Momentul rochiei galbene

  Nu vă îngrijoraţi de nimic, ci, în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri. – Filipeni 4:6

  De fiecare dată când văd o rochie galbenă din bumbac, îmi amintesc de acea dimineaţă mohorâtă de februarie când am trecut printr-o situaţie care avea să îmi schimbe viaţa şi să îmi consolideze încrederea în Dumnezeu.
  Ea stătea pe trotuar, cu spatele la mine, partea de jos a rochiei galbene se legăna în briza uşoară. Nici măcar nu am văzut-o până când aproape am ajuns lângă ea. Am fost fermecată de nuanţa încântătoare de galben în acea zi mohorâtă, o zi plină cu distrugere de la uraganul care devastase totul recent. Când am ajuns unde era ea, mi-a zâmbit călduros. I-am apreciat minunata rochie galbenă. Acea întâlnire a fost începutul prieteniei mele cu Connie. Am stat de vorbă, apoi mi-a oferit un loc de muncă, un răspuns direct la rugăciunea înălţată cu doar două zile înainte. Ce mod prin care credinţa mi-a fost întărită!

  Am fost uimită cât de repede a venit Dumnezeu în ajutorul meu din nou! El ştia că am o slujbă care nu îmi plăcea şi că trebuia să câştig mai mulţi bani pentru a îngriji de nevoile familiei. El ştia de asemenea că treceam printr-un divorţ dificil, eram într-o perioadă de tranziţie când mă mutam înapoi în casa părinţilor cu cei doi copii mici şi eram în pragul depresiei. Noul loc de muncă mi-a salvat viaţa. Mi-a dat un scop şi o oportunitate să învăţ şi să cresc.

  Connie m-a învăţat tot ce ştia şi m-a ajutat să îmi găsesc puterea şi vocea ca femeie. Ştiu că Dumnezeu i-a spus să poarte acea rochie galbenă care îţi atrage privirea şi să stea pe acel trotuar ca să mă călăuzească să găsesc pacea – şi pe El.

  Astăzi, Îi mulţumesc Domnului pentru intervenţia Lui în viaţa mea cu mulţi ani în urmă şi îl laud pentru că întotdeauna îmi călăuzeşte paşii, chiar şi atunci când am îndoieli. Zâmbesc când realizez că momentele simple sunt adesea folosite de El pentru a ne întări credinţa şi a ne ajuta să ne dăm seama că nu suntem singuri în această călătorie. Tot ce ne cere în schimb este să ne încredem în El.

  Te rog astăzi să îţi cercetezi inima şi să găseşti „momentul rochiei galbene”. Mulţumeşte Domnului pentru el, apoi împărtăşeşte cu un prieten.


  Simonette Appleton

  Momentul rochiei galbene - 2019. Zâmbesc când realizez că momentele simple sunt adesea folosite de El pentru a ne întări credinţa şi a ne ajuta să ne dăm seama că nu suntem singuri în această călătorie. Tot ce ne cere în schimb este să ne încredem în El.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...