Nu sunt un mesaj spam! – 2

  Acum, aşa vorbeşte Domnul, care te-a făcut, lacove, şi Cel ce te-a întocmit, Israele: „Nu te teme de nimic, căci Eu te izbăvesc, te chem pe nume, eşti al Meu.” – Isaia 43:1

  Este uşor să te descurajezi dacă tot ceea ce auzi sunt spamuri. Nu eşti suficient de bună. Nu eşti suficient de frumoasă. Gândeşte-te la toate greşelile pe care le-ai făcut în cursul vieţii. Spune-mi, cine poate să fie perfectă?
  Este nevoie de un blocaj pentru mesajele spam! Ştiai că tu ai un blocaj de mesaje spam care nu dă greş? Ei bine, ai – este Isus. El spune: „Acum, aşa vorbeşte Domnul, care te-a făcut, lacove, şi Cel ce te-a întocmit, Israele: «Nu te teme de nimic, căci Eu te izbăvesc, te chem pe nume, eşti al Meu»” (Isaia 43:1).

  Wow! Dumnezeu te-a chemat pe nume! Este emoţionant! Dacă Dumnezeu te-a creat şi te-a chemat pe nume, înseamnă că toate celelalte mesaje nu contează. Ascultă doar mesajul pe care Dumnezeu îl are pentru tine. Uneori este dificil să auzim vocea lui Dumnezeu pentru că El nu strigă! El vorbeşte cu calm şi liniştitor. Deci, dacă vrei să blochezi mesajele spam, trebuie să blochezi celălalt zgomot!

  Nu poţi fi mereu tulburată de telefon, iPad, calculator sau de mesaje. Prea des, acestea doar măresc spamul din mintea noastră. Dumnezeu spune că, dacă îl asculţi, El îţi va da pace.

  Când asculţi mesajul lui Dumnezeu despre cine eşti tu, vei începe să dezvolţi toate darurile şi talentele pe care ţi le-a oferit. Nu te vei uita în jur să vezi ce fac alţii, deoarece vei avea multe de făcut cu tine însuţi. Planurile lui Dumnezeu pentru viaţa ta sunt mult mai măreţe decât ţi-ai imaginat vreodată.

  În plus, în timp ce acţionează ca cel mai tare blocaj de mesaje spam. El Se uită la inima ta, te cheamă pe nume şi îţi aminteşte că El te-a creat ca să fii capodopera Lui.

  Sfatul din Galateni este foarte important: „Fiecare să-şi cerceteze fapta lui şi atunci va avea cu ce să se laude numai în ce-l priveşte pe el, şi nu cu privire la alţii, căci fiecare îşi va purta sarcina lui însuşi” (Galateni 6:4,5).

  Decât să fii un mesaj spam, mai bine ţine minte asta: „Noi suntem capodopera lui Dumnezeu” (Efeseni 2:10).


  Wilma Kirk Lee

  Nu sunt un mesaj spam! - 2 - 2019. Când asculţi mesajul lui Dumnezeu despre cine eşti tu, vei începe să dezvolţi toate darurile şi talentele pe care ţi le-a oferit. Nu te vei uita în jur să vezi ce fac alţii, deoarece vei avea multe de făcut cu tine însuţi. Planurile lui Dumnezeu pentru viaţa ta sunt mult mai măreţe decât ţi-ai imaginat vreodată.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...