Patul

  Domnul să-ţi fie desfătarea, şi El îţi va da tot ce-ţi doreşte inima. – Psalmii 37:4

  Am primit o reclamă la mobilă în căsuţa poştală chiar când am decis că am nevoie de o saltea nouă. Am căutat pe internet să compar preţurile. M-am uitat de asemenea la fotoliile reglabile şi la paturile electrice, ştiind totuşi că nu imi puteam permite niciunul. M-am gândit că poate proprietarii magazinului sunt oameni pe care îi cunosc.
  Am fost în oraş, mi-am rezolvat ceva treburi, apoi m-am dus la magazinul de saltele. Când am intrat în magazin, mi-am dat seama că nu îi cunoşteam pe proprietari. În plus, am văzut fotolii reglabile — care nu erau puse în anunţul publicitar. Magazinul nu avea saltele duble, dar proprietarul putea să comande una. Am probat o saltea mare care era asemănătoare cu salteaua dublă de care aveam nevoie apoi m-am uitat la fotoliile reglabile. Am început să vorbesc cu o doamnă şi i-am spus de ce am nevoie de o nouă saltea. S-a uitat la mine foarte ciudat, iar apoi a zis: „Avem ceva în depozit la care cred că v-ar plăcea să vă uitaţi.” Am urmat-o până la depozit. Mi-a spus despre ceea ce au achiziţionat cu câteva săptămâni în urmă. Au achiziţionat un magazin de prezentare plin cu saltele, fotolii reglabile şi încă un lucru – un pat electric nou şi cu saltea!

  Am rămas şocată când mi-a zis. Am fost în spital mai devreme şi din cauza condiţiilor de acolo, a trebuit să îmi ridic capul cu trei perne, iar o altă pernă să o pun sub genunchi ca să pot dormi noaptea. Cu acest pat electric, aş fi putut folosi o pernă sub cap fără nimic sub genunchi pentru că aş fi putut să ridic patul electric.

  Dar îmi puteam permite? Acea doamnă mi-a spus povestea până la capăt. Magazinul lor vindea anumite mărci de saltele şi fotolii şi de aceea patronii nu i-ar fi lăsat să pună acel pat în expoziţie, deoarece era o marcă diferită. Angajaţii şi proprietarii magazinului nu aveau nicio idee de ce patul şi salteaua au fost incluse în celelalte lucruri pe care le-au achiziţionat. Patul şi salteaua erau de aceeaşi marcă cu aceea pe care am văzut-o pe internet cu o zi înainte. Patul costa mai mult decât puteam să cheltuiesc, şi totuşi, aşa cum doamna specificase, era mai ieftin decât salteaua şi fotoliul împreună, la un preţ rezonabil. Preţul pe care mi l-a spus era unul pe care mi-l puteam permite.

  Cine ar fi crezut că nevoile mele ar putea fi îndeplinite în acele circumstanţe mai puţin probabile? Mulţi ar fi putut să spună că a fost o coincidenţă, dar eu ştiu că Dumnezeu S-a îngrijit de tot.


  Loraine F. Sweetland

  Patul - 2019. Cine ar fi crezut că nevoile mele ar putea fi îndeplinite în acele circumstanţe mai puţin probabile? Mulţi ar fi putut să spună că a fost o coincidenţă, dar eu ştiu că Dumnezeu S-a îngrijit de tot.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...