Protecția lui Dumnezeu

  Şi Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuinţele voastre, după bogăţia Sa, în slavă, în Isus Hristos. – Filipeni 4:19

  Tocmai terminasem o zi aglomerată ca instructor de asistenţă medicală cu studenţii mei la spital. Eram nerăbdătoare să ajung acasă, cu toate că distanţa de la locul de muncă până acasă era de 64 de kilometri. Deoarece era după-amiază târziu, traficul era mare chiar şi pe drumul judeţean pe care mergeam. Aşa cum aveam obiceiul când mă urcam la volan, întâi am oprit şi m-am rugat lui Dumnezeu pentru grijă şi protecţie în călătoria mea. M-am rugat de asemenea pentru cei care vor fi în maşini pe lângă mine în drumul meu.
  Cum am ajuns aproape de curba periculoasă care era la o distanţă de 2,5 kilometri faţă de casă, cauciucul drept din spate a explodat deodată, aruncându-mă pe contrasens.

  Ajutor, Doamne! era tot ceea ce puteam gândi. Am tras de volan, astfel încât maşina mea să ajungă în şanţul de pe marginea drumului, evitând un accident. Când am oprit, în jurul meu era numai praf, care apoi a început să se aşeze.

  Ochii mei erau în lacrimi. Inima mea a fost plină de bucurie când mi-am dat seama de protecţia lui Dumnezeu în acele momente.

  Biblia este plină de făgăduinţe. Dumnezeu ne spune în Tit 1:2 că El nu poate minţi. Prin urmare, avem asigurarea că El Se ţine de cuvânt ca să ne protejeze, să ne călăuzească şi să ne binecuvânteze. Dumnezeu vrea să ne punem încrederea în făgăduinţele Sale, dar să fim gata să acceptăm orice lucru care s-ar putea întâmpla. Prin făgăduinţele Sale, ne apropiem de El prin credinţă. El este cu adevărat Tatăl nostru minunat. El a oferit făgăduinţele Lui ca să binecuvânteze pe aceia care îl accepră şi Îi sunt credincioşi.

  După ce cauciucul a explodat, mi-am dat seama că sunt în siguranţă şi nimeni nu a fost rănit de maşina mea. Mi-am plecat capul şi i-am mulţumit Tatălui meu ceresc pentru dragostea şi protecţia Lui. Apoi l-am sunat pe soţul meu de pe telefonul din maşină şi l-am rugat să vină şi să mă ajute cu maşina. A ajuns repede ca să mă liniştească şi să aibă grijă de maşină. Şoferii altor maşini de asemenea au oprit să se asigure că eram bine. Un om mi-a zis: „Dumnezeu cu siguranţă te iubeşte. Îngerul tău a lucrat în plus astăzi.” Dumnezeu este întotdeauna cu noi, chiar şi atunci când nu conştientizăm prezenţa Lui.


  Carolyn Voss

  Protecția lui Dumnezeu - 2019. Dumnezeu vrea să ne punem încrederea în făgăduinţele Sale, dar să fim gata să acceptăm orice lucru care s-ar putea întâmpla. Prin făgăduinţele Sale, ne apropiem de El prin credinţă. El este cu adevărat Tatăl nostru minunat. El a oferit făgăduinţele Lui ca să binecuvânteze pe aceia care îl accepră şi Îi sunt credincioşi.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Publicate astăzi

  Piramida lui Maslow

  Când te străduiești să-i înveți pe alții, vei deveni tu însuți mai bun. Efortul de a fi sprijinul cuiva în nevoie ne face pe noi să ne simțim și să fim mai puternici. Vor crește cu adevărat doar cei care îi încurajează pe alții să crească și să se dezvolte.

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  A fiatalokra leselkedő veszélyek

  „Örvendezz a te ifjúságodban, és vidámítson meg téged a szíved ifjúságod idejében, járj a te...