Nu sunt un mesaj spam! – 2

  Acum, aşa vorbeşte Domnul, care te-a făcut, lacove, şi Cel ce te-a întocmit, Israele: „Nu te teme de nimic, căci Eu te izbăvesc, te chem pe nume, eşti al Meu.” – Isaia 43:1

  Este uşor să te descurajezi dacă tot ceea ce auzi sunt spamuri. Nu eşti suficient de bună. Nu eşti suficient de frumoasă. Gândeşte-te la toate greşelile pe care le-ai făcut în cursul vieţii. Spune-mi, cine poate să fie perfectă?
  Este nevoie de un blocaj pentru mesajele spam! Ştiai că tu ai un blocaj de mesaje spam care nu dă greş? Ei bine, ai – este Isus. El spune: „Acum, aşa vorbeşte Domnul, care te-a făcut, lacove, şi Cel ce te-a întocmit, Israele: «Nu te teme de nimic, căci Eu te izbăvesc, te chem pe nume, eşti al Meu»” (Isaia 43:1).

  Wow! Dumnezeu te-a chemat pe nume! Este emoţionant! Dacă Dumnezeu te-a creat şi te-a chemat pe nume, înseamnă că toate celelalte mesaje nu contează. Ascultă doar mesajul pe care Dumnezeu îl are pentru tine. Uneori este dificil să auzim vocea lui Dumnezeu pentru că El nu strigă! El vorbeşte cu calm şi liniştitor. Deci, dacă vrei să blochezi mesajele spam, trebuie să blochezi celălalt zgomot!

  Nu poţi fi mereu tulburată de telefon, iPad, calculator sau de mesaje. Prea des, acestea doar măresc spamul din mintea noastră. Dumnezeu spune că, dacă îl asculţi, El îţi va da pace.

  Când asculţi mesajul lui Dumnezeu despre cine eşti tu, vei începe să dezvolţi toate darurile şi talentele pe care ţi le-a oferit. Nu te vei uita în jur să vezi ce fac alţii, deoarece vei avea multe de făcut cu tine însuţi. Planurile lui Dumnezeu pentru viaţa ta sunt mult mai măreţe decât ţi-ai imaginat vreodată.

  În plus, în timp ce acţionează ca cel mai tare blocaj de mesaje spam. El Se uită la inima ta, te cheamă pe nume şi îţi aminteşte că El te-a creat ca să fii capodopera Lui.

  Sfatul din Galateni este foarte important: „Fiecare să-şi cerceteze fapta lui şi atunci va avea cu ce să se laude numai în ce-l priveşte pe el, şi nu cu privire la alţii, căci fiecare îşi va purta sarcina lui însuşi” (Galateni 6:4,5).

  Decât să fii un mesaj spam, mai bine ţine minte asta: „Noi suntem capodopera lui Dumnezeu” (Efeseni 2:10).


  Wilma Kirk Lee

  Nu sunt un mesaj spam! - 2 - 2019. Când asculţi mesajul lui Dumnezeu despre cine eşti tu, vei începe să dezvolţi toate darurile şi talentele pe care ţi le-a oferit. Nu te vei uita în jur să vezi ce fac alţii, deoarece vei avea multe de făcut cu tine însuţi. Planurile lui Dumnezeu pentru viaţa ta sunt mult mai măreţe decât ţi-ai imaginat vreodată.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Publicate astăzi

  Piramida lui Maslow

  Când te străduiești să-i înveți pe alții, vei deveni tu însuți mai bun. Efortul de a fi sprijinul cuiva în nevoie ne face pe noi să ne simțim și să fim mai puternici. Vor crește cu adevărat doar cei care îi încurajează pe alții să crească și să se dezvolte.

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  A fiatalokra leselkedő veszélyek

  „Örvendezz a te ifjúságodban, és vidámítson meg téged a szíved ifjúságod idejében, járj a te...