Sunt o făptură așa de minunată

  Te laud că sunt o făptură aşa de minunată. Minunate sunt lucrările Tale, şi ce bine vede sufletul meu lucrul acesta! – Psalmii 139:14

  Dumnezeu a făcut pe om după chipul Său, l-a făcut după chipul lui Dumnezeu; parte bărbătească şi parte femeiască i-a făcut. – Geneza 1:27

  Ai stat vreodată în faţa oglinzii nemulţumită de felul în care arătai? Ştiu că au fost momente în care am evitat să mă privesc toată în oglindă, nedorind să văd părţi din trupul meu care păreau prea mari, prea lungi sau prea imperfecte. M-am privit în oglindă şi am simţit că îmi lipsea ceva. Poate şi tu ai păţit la fel. Suntem foarte critici cu aspectul nostru fizic – de fiecare dată când deschidem televizorul sau radioul, sau deschidem o revistă, suntem bombardaţi cu imaginea ideală despre frumuseţe, aşa cum o vede societatea. Ca mamă a două fete, nu aş vrea ca fetele mele să se uite la ele aşa cum le învaţă societatea să o facă.

  Recent meditam la Psalmul 139, unul dintre psalmii mei preferaţi. După ce am stat puţin şi am meditat la faptul că Dumnezeu cunoaşte totul despre noi – ce gândim, încotro mergem, ce spunem şi de ce avem nevoie (versetele 1-5) – m-am oprit la versetul 14 şi am citit următoarele: „Te laud că sunt o făptură aşa de minunată. Minunate sunt lucrările Tale şi ce bine vede sufletul meu lucrul acesta!” Cuvintele lui David au pătruns adânc chiar la rădăcina temerilor mele despre felul în care arătam. Aceste cuvinte m-au făcut să mă opresc şi mi-au reamintit faptul că sunt o făptură atât de minunată. Deci sunt creată într-un mod atât de minunat.

  Făcând un pas mai departe, Geneza 1:27 spune: „Dumnezeu a făcut pe om după chipul Său, l-a făcut după chipul lui Dumnezeu; parte bărbătească şi parte femeiască i-a făcut.”

  Meditează asupra acestor adevăruri câteva clipe şi lasă-le să intre în inima ta. Tu eşti creată într-un mod aşa de minunat după chipul lui Dumnezeu. El te-a făcut în mod special aşa cum eşti, iar lucrările Lui sunt minunate. Când credem că ne lipseşte ceva, dacă purtăm o haină anume sau dacă facem anumite ajustări ici-colo – ceea ce spunem noi de fapt este că nu suntem mulţumite de felul cum ne-a creat Dumnezeu.

  Astăzi aleg să cred adevărul despre mine. Sper ca şi tu să crezi acelaşi adevăr despre tine. Suntem create într-un mod atât de minunat… după chipul lui Dumnezeu.

  Sylvia Mendez

  Sunt o făptură așa de minunată - 2019. Tu eşti creată într-un mod aşa de minunat după chipul lui Dumnezeu. El te-a făcut în mod special aşa cum eşti, iar lucrările Lui sunt minunate. Când credem că ne lipseşte ceva, dacă purtăm o haină anume sau dacă facem anumite ajustări ici-colo - ceea ce spunem noi de fapt este că nu suntem mulţumite de felul cum ne-a creat El.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...