Mulțumesc că ai dat Domnului

  Aruncă-ţi pâinea pe ape şi după multă vreme o vei găsi iarăşi! – Eclesiastul 11:1

  Participa la serviciul de închinare de dimineaţă în biserica mea din Canada. O studentă în primul an la teologie interpreta un imn foarte frumos pentru momentele de închinare prin muzică. Am fost mişcată până la lacrimi de acea piesă. Pentru mine era ciudat să mă simt atât de copleşită, deoarece mai auzisem multe persoane cântând până atunci. Mintea mea s-a întors cu treizeci şi cinci de ani în urmă. Soţul meu era pastor tânăr şi avea trei biserici. În zonă a venit un evanghelist şi a organizat o campanie de evanghelizare pentru roată regiunea. Două familii canadiene de origine franceză au participat regulat la toate întâlnirile. Foarte repede au acceptat toate învăţăturile. La sfârşit, ambele familii au primit botezul, impreună cu copiii lor.

  Patru din cei şase copii ai uneia din cele două familii mai locuiau acasă cu părinţii. La scurtă vreme după aceea, doi dintre copiii cei mici s-au înscris la şcoala bisericii locale. Soţul meu le-a povestit despre un internat creştin în altă provincie, sugerând că l-ar putea trimite pe băiatul lor adolescent la acel internat în anul următor. După mai multe discuţii, au luat decizia de a-l trimite acolo. Ajuns la şcoală, el a aflat că fabrica unde urma să lucreze pentru a mai acoperi din taxele şcolare era închisă pentru două săptămâni. Foarte descurajat, el dorea să se întoarcă acasă şi să renunţe cu totul la idee. Totuşi, cumnatul meu avea nevoie de ajutor la muls dimineaţa şi seara. Când i s-a oferit acea slujbă, tânărul a acceptat. A rămas acolo până a terminat liceul, aceasta fiindu-i casa departe de casă.

  După absolvire, tânărul s-a întors să lucreze la afacerea tatălui său, de instalaţii sanitare şi termice. S-a căsătorit şi a devenit tată pentru două fetiţe gemene. Fetele, după ce au terminat şcoala primară a bisericii, au luat acelaşi zbor, străbătând Canada pentru a merge în acelaşi campus creştin ca şi tatăl lor. Sora mea le-a invitat pe gemene şi pe tatăl lor să petreacă un weekend împreună cu ei înainte de începerea şcolii. În anii care au urmat, ele s-au bucurat de multe din preparatele ei gătite în casă. Întotdeauna îşi amintea de ziua lor de naştere.

  Dintr-odată mi-am dat seama că fata care cânta era una din gemene! În urmă cu mulţi ani, bunicii lor au păşit în această credinţă, acceptând învăţătura biblică despre Isus. Deoarece ei şi-au predat viaţa Domnului, această tânără şi sora ei geamănă erau acum înscrise la universitatea aceea.


  Vera Wiebe

  Mulțumesc că ai dat Domnului - 2019. Dintr-odată mi-am dat seama că fata care cânta era una din gemene! În urmă cu mulţi ani, bunicii lor au păşit în această credinţă, acceptând învăţătura biblică despre Isus. Deoarece ei şi-au predat viaţa Domnului, această tânără şi sora ei geamănă erau acum înscrise la universitatea aceea.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Publicate astăzi

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Új élet

  „Felelt Jézus: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet...