Patul

  Domnul să-ţi fie desfătarea, şi El îţi va da tot ce-ţi doreşte inima. – Psalmii 37:4

  Am primit o reclamă la mobilă în căsuţa poştală chiar când am decis că am nevoie de o saltea nouă. Am căutat pe internet să compar preţurile. M-am uitat de asemenea la fotoliile reglabile şi la paturile electrice, ştiind totuşi că nu imi puteam permite niciunul. M-am gândit că poate proprietarii magazinului sunt oameni pe care îi cunosc.
  Am fost în oraş, mi-am rezolvat ceva treburi, apoi m-am dus la magazinul de saltele. Când am intrat în magazin, mi-am dat seama că nu îi cunoşteam pe proprietari. În plus, am văzut fotolii reglabile — care nu erau puse în anunţul publicitar. Magazinul nu avea saltele duble, dar proprietarul putea să comande una. Am probat o saltea mare care era asemănătoare cu salteaua dublă de care aveam nevoie apoi m-am uitat la fotoliile reglabile. Am început să vorbesc cu o doamnă şi i-am spus de ce am nevoie de o nouă saltea. S-a uitat la mine foarte ciudat, iar apoi a zis: „Avem ceva în depozit la care cred că v-ar plăcea să vă uitaţi.” Am urmat-o până la depozit. Mi-a spus despre ceea ce au achiziţionat cu câteva săptămâni în urmă. Au achiziţionat un magazin de prezentare plin cu saltele, fotolii reglabile şi încă un lucru – un pat electric nou şi cu saltea!

  Am rămas şocată când mi-a zis. Am fost în spital mai devreme şi din cauza condiţiilor de acolo, a trebuit să îmi ridic capul cu trei perne, iar o altă pernă să o pun sub genunchi ca să pot dormi noaptea. Cu acest pat electric, aş fi putut folosi o pernă sub cap fără nimic sub genunchi pentru că aş fi putut să ridic patul electric.

  Dar îmi puteam permite? Acea doamnă mi-a spus povestea până la capăt. Magazinul lor vindea anumite mărci de saltele şi fotolii şi de aceea patronii nu i-ar fi lăsat să pună acel pat în expoziţie, deoarece era o marcă diferită. Angajaţii şi proprietarii magazinului nu aveau nicio idee de ce patul şi salteaua au fost incluse în celelalte lucruri pe care le-au achiziţionat. Patul şi salteaua erau de aceeaşi marcă cu aceea pe care am văzut-o pe internet cu o zi înainte. Patul costa mai mult decât puteam să cheltuiesc, şi totuşi, aşa cum doamna specificase, era mai ieftin decât salteaua şi fotoliul împreună, la un preţ rezonabil. Preţul pe care mi l-a spus era unul pe care mi-l puteam permite.

  Cine ar fi crezut că nevoile mele ar putea fi îndeplinite în acele circumstanţe mai puţin probabile? Mulţi ar fi putut să spună că a fost o coincidenţă, dar eu ştiu că Dumnezeu S-a îngrijit de tot.


  Loraine F. Sweetland

  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  Totul strălucește

  În ziua aceea, când va veni să Își ia pietrele prețioase, ne vom putea așeza cu bucurie alături de ceilalți care au trecut prin procesul de lustruire, ca să strălucim ca stelele, pentru totdeauna.

  Hristos este podul

  Mă rog și vorbesc numai cu Domnul nostru așa cum o fac de ani de zile ca o creștină devotată. Dar darul acela îmi amintește că Hristos a murit pe cruce pentru noi; El este podul nostru și ar fi bine ca și noi să murim față de noi în fiecare zi și să trăim pentru El.

  Garanție pe viață

  Sunt atât de recunoscătoare că ochiul Lui veghează într-adevăr asupra vrăbiilor. Așa că am încredere că îi pasă și de mine!

  Publicate astăzi

  A unsprezecea poartă – de Iacint

  La rândul nostru, și noi putem fi o reflexie a luminii care vine de la Dumnezeu spre cei ce trăiesc anonim sau ascunși de rușine ori de teamă. Dacă ei încă nu Îl văd pe Dumnezeu, noi am putea să le arătăm măcar puțin din ceea ce este El pentru viața noastră. Cu un mic efort și cu puțină bunăvoință, am putea să-i punem pe ceilalți în valoare mai mult decât o facem acum sau decât facem pentru noi înșine.

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  De la bocet la bucurie

  Dumnezeu poate şi vrea să ne ia tristeţea, descurajarea şi amărăciunea, ca noi să ne putem bucura de viaţă şi să fim pregătiţi să-L primim cu bucurie. Domnul ne va binecuvânta dacă îi dăm voie.

  Între două lumi

  Tată, ne rugăm pentru tinerii indeciși să se prindă de Tine! Și pe cei plecați departe înapoiază-i casei Tale! PROVOCARE: Gândește-te la o carte care vorbește despre Isus și ofer-o, când ai ocazia, unui tânăr!

  Isten minden cselekedetet megítél

  „Mert minden cselekedetet az Isten ítéletre előhoz, minden titkos dologgal, akár jó, akár gonosz legyen...