Dragostea Lui care nu dezamăgește

  Domnul mi Se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică, de aceea îţi păstrez bunătatea Mea!” – Ieremia 31:3

  Treceam printr-o perioadă dificilă din viaţa mea. Rămăsesem văduvă la 42 de ani, cu un băiat de 10 ani. Soţul meu, neavând probleme cronice de sănătate, se dusese la culcare şi nu se mai trezise. Am fost devastată. Nu puteam să mă opresc din plâns. Părea că tot timpul plângeam. Unde era Dumnezeu? De ce a îngăduit să mi se întâmple acest lucru? Am fost foarte supărată pe Dumnezeu.

  Chiar dacă obişnuiam să merg la biserică, să citesc Biblia şi să mă rog, nu o făceam cu toată inima. Inima mea era tulburată. Cum putea un Dumnezeu iubitor să facă una ca asta familiei mele?

  Într-o seară, în timp ce puneam lucrurile în ordine în sufragerie şi stingeam luminile, inima mea a strigat: Chiar mă iubeşte Dumnezeu? Aveam îndoieli. Unde este Dumnezeu în toată această durere? In timp ce urcam scările, am auzit o voce: „Deschide uşa de la intrare.” M-am oprit şi m-am uitat în jur. Eram singură pe scări. Am mai făcut un pas. „Deschide uşa de la intrare”, a spus din nou acea voce.

  De data asta m-am oprit şi am spus cu glas tare: „Da, sigur. De ce Te-aş asculta? Tu nu mă iubeşti. Nu îţi pasă de mine. Dacă ţi-ar fi păsat, nu mi-ai fi luat soţul de lângă mine?”Cu sfidare, am mai făcut un pas.

  De data aceasta, vocea a fost mai poruncitoare: „Deschide uşa de la intrare!” „Bine, Doamne”, am spus. „Dacă Tu vrei să deschid uşa, o voi face.” Am coborât pe scări, am mers până la uşa de la intrare şi am deschis-o larg. Când m-am uitat în jos, am văzut cheile, care erau pe dinafară. Uitasem cheile afară! Stăteam acolo tremurând.

  „Doamne!” am strigat, „Tu mă iubeşti. Chiar îţi pasă de mine!” Cum ar fi fost dacă mă duceam la culcare lăsând cheile pe dinafară? Mă cutremur gândindu-mă la ce s-ar fi putut întâmpla. Mi-am plecat capul şi L-am rugat pe Dumnezeu să mă ierte că m-am îndoit de iubirea Sa faţă de mine şi să mă ajute să mă încred în El. Aşa a început vindecarea mea!

  Mă bucur să ştiu că Isus va fi mereu cu mine. Întotdeauna mă va proteja şi mă va păzi în dragostea Lui. Fiecare putem să ne încredem că va face la fel în viaţa noastră.

  Jannett Maurine Myrie

  Dragostea Lui care nu dezamăgește - 2019. Mă bucur să ştiu că Isus va fi mereu cu mine. Întotdeauna mă va proteja şi mă va păzi în dragostea Lui. Fiecare putem să ne încredem că va face la fel în viaţa noastră.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...