Binecuvântările din viața mea

  Căci Domnul Dumnezeu este un soare şi un scut. Domnul dă îndurare şi slavă şi nu lipseşte de niciun bine pe cei ce duc o viaţă fără prihană. – Psalmii 84:11

  Dimineaţa, din nou şi din nou, timp de mai multe luni, stăteam şi mă întrebam dacă am luat decizia bună. Cu un an înainte, când am terminat doctoratul, am ales să nu merg pe drumul obişnuit pentru cineva cu o diplomă ca a mea. În schimb, lucram ca voluntară într-un proiect misionar. Deşi munca nu era grea, decizia de a lucra acolo a fost grea. Nu foloseam la maximum cunoştinţele sau darurile mele şi nici nu făceam ceea ce îmi plăcea. Într-adevăr, faptul că ajutam mult la planificarea şi pregătirea documentelor strategice avea legătură cu studiile mele, totuşi aveam un simţământ general de nemulţumire.

  Mai mult, a trebuit să fac multe modificări la nivelul meu de confort fizic. Eram sigură că urmau să fie şi mai multe schimbări de făcut, ceea ce m-a determinat să mă îndoiesc de decizia luată. Mă linişteam zilnic cu un gând: Nu este vorba despre mine, ci despre El. Deşi acel gând m-a ajutat să trec peste unele zile, acesta nu umplea golul când mă confruntam cu situaţii care îmi creau disconfort. Plăcerile simple şi luxul de altădată erau acum o amintire. Cercurile sociale simple de care odată mă bucuram erau acum inexistente. Nu mai aveam ocazia să îmi fac prieteni. Viata mea părea să fie caracterizată de ceea ce făceam şi, în afară de asta, în mare parte, mă simţeam goală.

  Într-o dimineaţă de neuitat m-am trezit la ora cinci, asa cum obisnuiam în ultimele săptămâni. Am vrut să merg la sala de sport să fac exerciţii şi îmi doream să pot vorbi cu cineva şi să fac ceva în afara rutinei. În timpul devoţionalului îmi curgeau lacrimile deoarece simţeam că nu am niciun scop. Când mi-am plecat capul pentru rugăciune, lacrimile au căzut pe canapea. Când am deschis gura să mă rog, cuvintele care le-am rostit m-au şocat. Ele nu reflectau gândurile pe care le nutream: „Mulţumesc, Doamne, pentru binecuvântările din viaţa mea.” Momentul a fost ireal. I-am mulţumit Domnului că timp de aproape zece ani, de când am fost la universitate, mi-am făcut obiceiul de a-I mulţumi când lucrurile nu mergeau bine. Acum cuvintele apostolului Pavel curgeau natural: „Mulţumiţi lui Dumnezeu pentru toate lucrurile; căci aceasta este voia lui Dumnezeu, în Hristos Isus, cu privire la voi” (1 Tesaloniceni 5:18).

  Astăzi, mulţumeşte Domnului pentru binecuvântările tale, chiar şi pentru lucrurile care par că merg împotriva ta. Căci până la urmă El are în vedere ce este mai bun pentru tine!

  Nadine A. Joseph

  Binecuvântările din viața mea - 2019. Astăzi, mulţumeşte Domnului pentru binecuvântările tale, chiar şi pentru lucrurile care par că merg împotriva ta. Căci până la urmă El are în vedere ce este mai bun pentru tine!
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...