Minuni incredibile

  Binecuvântat să fie Domnul, care zilnic ne poartă povara, Dumnezeu, mântuirea noastră. Dumnezeu este pentru noi Dumnezeul izbăvirilor şi Domnul Dumnezeu ne poate scăpa de moarte. – Psalmii 68:19,20

  Uneori par să se întâmple lucruri pe neaşteptate şi apoi încetează fără vreo cauză anume. Adesea, acestea demonstrează minunile incredibile ale lui Dumnezeu şi ale dragostei Sale.

  În 1976, prietena mea şi sora ei cea mare s-au mutat în noua lor casă. În acelaşi an s-a mutat şi restul familiei, tot în acelaşi bloc. Era multă pace şi linişte.

  Într-o noapte, tatăl prietenei mele a crezut că sub patul lui era un şarpe, simţind că patul se mişcă. Totuşi, ziua următoare a citit în ziar despre un cutremur în Indonezia.

  Adesea, de-a lungul anilor, prietena mea a simţit trepidaţii în casă de la cutremure uşoare. Totuşi, într-o seară, toţi locuitorii de pe acea proprietate au simţit trepidaţii foarte puternice. Au simţit că tot blocul se mişca şi mulţi din locatarii clădirii au alergat la un câmp mare din apropiere pentru a se adăposti.

  Prietena mea şi familia ei au rămas în casă, deoarece nepotul ei dormea. Dar a văzut cum tăbliţa de deasupra uşii se mişca încoace şi încolo.

  În timpul acestor trepidaţii, a observat că ustensilele din bucătărie se mişcau de asemenea. Deşi mişcările erau puternice, prietena mea a rămas pe canapea în timp ce tot blocul se mişca şi tremura. Ea s-a rugat până când trepidaţiile au încetat.

  Lăudat fie Dumnezeul cel Atotputernic pentru minunile Sale incredibile şi pentru dragostea Sa!

  Cine poate explica dragostea, căile şi minunile lui Dumnezeu? Prietena mea crede că în două ocazii Dumnezeu a trimis albine la blocul în care locuieşte pentru a o avertiza. La o zi după una din aceste întâmplări, a avut loc un cutremur foarte mare în Indonezia.

  Cu adevărat, Domnul ne conduce dacă venim la El cu poverile noastre. El ne protejează şi ne călăuzeşte cu înţelepciunea Sa. Noi slujim şi ne închinăm unui Dumnezeu care îşi iubeşte copiii. Ce privilegiu minunat este să putem da mărturie de modul în care Dumnezeu înfăptuieşte minuni pentru copiii Săi care se roagă!


  Yan Siew Ghiang

  Minuni incredibile - 2019. Cu adevărat, Domnul ne conduce dacă venim la El cu poverile noastre. El ne protejează şi ne călăuzeşte cu înţelepciunea Sa. Noi slujim şi ne închinăm unui Dumnezeu care îşi iubeşte copiii. Ce privilegiu minunat este să putem da mărturie de modul în care Dumnezeu înfăptuieşte minuni pentru copiii Săi care se roagă!
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...