Slujire plină de reverență și ascultare

  Slujiţi Domnului cu frică şi bucuraţi-vă tremurând. Daţi cinste Fiului, ca să nu Se mânie şi să nu pieriţi pe calea voastră, căci mânia Lui este gata să se aprindă! Ferice de toţi câţi se încred în El! – Psalmii 2:11,12

  În umblarea şi călătoria mea spirituală, eu am ales să adaug la calendarul meu zilnic Google şi „Momente cu Dumnezeu”, la ora 6:30 dimineaţa. Vreme de mulţi ani, pentru mine a fost o luptă să îmi fac timp să stau de vorbă cu Dumnezeu şi o metodă care m-a ajutat în viaţa mea de rugăciune şi în „Momentele mele cu Dumnezeu” a fost să ţin un jurnal. Citirea Bibliei cu rugăciune pentru a-I permite Duhului Sfânt să vorbească inimii mele şi jurnalul sunt factorii-cheie pe care i-am inclus în programul meu devoţional. Pe măsură ce Duhul Sfânt îmi descoperă subiectele şi dorinţele Lui pentru mine, faptul că ţin un jurnal îmi îmbogăţeşte timpul cu Dumnezeu şi face ca El să pară real.

  De aceea am o provocare pentru tine: dacă nu ai o „cămăruţă de rugăciune” sau timpul tău cu Dumnezeu nu este de cea mai bună calitate, ia o foaie şi un pix şi începe să scrii versete biblice. Permite-I Duhului Sfânt să îţi insufle mintea cu gândurile şi dorinţele Lui pentru viaţa ta. El te va umple până va da pe dinafară atunci când îţi faci timp să meditezi la Biblie. Roagă-te ca Duhul Său să te călăuzească în momentele tale preţioase cu El. Iată un exemplu din jurnalul meu de rugăciune:

  „Drag Tată din ceruri,

  Aleg să îţi slujesc cu o teamă sfântă – arată-mi cum să Iţi slujesc. Îţi predau Ţie controlul vieţii mele. Umple-mă până paharul meu va da peste cu Duhul Tău cel Sfânt, ca să ştiu cum să mă bucur. Te laud că eşti Dumnezeu, Tatăl meu! Tu eşti Domnul domnilor, împăratul împăraţilor. Omul durerii! Tu eşti marele Eu Sunt! începutul şi Sfârşitul. Alfa şi Omega. Tu eşti Mesia – Isus Hristos! Mă plec înaintea Ta ca fiica Ta preţioasă pe care o numeşti preaiubita Ta, Mă predau Ţie. Îndepărtează de la mine orice păcat care stă înaintea mea şi curăţeşte-mi inima, Dumnezeule. Arată-mi bucuria atunci când mă adăpostesc în Tine. Dumnezeule, Tată, Tu mi-ai dat darul Duhului Sfânt să mă convingă de greşeli. Lucrează în sufletul meu şi curăţeşte orice amărăciune şi simţăminte negative din mine. Duhul Sfânt a fost dat pentru a lucra în inima, sufletul şi mintea mea atunci când Tu mă înveţi cum să mă predau Domnului Isus. Aleg să mă adăpostesc în Tine. Aleg să mă bucur în prezenţa Dumnezeului Atotputernic. Lăudat fie numele Domnului!

  Fiica Ta preţioasă, Mary.”


  Mary L. Maxson

  Slujire plină de reverență și ascultare - 2019. Permite-I Duhului Sfânt să îţi insufle mintea cu gândurile şi dorinţele Lui pentru viaţa ta. El te va umple până va da pe dinafară atunci când îţi faci timp să meditezi la Biblie. Roagă-te ca Duhul Său să te călăuzească în momentele tale preţioase cu El.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...