Minuni incredibile

  Binecuvântat să fie Domnul, care zilnic ne poartă povara, Dumnezeu, mântuirea noastră. Dumnezeu este pentru noi Dumnezeul izbăvirilor şi Domnul Dumnezeu ne poate scăpa de moarte. – Psalmii 68:19,20

  Uneori par să se întâmple lucruri pe neaşteptate şi apoi încetează fără vreo cauză anume. Adesea, acestea demonstrează minunile incredibile ale lui Dumnezeu şi ale dragostei Sale.

  În 1976, prietena mea şi sora ei cea mare s-au mutat în noua lor casă. În acelaşi an s-a mutat şi restul familiei, tot în acelaşi bloc. Era multă pace şi linişte.

  Într-o noapte, tatăl prietenei mele a crezut că sub patul lui era un şarpe, simţind că patul se mişcă. Totuşi, ziua următoare a citit în ziar despre un cutremur în Indonezia.

  Adesea, de-a lungul anilor, prietena mea a simţit trepidaţii în casă de la cutremure uşoare. Totuşi, într-o seară, toţi locuitorii de pe acea proprietate au simţit trepidaţii foarte puternice. Au simţit că tot blocul se mişca şi mulţi din locatarii clădirii au alergat la un câmp mare din apropiere pentru a se adăposti.

  Prietena mea şi familia ei au rămas în casă, deoarece nepotul ei dormea. Dar a văzut cum tăbliţa de deasupra uşii se mişca încoace şi încolo.

  În timpul acestor trepidaţii, a observat că ustensilele din bucătărie se mişcau de asemenea. Deşi mişcările erau puternice, prietena mea a rămas pe canapea în timp ce tot blocul se mişca şi tremura. Ea s-a rugat până când trepidaţiile au încetat.

  Lăudat fie Dumnezeul cel Atotputernic pentru minunile Sale incredibile şi pentru dragostea Sa!

  Cine poate explica dragostea, căile şi minunile lui Dumnezeu? Prietena mea crede că în două ocazii Dumnezeu a trimis albine la blocul în care locuieşte pentru a o avertiza. La o zi după una din aceste întâmplări, a avut loc un cutremur foarte mare în Indonezia.

  Cu adevărat, Domnul ne conduce dacă venim la El cu poverile noastre. El ne protejează şi ne călăuzeşte cu înţelepciunea Sa. Noi slujim şi ne închinăm unui Dumnezeu care îşi iubeşte copiii. Ce privilegiu minunat este să putem da mărturie de modul în care Dumnezeu înfăptuieşte minuni pentru copiii Săi care se roagă!


  Yan Siew Ghiang

  Minuni incredibile - 2019. Cu adevărat, Domnul ne conduce dacă venim la El cu poverile noastre. El ne protejează şi ne călăuzeşte cu înţelepciunea Sa. Noi slujim şi ne închinăm unui Dumnezeu care îşi iubeşte copiii. Ce privilegiu minunat este să putem da mărturie de modul în care Dumnezeu înfăptuieşte minuni pentru copiii Săi care se roagă!
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  Deschide-mi inima!

  Doamne, fie ca dragostea Ta necondiționată să crească în inima mea și să mă determine la acțiune!

  Stând neclintiți

  Pavel ne încurajează să ne rugăm prin Duhul Sfânt în toate ocaziile. Indiferent ce întâmpinăm, putem mereu să stăm neclintiți și să ne rugăm ca Dumnezeu să-Și arate puterea Sa maiestuoasă.

  Frumusețile lumii noastre

  O, Doamne, înainte să pășesc mai departe în această zi, ochii mei să fie deschiși la eterna Ta glorie și inima mea să fie purificată în dragostea Ta veșnică! Acest tărâm străin este mantaua mea, dar Tu ești Făcătorul și Adăpostul sufletului meu rătăcitor.

  Publicate astăzi

  Porunca a cincea

  Nici măcar părinții nu sunt veșnici, vor pleca la odihna lor mai devreme sau mai târziu. Dacă ar fi mult să considerăm că le datorăm viața, le datorăm măcar grija și preocuparea pe care ni le-au oferit, atât cât s-au priceput ei, în pruncia noastră. Acum, cât încă este posibil, avem șansa să le ascultăm sfaturile sau rugămințile; acum putem să le aducem simple mulțumiri și să-i convingem că suntem bine, că ne gândim la ei și că sunt valoroși în ochii noștri. Cel mai important lucru pentru un părinte este acela de a-și ști copilul fericit.

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  În luptă, dar nu disperaţi

  Gândeşte-te la cunoscuta zicală: „Când Dumnezeu închide uşa, tot El deschide o fereastră”, care exprimă într-un mod informal gândul principal de astăzi. Dumnezeu mi ne lasă niciodată să ajungem la limită. Doar aşteaptă-L în credinţă pe Iahve şi îţi vei redobândi speranţa.

  Slujind continuu

  PROVOCARE: Gândește-te cum i-ai putea implica în slujire pe copiii tăi sau pe copiii din biserica ta! Fă un plan ca, în locul în care ești, micuțul Samuel să poată sluji împreună cu tine!

  Sátán mesteri csalásai

  „A titkok az Úréi, a mi Istenünkéi; a kinyilatkoztatott dolgok pedig a mieink és a...