Dragostea Lui care nu dezamăgește

  Domnul mi Se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică, de aceea îţi păstrez bunătatea Mea!” – Ieremia 31:3

  Treceam printr-o perioadă dificilă din viaţa mea. Rămăsesem văduvă la 42 de ani, cu un băiat de 10 ani. Soţul meu, neavând probleme cronice de sănătate, se dusese la culcare şi nu se mai trezise. Am fost devastată. Nu puteam să mă opresc din plâns. Părea că tot timpul plângeam. Unde era Dumnezeu? De ce a îngăduit să mi se întâmple acest lucru? Am fost foarte supărată pe Dumnezeu.

  Chiar dacă obişnuiam să merg la biserică, să citesc Biblia şi să mă rog, nu o făceam cu toată inima. Inima mea era tulburată. Cum putea un Dumnezeu iubitor să facă una ca asta familiei mele?

  Într-o seară, în timp ce puneam lucrurile în ordine în sufragerie şi stingeam luminile, inima mea a strigat: Chiar mă iubeşte Dumnezeu? Aveam îndoieli. Unde este Dumnezeu în toată această durere? In timp ce urcam scările, am auzit o voce: „Deschide uşa de la intrare.” M-am oprit şi m-am uitat în jur. Eram singură pe scări. Am mai făcut un pas. „Deschide uşa de la intrare”, a spus din nou acea voce.

  De data asta m-am oprit şi am spus cu glas tare: „Da, sigur. De ce Te-aş asculta? Tu nu mă iubeşti. Nu îţi pasă de mine. Dacă ţi-ar fi păsat, nu mi-ai fi luat soţul de lângă mine?”Cu sfidare, am mai făcut un pas.

  De data aceasta, vocea a fost mai poruncitoare: „Deschide uşa de la intrare!” „Bine, Doamne”, am spus. „Dacă Tu vrei să deschid uşa, o voi face.” Am coborât pe scări, am mers până la uşa de la intrare şi am deschis-o larg. Când m-am uitat în jos, am văzut cheile, care erau pe dinafară. Uitasem cheile afară! Stăteam acolo tremurând.

  „Doamne!” am strigat, „Tu mă iubeşti. Chiar îţi pasă de mine!” Cum ar fi fost dacă mă duceam la culcare lăsând cheile pe dinafară? Mă cutremur gândindu-mă la ce s-ar fi putut întâmpla. Mi-am plecat capul şi L-am rugat pe Dumnezeu să mă ierte că m-am îndoit de iubirea Sa faţă de mine şi să mă ajute să mă încred în El. Aşa a început vindecarea mea!

  Mă bucur să ştiu că Isus va fi mereu cu mine. Întotdeauna mă va proteja şi mă va păzi în dragostea Lui. Fiecare putem să ne încredem că va face la fel în viaţa noastră.

  Jannett Maurine Myrie

  Dragostea Lui care nu dezamăgește - 2019. Mă bucur să ştiu că Isus va fi mereu cu mine. Întotdeauna mă va proteja şi mă va păzi în dragostea Lui. Fiecare putem să ne încredem că va face la fel în viaţa noastră.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...