Dumnezeu Își ține promisiunea

  Aduceţi însă la casa vistieriei toate zeciuielile, ca să fie hrană în Casa Mea; puneţi-Mă astfel la încercare – zice Domnul oştirilor-şi veţi vedea dacă nu vă voi deschide zăgazurile cerurilor şi dacă nu voi turna peste voi belşug de binecuvântare. – Maleahi 3:10

  La un moment dat am rămas în urmă cu plata ratelor la bancă, dar totuşi am rămas credincioasă în a înapoia zecimile şi darurile. Tocmai aflasem că o organizaţie naţională ce ajută proprietarii de case care au probleme susţinea un atelier de lucru cu prezentare în centrul oraşului Atlanta. Această organizaţie ajută proprietarii de case să îşi păstreze proprietatea, cerându-le creditorilor să reducă dobânzile. După ce am ajuns în centrul oraşului pentru prezentare, a trebuit să aştept mai mult decât mă gândeam pentru a primi ajutor la atelierul de lucru. Biletul de parcare urma să expire curând. Când am ajuns la maşină, deja îmi blocaseră roţile. A trebuit să plătesc cincizeci de dolari pentru a-mi debloca roţile. Doamne, am strigat eu, nu înţeleg. Nici măcar nu aveam bani. Şi acum se mai întâmplă şi asta!

  Am plecat de la acel atelier Iară a primi ajutorul de care aveam nevoie. Mi s-a spus că pot să accesez pagina de internet şi să depun online toate documentele necesare. De fiecare dată când am încercat, nu am reuşit. Într-o zi, în timp ce mă întorceam acasă de la lucru, am hotărât să opresc pe la biroul local din centrul oraşului Decatur. I-am explicat problema mea unui domn, care m-a ascultat şi apoi a primit o copie a documentelor mele, spunându-mi că urma să mă contacteze cineva în câteva săptămâni.

  Într-un final, am fost sunată de un reprezentant care mi-a pus nenumărate întrebări despre cât de mulţi bani cheltuiam pentru anumite lucruri, inclusiv următoarea întrebare: „Ce sumă oferiţi ca donaţii caritabile?” Când i-am spus cât oferim, el a răspuns: „Dacă donaţi atât de mult, atunci vă permiteţi să plătiţi şi ipoteca.”

  „Domnule”, am răspuns eu, „dacă organizaţia dumneavoastră alege să nu mă ajute din cauză că dăruiesc, este în regulă, deoarece acelaşi Dumnezeu care mi-a dat casa aceasta îmi poate da alta!” Cam la o lună după acea convorbire, compania de ipotecare m-a anunţat că urmau să îmi trimită nişte documente pe care să le semnez pentru a primi ajutor financiar care urma să vină sub formă de ipotecă fixă (neajustabilă) cu o scădere de 5% a dobânzii şi, mai mult, în următoarele două luni nu trebuia să plătesc ipoteca! Eram plină de bucurie! Dumnezeu le-a făcut o promisiune celor care plătesc cu credincioşie zecimea.

  Ştiu fără îndoială că Dumnezeu îşi ţine promisiunile!


  Deniece G. Anderson

  Dumnezeu Își ține promisiunea - 2019. „Domnule”, am răspuns eu, „dacă organizaţia dumneavoastră alege să nu mă ajute din cauză că dăruiesc, este în regulă, deoarece acelaşi Dumnezeu care mi-a dat casa aceasta îmi poate da alta!” Eram plină de bucurie! Dumnezeu le-a făcut o promisiune celor care plătesc cu credincioşie zecimea. Ştiu fără îndoială că Dumnezeu îşi ţine promisiunile!
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Publicate astăzi

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Új élet

  „Felelt Jézus: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet...