o pe prietena mea de ce mutase uşa. A zâmbit şi a spus „Aceasta nu este casa mea. Este a voastră.”

  Ziua următoare am mers să vedem mai multe case. Fiind în apropierea casei despre care îmi povestise soţul meu, am spus că sunt dispusă să mergem să o vedem. Spre surprinderea mea, arăta precum casa din visul meu! „Aceasta este casa noastră”, i-am spus soţului meu. S-a uitat la mine puţin speriat. I-am explicat că eu cred că Dumnezeu îmi arătase exact acea casă în visul avut cu o seară înainte.

  L-am sunat pe agentul imobiliar şi am încheiat afacerea, lucru posibil doar prin harul lui Dumnezeu.

  Până astăzi sunt foarte emoţionată de fiecare dată când îmi amintesc cum Dumnezeu ne poate da mai mult decât cerem sau visăm. Îţi mulţumesc, Doamne!

  Nilva de F. Oliveira da Boa Morte

  Mult mai mult decât am cerut sau visat - 2019. Fiind în apropierea casei despre care îmi povestise soţul meu, am spus că sunt dispusă să mergem să o vedem. Spre surprinderea mea, arăta precum casa din visul meu! „Aceasta este casa noastră!” S-a uitat la mine puţin speriat. I-am explicat că eu cred că Dumnezeu îmi arătase exact acea casă în visul avut cu o seară înainte.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...