Asigurare binecuvântată

  Domnul a dat şi Domnul a luat. Binecuvântat fie Numele Domnului! – Iov 1:21

  Viaţa este o călătorie plină cu experienţe dulci şi amare. Totuşi, mulţumesc lui Dumnezeu pentru toate încercările din viaţa mea, pentru că fără ele nu aş fi ştiut cât de minunată este iubirea lui Dumnezeu. Da, este dureros în această viaţă să avem un lucru pe care să îl preţuim, apoi să îl pierdem. Totuşi, am învăţat că după pierdere vine şi viaţă. Dumnezeu permite anumite lucruri în viaţa noastră cu un scop. Dar trebuie să rămânem concentrate în a-I sluji Dătătorului de binecuvântări şi să nu ne concentrăm atât de mult pe darurile Lui. Uneori ne pierdem concentrarea spirituală prea uşor atunci când avem prea multe.
  Iov a fost un om neprihănit care a avut totul, dar a pierdut totul într-o clipă. Ca om al lui Dumnezeu, totuşi a rămas neclintit. Din punct de vedere spiritual, el a dovedit fermitate în timp de necaz, aşa cum a fost şi în timp de prosperitate. La fel ca Iov, noi avem nevoie să învăţăm să ne încredem mai mult în Dumnezeu. Nu Îi slujim noi stăpânului universului, care promite să suplinească nevoile celor care îl cred?

  Odată, în timp ce încercam să supravieţuiesc aşa cum puteam, am petrecut nopţi singuratice plângând, întrebând de ce aveam atât de multe probleme. Dar liua următoare îmi ştergeam lacrimile şi păşeam cu încredere. Ştiam în inima mea că Dumnezeu pregătea ceva pentru mine.

  Sunt recunoscătoare pentru locul meu de muncă şi pentru sănătatea mea. Când cm privit la toate lucrurile din jurul meu, mi-am dat seama că puteam să îmi număr binecuvântările. A avea o maşină a devenit o necesitate. După ce m-am luptat ani ce zile, am fost binecuvântată să obţin o maşină. Când am cumpărat-o, era totuşi ruţin dificil din punct de vedere financiar, pentru că eram ocupată cu studiile. A trebuit să fac multe sacrificii pentru a putea supravieţui. Acum mi-am terminat midiile în domeniul dreptului muncii.

  Dragă prietenă, tot ce pot să spun este că Dumnezeu este viu! El nu te va lăsa şi nu se va uita niciodată. Dacă Îi accepţi şi te încrezi în El mereu cu toată fiinţa, El nu te va dezamăgi niciodată. Prietenii şi membrii familiei te pot dezamăgi, dar Dumnezeu, niciodată. Poate că niciodată nu vei putea trăi la nivelul aşteptărilor altor persoane. Totuși, în ochii lui Dumnezeu, eşti cea mai bună. Crede! Ce pregustare a harului divin! Chiar dacă acum te simţi singură pe lume, să ştii că nu eşti. Când pare că lumea este împotriva ta, a caracterului tău sau integrităţii tale, aminteşte-ţi că faptul că încă mai respiri este o dovadă a ocrotirii lui Dumnezeu, care este peste tine.

  Tu eşti copilul Lui — copilul preaiubit al împăratului.


  Deborah Matshaya

  Asigurare binecuvântată - 2019. Chiar dacă acum te simţi singură pe lume, să ştii că nu eşti. Când pare că lumea este împotriva ta, a caracterului tău sau integrităţii tale, aminteşte-ţi că faptul că încă mai respiri este o dovadă a ocrotirii lui Dumnezeu, care este peste tine.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Publicate astăzi

  Piramida lui Maslow

  Când te străduiești să-i înveți pe alții, vei deveni tu însuți mai bun. Efortul de a fi sprijinul cuiva în nevoie ne face pe noi să ne simțim și să fim mai puternici. Vor crește cu adevărat doar cei care îi încurajează pe alții să crească și să se dezvolte.

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  A fiatalokra leselkedő veszélyek

  „Örvendezz a te ifjúságodban, és vidámítson meg téged a szíved ifjúságod idejében, járj a te...