Dumnezeu nu va renunța

  Nicidecum n-am să te las, cu niciun chip nu te voi părăsi. – Evrei 13:15

  În urmă cu douăzeci şi opt de ani am permis în mod nechibzuit ca relaţia mea cu Dumnezeu să aibă de suferit. Fiind crescută de părinţi creştini iubitori, încă mai credeam în Dumnezeu, dar din cauza circumstanţelor din viaţa mea, nu reuşeam să am o umblare zilnică cu El. Am încetat să mai citesc din Cuvântul Său şi viaţa mea de rugăciune a încetat şi ea curând. Părinţii mei şi membrii bisericii au continuat să se roage pentru mine.

  Dar eu nu răspundeam.

  Într-o zi, în timp ce ascultam la ştiri şi meditam la situaţia din lume, am început să mă gândesc la lucrurile spirituale. Seriozitatea acţiunilor mele anterioare m-a lovit dintr-odată.

  Am căzut pe genunchi disperată, strigând la Dumnezeu să mă ierte. Totuşi, Satana, care este întotdeauna gata să atace atunci când suntem căzuţi, mi-a spus că mă îndepărtasem prea mult de Dumnezeu. Poate că făcusem păcatul de neiertat, ignorându-L pe Duhul Sfânt, şi Dumnezeu nu mă mai putea auzi. Am stăruit înaintea Domnului să îmi arate dacă încă mai era vreo şansă pentru mine şi dacă încă harul Său putea ajunge la mine. I-am cerut un răspuns specific. Doamne, ştiu că la biserica părinţilor mei este un pastor nou. Te rog, fa ca el să mă sune.

  Ziua următoare, având o zi liberă de la lucru, fiind asistentă, a sunat telefonul. Am răspuns şi am auzit o voce spunând: „Bună. Sunt pastorul Jonathan Gallagher. De ceva vreme am avut numărul tău de telefon, dar doar acum am simtit îndemnul să te sun. Ai dori să te vizitez?” Nu îmi venea să cred ce auzeam! Era chiar pastorul de la biserica părinţilor mei! Cât de mult mă înşelasem crezând că L-am îndepărtat prea mult pe Dumnezeu şi că El nu îmi mai auzea rugăciunile.

  Dumnezeu nu renunţă atât de uşor la noi! El mi-a răspuns în mod direct rugăciunii şi mi-a dat reasigurarea de care aveam nevoie. În harul şi mila Sa, El nu plecase de lângă mine. El doar aştepta ca eu să îmi dau seama de nevoia mea de El.

  Dumnezeu a făcut atât de mult pentru a ne salva. El este hotărât să ne dea darul mântuirii Sale dacă noi îl acceptăm.

  Glasul Său blajin, iubitor ne cheamă în fiecare zi. Nu amâna să te întorci spre El. Dumnezeu te va primi cu braţele deschise, aşa cum a făcut tatăl fiului risipitor din pilda lui Hristos. Tatăl ceresc te iubeşte atât de mult şi niciodată nu te va părăsi.

  Karen Richards

  Dumnezeu nu va renunța - 2019. Dumnezeu nu renunţă atât de uşor la noi! El mi-a răspuns în mod direct rugăciunii şi mi-a dat reasigurarea de care aveam nevoie. În harul şi mila Sa, El nu plecase de lângă mine. El doar aştepta ca eu să îmi dau seama de nevoia mea de El.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...