Slujire plină de reverență și ascultare

  Slujiţi Domnului cu frică şi bucuraţi-vă tremurând. Daţi cinste Fiului, ca să nu Se mânie şi să nu pieriţi pe calea voastră, căci mânia Lui este gata să se aprindă! Ferice de toţi câţi se încred în El! – Psalmii 2:11,12

  În umblarea şi călătoria mea spirituală, eu am ales să adaug la calendarul meu zilnic Google şi „Momente cu Dumnezeu”, la ora 6:30 dimineaţa. Vreme de mulţi ani, pentru mine a fost o luptă să îmi fac timp să stau de vorbă cu Dumnezeu şi o metodă care m-a ajutat în viaţa mea de rugăciune şi în „Momentele mele cu Dumnezeu” a fost să ţin un jurnal. Citirea Bibliei cu rugăciune pentru a-I permite Duhului Sfânt să vorbească inimii mele şi jurnalul sunt factorii-cheie pe care i-am inclus în programul meu devoţional. Pe măsură ce Duhul Sfânt îmi descoperă subiectele şi dorinţele Lui pentru mine, faptul că ţin un jurnal îmi îmbogăţeşte timpul cu Dumnezeu şi face ca El să pară real.

  De aceea am o provocare pentru tine: dacă nu ai o „cămăruţă de rugăciune” sau timpul tău cu Dumnezeu nu este de cea mai bună calitate, ia o foaie şi un pix şi începe să scrii versete biblice. Permite-I Duhului Sfânt să îţi insufle mintea cu gândurile şi dorinţele Lui pentru viaţa ta. El te va umple până va da pe dinafară atunci când îţi faci timp să meditezi la Biblie. Roagă-te ca Duhul Său să te călăuzească în momentele tale preţioase cu El. Iată un exemplu din jurnalul meu de rugăciune:

  „Drag Tată din ceruri,

  Aleg să îţi slujesc cu o teamă sfântă – arată-mi cum să Iţi slujesc. Îţi predau Ţie controlul vieţii mele. Umple-mă până paharul meu va da peste cu Duhul Tău cel Sfânt, ca să ştiu cum să mă bucur. Te laud că eşti Dumnezeu, Tatăl meu! Tu eşti Domnul domnilor, împăratul împăraţilor. Omul durerii! Tu eşti marele Eu Sunt! începutul şi Sfârşitul. Alfa şi Omega. Tu eşti Mesia – Isus Hristos! Mă plec înaintea Ta ca fiica Ta preţioasă pe care o numeşti preaiubita Ta, Mă predau Ţie. Îndepărtează de la mine orice păcat care stă înaintea mea şi curăţeşte-mi inima, Dumnezeule. Arată-mi bucuria atunci când mă adăpostesc în Tine. Dumnezeule, Tată, Tu mi-ai dat darul Duhului Sfânt să mă convingă de greşeli. Lucrează în sufletul meu şi curăţeşte orice amărăciune şi simţăminte negative din mine. Duhul Sfânt a fost dat pentru a lucra în inima, sufletul şi mintea mea atunci când Tu mă înveţi cum să mă predau Domnului Isus. Aleg să mă adăpostesc în Tine. Aleg să mă bucur în prezenţa Dumnezeului Atotputernic. Lăudat fie numele Domnului!

  Fiica Ta preţioasă, Mary.”


  Mary L. Maxson

  Slujire plină de reverență și ascultare - 2019. Permite-I Duhului Sfânt să îţi insufle mintea cu gândurile şi dorinţele Lui pentru viaţa ta. El te va umple până va da pe dinafară atunci când îţi faci timp să meditezi la Biblie. Roagă-te ca Duhul Său să te călăuzească în momentele tale preţioase cu El.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...