Strălucitoare

  Când îţi întorci privirile spre El, te luminezi de bucurie şi nu ţi se umple faţa de ruşine. – Psalmii 34:5

  În familie am fost a treia din cei şase copii. Dacă citeşti despre copiii mijlocii, vei vedea că aceştia sunt cel mai greu de clasificat. Ei pot fi de la foarte extravertiţi la dureros de timizi. Eu eram foarte timidă şi aveam o conştiinţă foarte sensibilă, exact opusul surorii mele mai mari (a doua din cei şase). Eu eram copilul care izbucnea în plâns când mama se uita puţin mai ciudat la mine.

  Simţeam foarte puternic nevoia de a-i mulţumi pe toţi. Rezultatul acestui lucru a fost o viaţă de vină şi ruşine ascunse adânc în suflet. La vârsta de doisprezece ani sufeream deja de pre-ulcer. Pentru mine era un lucru natural să mă învinovăţesc pentru orice. Mă convinsesem singură că eram foarte rea, deoarece îmi cunoşteam foarte bine motivele.

  Am devenit perfecţionistă din punct de vedere spiritual. Ştiam că Dumnezeu mă iubeşte. Biblia spunea aşa şi Dumnezeu nu minte. Dar eram convinsă că El era dezamăgit de mine. Aflasem că Dumnezeu îmi putea citi gândurile şi motivele inimii. El ştia cât de rea eram în sinea mea. El ştia că eu ştiam ce este bine. Dar cu cât încercam mai mult să devin mai bună, cu atât simţeam mai multă ruşine. Nu găseam alinare.

  Eram intr-un cerc distrugător al înşelăciunii lui Satana. El este tatăl minciunilor şi eu îl credeam.

  Doar când Duhul Sfânt a început să mă ajute să înţeleg şi să îmi însuşesc adevărata Evanghelie, doar atunci minciunile lui Satana au început să aibă un efect tot mai mic asupra mea. Au început să îmi cadă solzii de pe ochi şi am văzut adevăratul caracter al lui Dumnezeu — un Dumnezeu care nu doar că mă iubeşte, dar îi place de mine!

  Încetul cu încetul am început să înţeleg că El Se bucură de mine nu pentru ceea ce fac, ci pentru ceea ce sunt. Mântuirea este o persoană şi numele ei este Isus Hristos.

  Am descoperit că atunci când petrec timp ca să-L cunosc pe Isus, sunt schimbată. Pot să mă trezesc dimineaţa şi să ştiu că atunci când privesc la Mântuitorul meu, pentru El sunt strălucitoare! Niciodată nu este nevoie să mă las acoperită de ruşine. „Acum dar nu este nicio osândire pentru cei ce sunt în Hristos Isus” (Romani 8:1).

  Permite-i Duhului Sfânt să te înveţe şi să te transforme pentru a crede adevărul, iar adevărul te va elibera de vina si ruşinea distructivă.


  Lee Lee Dart

  Strălucitoare - 2019. Am descoperit că atunci când petrec timp ca să-L cunosc pe Isus, sunt schimbată. Pot să mă trezesc dimineaţa şi să ştiu că atunci când privesc la Mântuitorul meu, pentru El sunt strălucitoare! Niciodată nu este nevoie să mă las acoperită de ruşine. „Acum dar nu este nicio osândire pentru cei ce sunt în Hristos Isus”
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  SM (Sindromul Martei)

  Dumnezeu a spus că, înainte să Îl chemăm, El va răspunde. Domnul ar fi răspuns mai devreme rugăciunilor mele fierbinți, dacă m-aș fi oprit și aș fi stat mai întâi să petrec timp cu El. În schimb, am lăsat ca sindromul Martei să mă cuprindă.

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Publicate astăzi

  Cei trei iezi

  Întreabă-te astăzi din ce categorie faci parte. Abuzezi de poziția ta? Ești un laș care doar se ascunde? Sau ai curajul să te exprimi, dar și să înțelegi când insistența este inutilă?

  SM (Sindromul Martei)

  Dumnezeu a spus că, înainte să Îl chemăm, El va răspunde. Domnul ar fi răspuns mai devreme rugăciunilor mele fierbinți, dacă m-aș fi oprit și aș fi stat mai întâi să petrec timp cu El. În schimb, am lăsat ca sindromul Martei să mă cuprindă.

  Cine este mai tare?

  Dacă ai tendinţa să te enervezi uşor, supune-te Domnului, pentru ca El să-ţi controleze firea. Fii deschis la posibilitatea de a primi ajutor profesionist, deoarece Dumnezeu lucrează adesea prin consilieri şi psihologi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să iubească

  Mijlocește în rugăciune ca tinerii să cunoască iubirea divină! PROVOCARE: Exprimă-ți dragostea față de cei dragi din viața ta!

  Isten teljesebb megismerése

  „Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és akit elküldtél,...