Dumnezeu nu va renunța

  Nicidecum n-am să te las, cu niciun chip nu te voi părăsi. – Evrei 13:15

  În urmă cu douăzeci şi opt de ani am permis în mod nechibzuit ca relaţia mea cu Dumnezeu să aibă de suferit. Fiind crescută de părinţi creştini iubitori, încă mai credeam în Dumnezeu, dar din cauza circumstanţelor din viaţa mea, nu reuşeam să am o umblare zilnică cu El. Am încetat să mai citesc din Cuvântul Său şi viaţa mea de rugăciune a încetat şi ea curând. Părinţii mei şi membrii bisericii au continuat să se roage pentru mine.

  Dar eu nu răspundeam.

  Într-o zi, în timp ce ascultam la ştiri şi meditam la situaţia din lume, am început să mă gândesc la lucrurile spirituale. Seriozitatea acţiunilor mele anterioare m-a lovit dintr-odată.

  Am căzut pe genunchi disperată, strigând la Dumnezeu să mă ierte. Totuşi, Satana, care este întotdeauna gata să atace atunci când suntem căzuţi, mi-a spus că mă îndepărtasem prea mult de Dumnezeu. Poate că făcusem păcatul de neiertat, ignorându-L pe Duhul Sfânt, şi Dumnezeu nu mă mai putea auzi. Am stăruit înaintea Domnului să îmi arate dacă încă mai era vreo şansă pentru mine şi dacă încă harul Său putea ajunge la mine. I-am cerut un răspuns specific. Doamne, ştiu că la biserica părinţilor mei este un pastor nou. Te rog, fa ca el să mă sune.

  Ziua următoare, având o zi liberă de la lucru, fiind asistentă, a sunat telefonul. Am răspuns şi am auzit o voce spunând: „Bună. Sunt pastorul Jonathan Gallagher. De ceva vreme am avut numărul tău de telefon, dar doar acum am simtit îndemnul să te sun. Ai dori să te vizitez?” Nu îmi venea să cred ce auzeam! Era chiar pastorul de la biserica părinţilor mei! Cât de mult mă înşelasem crezând că L-am îndepărtat prea mult pe Dumnezeu şi că El nu îmi mai auzea rugăciunile.

  Dumnezeu nu renunţă atât de uşor la noi! El mi-a răspuns în mod direct rugăciunii şi mi-a dat reasigurarea de care aveam nevoie. În harul şi mila Sa, El nu plecase de lângă mine. El doar aştepta ca eu să îmi dau seama de nevoia mea de El.

  Dumnezeu a făcut atât de mult pentru a ne salva. El este hotărât să ne dea darul mântuirii Sale dacă noi îl acceptăm.

  Glasul Său blajin, iubitor ne cheamă în fiecare zi. Nu amâna să te întorci spre El. Dumnezeu te va primi cu braţele deschise, aşa cum a făcut tatăl fiului risipitor din pilda lui Hristos. Tatăl ceresc te iubeşte atât de mult şi niciodată nu te va părăsi.

  Karen Richards

  Dumnezeu nu va renunța - 2019. Dumnezeu nu renunţă atât de uşor la noi! El mi-a răspuns în mod direct rugăciunii şi mi-a dat reasigurarea de care aveam nevoie. În harul şi mila Sa, El nu plecase de lângă mine. El doar aştepta ca eu să îmi dau seama de nevoia mea de El.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...