Bravo!

  Şi cum vor auzi despre El fără propovăduitor? – Romani 10:14

  Cele mai bune povestiri trebuie să fie spuse. Fiind credincioasă, eu îi consider pe toţi creştinii colegi din biserica creştină mondială. Noi trebuie să ne ridicăm şi să ne încurajăm unii pe alţii pentru a rămâne pe cale până Se va întoarce Isus. Întotdeauna mă rog să aflu noi modalităţi de a împărtăşi dragostea mea pentru Isus, aşa cum mă călăuzeşte Duhul Sfânt. Când aud o predică foarte bună, îmi cheltui dolarii puşi deoparte ca să fac CD-uri pentru a le putea oferi şi prietenilor mei. Planul meu era să iau de la biserică înregistrarea cu serviciul de închinare din 16 martie 2013 şi să fac mai multe CD-uri pentru a le include în scrisoarea anuală de Paşte. Totuşi, în Sabatul următor, 23 martie, am fost foarte dezamăgită când mi s-a spus că sistemul audio avusese nişte probleme cu o săptămână înainte, aşa că nu era nicio înregistrare a acelui program. Dar de îndată am simţit îndemnul Duhului Sfânt ca totuşi să zâmbesc, iar în mintea mea au răsunat următoarele cuvinte: Domnul va avea ceva mult mai bun pentru tine să dai altora! Şi acum urmează povestea de nepreţuit…

  Fiul meu de douăzeci şi şase de ani, Sonny, care suferă de autism, radia de fericire deoarece nu mai fusese la biserică de trei săptămâni din cauza unui virus gripal foarte urât. Momentele de laudă şi de rugăciune sunt partea preferată a serviciului de închinare. De obicei, ordinea programului este întotdeauna aceeaşi, în afara cazului în care sunt anumite restricţii din cauza timpului. În acea zi, anunţurile şi povestea copiilor au ocupat mai mult timp decât de obicei. De aceea nu mai era timp pentru a aduce înaintea Domnului motive personale de laudă sau cereri de rugăciune. Toţi au fost invitaţi să vină în faţa bisericii pentru Garden of Prayer (n. tr. Grădina Rugăciunii).

  Sonny nu a înţeles aceste instrucţiuni. El stătea în rândul doi, dând din mâini şi arătând spre el în încercarea zadarnică de a atrage atenţia persoanei care ţinea microfonul. Lui Sonny îi place să îşi spună experienţele, dar le spune în limbajul Sonny. Eu traduc pentru ca şi ceilalţi să înţeleagă. Fii binecuvântat, mă gândeam eu. Sonny nu va rata ocazia să se roage. Am mers în urma lui după ce a sărit din locul lui şi a mers în faţă. Apoi s-a întors, a zâmbit întregii adunări şi a făcut tuturor semn cu mâna înainte de a ne pleca pentru rugăciune. Sonny stabilise o legătură cu ei la nivel spiritual.

  Timp de mai bine de douăzeci de ani am ştiut că în fiecare Sabat, în biserica de unde sunt, se predică două predici: una de la amvon şi una ţinută de Sonny, care este o predică vie!


  Deborah Sanders

  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Totul strălucește

  În ziua aceea, când va veni să Își ia pietrele prețioase, ne vom putea așeza cu bucurie alături de ceilalți care au trecut prin procesul de lustruire, ca să strălucim ca stelele, pentru totdeauna.

  Hristos este podul

  Mă rog și vorbesc numai cu Domnul nostru așa cum o fac de ani de zile ca o creștină devotată. Dar darul acela îmi amintește că Hristos a murit pe cruce pentru noi; El este podul nostru și ar fi bine ca și noi să murim față de noi în fiecare zi și să trăim pentru El.

  Garanție pe viață

  Sunt atât de recunoscătoare că ochiul Lui veghează într-adevăr asupra vrăbiilor. Așa că am încredere că îi pasă și de mine!

  Mesagerul lui Dumnezeu

  El a avut grijă de familia mea în multe moduri miraculoase. Așa că, nu fi niciodată dezamăgită dacă Dumnezeu nu răspunde rugăciunilor tale așa cum vrei! Roagă-te numai să fii mesagerul lui credincios, fii recunoscătoare pentru călăuzirea Lui și vei fi binecuvântată!

  Publicate astăzi

  Luna Șebat

  Orice s-ar întâmpla în viața cuiva de lângă noi, să nu facem niciodată presupuneri grăbite și să considerăm că necazul lui se datorează faptului că e părăsit de Dumnezeu. Trebuie să fim conștienți că, atunci când cineva trece prin experiențe triste sau dureroase, acel om e poate cel mai aproape de Dumnezeu. Sub nicio formă să nu ne erijăm noi în unelte de pedeapsă pentru cineva, ci, dimpotrivă, să ne aplecăm și să-l ridicăm pe cel căzut sub povară chiar și în cazul unei vinovății evidente. Dacă nu cel căzut, atunci cine să aibă nevoie de ajutor și de înțelegere din partea cuiva care se consideră copil al lui Dumnezeu?

  Totul strălucește

  În ziua aceea, când va veni să Își ia pietrele prețioase, ne vom putea așeza cu bucurie alături de ceilalți care au trecut prin procesul de lustruire, ca să strălucim ca stelele, pentru totdeauna.

  Cea mai mare speranță

  În momentele de descurajare, spune alături de psalmist: „Tu eşti ocrotirea mea, Tu mă scoţi din necaz, Tu mă înconjori cu cântări de izbăvire”. Apoi continuă să-ţi imaginezi şi să meditezi asupra stării de bucurie eternă promisă de versetul de astăzi. Această promisiune este validă nu numai pentru veşnicie, ci şi pentru astăzi.

  Ajutor, mă pierd!

  Doamne, dă-le discernământ copiilor noștri și putere pentru biruință! PROVOCARE: Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să îți dea puterea de a evita să privești sau să te gândești la lucruri imorale sau care îți pot sugera gânduri imorale!

  Krisztus a Bíró

  „Az Atya nem ítél senkit, hanem az ítéletet egészen a Fiúnak adta.” (Ján 5,22)„Tanításaiban Krisztus...