Asigurare binecuvântată

  Domnul a dat şi Domnul a luat. Binecuvântat fie Numele Domnului! – Iov 1:21

  Viaţa este o călătorie plină cu experienţe dulci şi amare. Totuşi, mulţumesc lui Dumnezeu pentru toate încercările din viaţa mea, pentru că fără ele nu aş fi ştiut cât de minunată este iubirea lui Dumnezeu. Da, este dureros în această viaţă să avem un lucru pe care să îl preţuim, apoi să îl pierdem. Totuşi, am învăţat că după pierdere vine şi viaţă. Dumnezeu permite anumite lucruri în viaţa noastră cu un scop. Dar trebuie să rămânem concentrate în a-I sluji Dătătorului de binecuvântări şi să nu ne concentrăm atât de mult pe darurile Lui. Uneori ne pierdem concentrarea spirituală prea uşor atunci când avem prea multe.
  Iov a fost un om neprihănit care a avut totul, dar a pierdut totul într-o clipă. Ca om al lui Dumnezeu, totuşi a rămas neclintit. Din punct de vedere spiritual, el a dovedit fermitate în timp de necaz, aşa cum a fost şi în timp de prosperitate. La fel ca Iov, noi avem nevoie să învăţăm să ne încredem mai mult în Dumnezeu. Nu Îi slujim noi stăpânului universului, care promite să suplinească nevoile celor care îl cred?

  Odată, în timp ce încercam să supravieţuiesc aşa cum puteam, am petrecut nopţi singuratice plângând, întrebând de ce aveam atât de multe probleme. Dar liua următoare îmi ştergeam lacrimile şi păşeam cu încredere. Ştiam în inima mea că Dumnezeu pregătea ceva pentru mine.

  Sunt recunoscătoare pentru locul meu de muncă şi pentru sănătatea mea. Când cm privit la toate lucrurile din jurul meu, mi-am dat seama că puteam să îmi număr binecuvântările. A avea o maşină a devenit o necesitate. După ce m-am luptat ani ce zile, am fost binecuvântată să obţin o maşină. Când am cumpărat-o, era totuşi ruţin dificil din punct de vedere financiar, pentru că eram ocupată cu studiile. A trebuit să fac multe sacrificii pentru a putea supravieţui. Acum mi-am terminat midiile în domeniul dreptului muncii.

  Dragă prietenă, tot ce pot să spun este că Dumnezeu este viu! El nu te va lăsa şi nu se va uita niciodată. Dacă Îi accepţi şi te încrezi în El mereu cu toată fiinţa, El nu te va dezamăgi niciodată. Prietenii şi membrii familiei te pot dezamăgi, dar Dumnezeu, niciodată. Poate că niciodată nu vei putea trăi la nivelul aşteptărilor altor persoane. Totuși, în ochii lui Dumnezeu, eşti cea mai bună. Crede! Ce pregustare a harului divin! Chiar dacă acum te simţi singură pe lume, să ştii că nu eşti. Când pare că lumea este împotriva ta, a caracterului tău sau integrităţii tale, aminteşte-ţi că faptul că încă mai respiri este o dovadă a ocrotirii lui Dumnezeu, care este peste tine.

  Tu eşti copilul Lui — copilul preaiubit al împăratului.


  Deborah Matshaya

  Asigurare binecuvântată - 2019. Chiar dacă acum te simţi singură pe lume, să ştii că nu eşti. Când pare că lumea este împotriva ta, a caracterului tău sau integrităţii tale, aminteşte-ţi că faptul că încă mai respiri este o dovadă a ocrotirii lui Dumnezeu, care este peste tine.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...