Nu sunt un mesaj spam! – 2

Acum, aşa vorbeşte Domnul, care te-a făcut, lacove, şi Cel ce te-a întocmit, Israele: „Nu te teme de nimic, căci Eu te izbăvesc, te chem pe nume, eşti al Meu.” – Isaia 43:1

Este uşor să te descurajezi dacă tot ceea ce auzi sunt spamuri. Nu eşti suficient de bună. Nu eşti suficient de frumoasă. Gândeşte-te la toate greşelile pe care le-ai făcut în cursul vieţii. Spune-mi, cine poate să fie perfectă?
Este nevoie de un blocaj pentru mesajele spam! Ştiai că tu ai un blocaj de mesaje spam care nu dă greş? Ei bine, ai – este Isus. El spune: „Acum, aşa vorbeşte Domnul, care te-a făcut, lacove, şi Cel ce te-a întocmit, Israele: «Nu te teme de nimic, căci Eu te izbăvesc, te chem pe nume, eşti al Meu»” (Isaia 43:1).

Wow! Dumnezeu te-a chemat pe nume! Este emoţionant! Dacă Dumnezeu te-a creat şi te-a chemat pe nume, înseamnă că toate celelalte mesaje nu contează. Ascultă doar mesajul pe care Dumnezeu îl are pentru tine. Uneori este dificil să auzim vocea lui Dumnezeu pentru că El nu strigă! El vorbeşte cu calm şi liniştitor. Deci, dacă vrei să blochezi mesajele spam, trebuie să blochezi celălalt zgomot!

Nu poţi fi mereu tulburată de telefon, iPad, calculator sau de mesaje. Prea des, acestea doar măresc spamul din mintea noastră. Dumnezeu spune că, dacă îl asculţi, El îţi va da pace.

Când asculţi mesajul lui Dumnezeu despre cine eşti tu, vei începe să dezvolţi toate darurile şi talentele pe care ţi le-a oferit. Nu te vei uita în jur să vezi ce fac alţii, deoarece vei avea multe de făcut cu tine însuţi. Planurile lui Dumnezeu pentru viaţa ta sunt mult mai măreţe decât ţi-ai imaginat vreodată.

În plus, în timp ce acţionează ca cel mai tare blocaj de mesaje spam. El Se uită la inima ta, te cheamă pe nume şi îţi aminteşte că El te-a creat ca să fii capodopera Lui.

Sfatul din Galateni este foarte important: „Fiecare să-şi cerceteze fapta lui şi atunci va avea cu ce să se laude numai în ce-l priveşte pe el, şi nu cu privire la alţii, căci fiecare îşi va purta sarcina lui însuşi” (Galateni 6:4,5).

Decât să fii un mesaj spam, mai bine ţine minte asta: „Noi suntem capodopera lui Dumnezeu” (Efeseni 2:10).


Wilma Kirk Lee

Carolyn Sutton
Carolyn Sutton
Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video