Protecția lui Dumnezeu

  Şi Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuinţele voastre, după bogăţia Sa, în slavă, în Isus Hristos. – Filipeni 4:19

  Tocmai terminasem o zi aglomerată ca instructor de asistenţă medicală cu studenţii mei la spital. Eram nerăbdătoare să ajung acasă, cu toate că distanţa de la locul de muncă până acasă era de 64 de kilometri. Deoarece era după-amiază târziu, traficul era mare chiar şi pe drumul judeţean pe care mergeam. Aşa cum aveam obiceiul când mă urcam la volan, întâi am oprit şi m-am rugat lui Dumnezeu pentru grijă şi protecţie în călătoria mea. M-am rugat de asemenea pentru cei care vor fi în maşini pe lângă mine în drumul meu.
  Cum am ajuns aproape de curba periculoasă care era la o distanţă de 2,5 kilometri faţă de casă, cauciucul drept din spate a explodat deodată, aruncându-mă pe contrasens.

  Ajutor, Doamne! era tot ceea ce puteam gândi. Am tras de volan, astfel încât maşina mea să ajungă în şanţul de pe marginea drumului, evitând un accident. Când am oprit, în jurul meu era numai praf, care apoi a început să se aşeze.

  Ochii mei erau în lacrimi. Inima mea a fost plină de bucurie când mi-am dat seama de protecţia lui Dumnezeu în acele momente.

  Biblia este plină de făgăduinţe. Dumnezeu ne spune în Tit 1:2 că El nu poate minţi. Prin urmare, avem asigurarea că El Se ţine de cuvânt ca să ne protejeze, să ne călăuzească şi să ne binecuvânteze. Dumnezeu vrea să ne punem încrederea în făgăduinţele Sale, dar să fim gata să acceptăm orice lucru care s-ar putea întâmpla. Prin făgăduinţele Sale, ne apropiem de El prin credinţă. El este cu adevărat Tatăl nostru minunat. El a oferit făgăduinţele Lui ca să binecuvânteze pe aceia care îl accepră şi Îi sunt credincioşi.

  După ce cauciucul a explodat, mi-am dat seama că sunt în siguranţă şi nimeni nu a fost rănit de maşina mea. Mi-am plecat capul şi i-am mulţumit Tatălui meu ceresc pentru dragostea şi protecţia Lui. Apoi l-am sunat pe soţul meu de pe telefonul din maşină şi l-am rugat să vină şi să mă ajute cu maşina. A ajuns repede ca să mă liniştească şi să aibă grijă de maşină. Şoferii altor maşini de asemenea au oprit să se asigure că eram bine. Un om mi-a zis: „Dumnezeu cu siguranţă te iubeşte. Îngerul tău a lucrat în plus astăzi.” Dumnezeu este întotdeauna cu noi, chiar şi atunci când nu conştientizăm prezenţa Lui.


  Carolyn Voss

  Protecția lui Dumnezeu - 2019. Dumnezeu vrea să ne punem încrederea în făgăduinţele Sale, dar să fim gata să acceptăm orice lucru care s-ar putea întâmpla. Prin făgăduinţele Sale, ne apropiem de El prin credinţă. El este cu adevărat Tatăl nostru minunat. El a oferit făgăduinţele Lui ca să binecuvânteze pe aceia care îl accepră şi Îi sunt credincioşi.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...