Dumnezeu nu va renunța

  Nicidecum n-am să te las, cu niciun chip nu te voi părăsi. – Evrei 13:15

  În urmă cu douăzeci şi opt de ani am permis în mod nechibzuit ca relaţia mea cu Dumnezeu să aibă de suferit. Fiind crescută de părinţi creştini iubitori, încă mai credeam în Dumnezeu, dar din cauza circumstanţelor din viaţa mea, nu reuşeam să am o umblare zilnică cu El. Am încetat să mai citesc din Cuvântul Său şi viaţa mea de rugăciune a încetat şi ea curând. Părinţii mei şi membrii bisericii au continuat să se roage pentru mine.

  Dar eu nu răspundeam.

  Într-o zi, în timp ce ascultam la ştiri şi meditam la situaţia din lume, am început să mă gândesc la lucrurile spirituale. Seriozitatea acţiunilor mele anterioare m-a lovit dintr-odată.

  Am căzut pe genunchi disperată, strigând la Dumnezeu să mă ierte. Totuşi, Satana, care este întotdeauna gata să atace atunci când suntem căzuţi, mi-a spus că mă îndepărtasem prea mult de Dumnezeu. Poate că făcusem păcatul de neiertat, ignorându-L pe Duhul Sfânt, şi Dumnezeu nu mă mai putea auzi. Am stăruit înaintea Domnului să îmi arate dacă încă mai era vreo şansă pentru mine şi dacă încă harul Său putea ajunge la mine. I-am cerut un răspuns specific. Doamne, ştiu că la biserica părinţilor mei este un pastor nou. Te rog, fa ca el să mă sune.

  Ziua următoare, având o zi liberă de la lucru, fiind asistentă, a sunat telefonul. Am răspuns şi am auzit o voce spunând: „Bună. Sunt pastorul Jonathan Gallagher. De ceva vreme am avut numărul tău de telefon, dar doar acum am simtit îndemnul să te sun. Ai dori să te vizitez?” Nu îmi venea să cred ce auzeam! Era chiar pastorul de la biserica părinţilor mei! Cât de mult mă înşelasem crezând că L-am îndepărtat prea mult pe Dumnezeu şi că El nu îmi mai auzea rugăciunile.

  Dumnezeu nu renunţă atât de uşor la noi! El mi-a răspuns în mod direct rugăciunii şi mi-a dat reasigurarea de care aveam nevoie. În harul şi mila Sa, El nu plecase de lângă mine. El doar aştepta ca eu să îmi dau seama de nevoia mea de El.

  Dumnezeu a făcut atât de mult pentru a ne salva. El este hotărât să ne dea darul mântuirii Sale dacă noi îl acceptăm.

  Glasul Său blajin, iubitor ne cheamă în fiecare zi. Nu amâna să te întorci spre El. Dumnezeu te va primi cu braţele deschise, aşa cum a făcut tatăl fiului risipitor din pilda lui Hristos. Tatăl ceresc te iubeşte atât de mult şi niciodată nu te va părăsi.

  Karen Richards

  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Mi-e frică!

  Adu-ți fricile în fața lui Dumnezeu și El îți va da instrumentele pentru a te confrunta cu fiecare în parte. El te știe dinainte să te fi născut; îți cunoaște temerile. Te poate ajuta să le înfrunți. Încrede-te numai în El!

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  Totul strălucește

  În ziua aceea, când va veni să Își ia pietrele prețioase, ne vom putea așeza cu bucurie alături de ceilalți care au trecut prin procesul de lustruire, ca să strălucim ca stelele, pentru totdeauna.

  Publicate astăzi

  Al doisprezecelea copil al lui Iacov

  Numele nostru este săpat adânc în palmele Mântuitorului, nu este un simplu tatuaj, ci El a plătit cu viața această răscumpărare. Poartă-te în așa fel încât să fie mândru când ți se rostește numele undeva.

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Experienţe pe vârful muntelui

  Trebuie să ne luăm rămas-bun de la momentele glorioase iar şi iar, pentru că trebuie să lucrăm jos, în vale. Însă acest rămas-bun nu va mai exista când Isus va reveni. El îi va primi pe răscumpăraţi în aer, tară să atingă pământul, pentru a începe gloriosul urcuş către reşedinţa cerească, unde vom locui în veşnicie cu Isus

  Mai arzi?

  Doamne, lasă-mă să ard pentru Tine! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți un psalm sau măcar câteva versete!

  A szent város feletti jelenet

  „Mert nékünk mindnyájunknak meg kell jelennünk a Krisztus ítélőszéke előtt, hogy ki-ki megjutalmaztassék a szerint,...