Strălucitoare

  Când îţi întorci privirile spre El, te luminezi de bucurie şi nu ţi se umple faţa de ruşine. – Psalmii 34:5

  În familie am fost a treia din cei şase copii. Dacă citeşti despre copiii mijlocii, vei vedea că aceştia sunt cel mai greu de clasificat. Ei pot fi de la foarte extravertiţi la dureros de timizi. Eu eram foarte timidă şi aveam o conştiinţă foarte sensibilă, exact opusul surorii mele mai mari (a doua din cei şase). Eu eram copilul care izbucnea în plâns când mama se uita puţin mai ciudat la mine.

  Simţeam foarte puternic nevoia de a-i mulţumi pe toţi. Rezultatul acestui lucru a fost o viaţă de vină şi ruşine ascunse adânc în suflet. La vârsta de doisprezece ani sufeream deja de pre-ulcer. Pentru mine era un lucru natural să mă învinovăţesc pentru orice. Mă convinsesem singură că eram foarte rea, deoarece îmi cunoşteam foarte bine motivele.

  Am devenit perfecţionistă din punct de vedere spiritual. Ştiam că Dumnezeu mă iubeşte. Biblia spunea aşa şi Dumnezeu nu minte. Dar eram convinsă că El era dezamăgit de mine. Aflasem că Dumnezeu îmi putea citi gândurile şi motivele inimii. El ştia cât de rea eram în sinea mea. El ştia că eu ştiam ce este bine. Dar cu cât încercam mai mult să devin mai bună, cu atât simţeam mai multă ruşine. Nu găseam alinare.

  Eram intr-un cerc distrugător al înşelăciunii lui Satana. El este tatăl minciunilor şi eu îl credeam.

  Doar când Duhul Sfânt a început să mă ajute să înţeleg şi să îmi însuşesc adevărata Evanghelie, doar atunci minciunile lui Satana au început să aibă un efect tot mai mic asupra mea. Au început să îmi cadă solzii de pe ochi şi am văzut adevăratul caracter al lui Dumnezeu — un Dumnezeu care nu doar că mă iubeşte, dar îi place de mine!

  Încetul cu încetul am început să înţeleg că El Se bucură de mine nu pentru ceea ce fac, ci pentru ceea ce sunt. Mântuirea este o persoană şi numele ei este Isus Hristos.

  Am descoperit că atunci când petrec timp ca să-L cunosc pe Isus, sunt schimbată. Pot să mă trezesc dimineaţa şi să ştiu că atunci când privesc la Mântuitorul meu, pentru El sunt strălucitoare! Niciodată nu este nevoie să mă las acoperită de ruşine. „Acum dar nu este nicio osândire pentru cei ce sunt în Hristos Isus” (Romani 8:1).

  Permite-i Duhului Sfânt să te înveţe şi să te transforme pentru a crede adevărul, iar adevărul te va elibera de vina si ruşinea distructivă.


  Lee Lee Dart

  Strălucitoare - 2019. Am descoperit că atunci când petrec timp ca să-L cunosc pe Isus, sunt schimbată. Pot să mă trezesc dimineaţa şi să ştiu că atunci când privesc la Mântuitorul meu, pentru El sunt strălucitoare! Niciodată nu este nevoie să mă las acoperită de ruşine. „Acum dar nu este nicio osândire pentru cei ce sunt în Hristos Isus”
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Epuizare?

  Isus a arătat că este bine să punem deoparte timp pentru noi înșine: de fapt, aceasta este o datorie! Prea adesea luptăm să fim perfecte și să ne menținem reputația de persoane altruiste, astfel încât începem să ne neglijăm propria viață. Dar, pentru a umple cupa altora, trebuie să ne asigurăm că avem destulă apă în propria cupă.

  Trebuie să fi fost un înger

  Ce Dumnezeu minunat slujim! El trimite îngerii Săi să vegheze asupra noastră și se îngrijește de nevoile noastre, adesea înainte să știm care sunt acestea. Ne putem încrede cu siguranță în grija Sa pentru noi!

  Ajutor! Sunt mamă!

  A fi mamă nu este ușor, mai ales dacă ești singură. Dar Dumnezeu a promis că nu ne va lăsa, ci El ne va fi puterea. Deci mă prind de făgăduința aceasta: Dumnezeu o va salva pe fiica mea.

  Publicate astăzi

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Răsplata

  Se poate spune că răsplata imediată şi valabilă a slujirii constă într-o îmbunătăţire a stării de bine şi în bucuria oferirii ajutorului celor care sunt în nevoie. Astăzi, te încurajăm să împlineşti nevoile unei persoane apropiate. Adu-ţi aminte că „oricine dă un pahar de apă unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic nu-şi va pierde răsplata”.

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Jel a nagyvárosok elhagyására

  „Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll...