Minuni incredibile

Binecuvântat să fie Domnul, care zilnic ne poartă povara, Dumnezeu, mântuirea noastră. Dumnezeu este pentru noi Dumnezeul izbăvirilor şi Domnul Dumnezeu ne poate scăpa de moarte. – Psalmii 68:19,20

Uneori par să se întâmple lucruri pe neaşteptate şi apoi încetează fără vreo cauză anume. Adesea, acestea demonstrează minunile incredibile ale lui Dumnezeu şi ale dragostei Sale.

În 1976, prietena mea şi sora ei cea mare s-au mutat în noua lor casă. În acelaşi an s-a mutat şi restul familiei, tot în acelaşi bloc. Era multă pace şi linişte.

Într-o noapte, tatăl prietenei mele a crezut că sub patul lui era un şarpe, simţind că patul se mişcă. Totuşi, ziua următoare a citit în ziar despre un cutremur în Indonezia.

Adesea, de-a lungul anilor, prietena mea a simţit trepidaţii în casă de la cutremure uşoare. Totuşi, într-o seară, toţi locuitorii de pe acea proprietate au simţit trepidaţii foarte puternice. Au simţit că tot blocul se mişca şi mulţi din locatarii clădirii au alergat la un câmp mare din apropiere pentru a se adăposti.

Prietena mea şi familia ei au rămas în casă, deoarece nepotul ei dormea. Dar a văzut cum tăbliţa de deasupra uşii se mişca încoace şi încolo.

În timpul acestor trepidaţii, a observat că ustensilele din bucătărie se mişcau de asemenea. Deşi mişcările erau puternice, prietena mea a rămas pe canapea în timp ce tot blocul se mişca şi tremura. Ea s-a rugat până când trepidaţiile au încetat.

Lăudat fie Dumnezeul cel Atotputernic pentru minunile Sale incredibile şi pentru dragostea Sa!

Cine poate explica dragostea, căile şi minunile lui Dumnezeu? Prietena mea crede că în două ocazii Dumnezeu a trimis albine la blocul în care locuieşte pentru a o avertiza. La o zi după una din aceste întâmplări, a avut loc un cutremur foarte mare în Indonezia.

Cu adevărat, Domnul ne conduce dacă venim la El cu poverile noastre. El ne protejează şi ne călăuzeşte cu înţelepciunea Sa. Noi slujim şi ne închinăm unui Dumnezeu care îşi iubeşte copiii. Ce privilegiu minunat este să putem da mărturie de modul în care Dumnezeu înfăptuieşte minuni pentru copiii Săi care se roagă!


Yan Siew Ghiang

Carolyn Sutton
Carolyn Sutton
Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video