Explozia

  Lăudaţi pe Domnul! Lăudaţi pe Domnul, căci este bun, căci îndurarea Lui ţine în veci! – Psalmii 106:1

  Cum stau lucrurile în viaţa ta? Eşti ocupată? Plină de bucurie? Plină de tristeţe? Personal, eu sunt binecuvântată. În general sunt fericită. Totuşi, nu întotdeauna apreciez cât de bine îmi merge în viaţă. Recent mi s-a reamintit în mod destul de dramatic cât de binecuvântată sunt şi cât de uimitor este Dumnezeu. Aş vrea să îţi povestesc şi ţie.

  Într-o seară de sâmbătă am mers la culcare ca de obicei, dar în acea noapte s-a intâmplat un lucru cu totul neaşteptat. Cam pe la ora 2:30 dimineaţa m-am trezit dintr-odată. M-a trezit sunetul unei explozii puternice din casă! Deoarece în ultimul timp fuseseră furtuni, la început am crezut că am fost loviţi de un fulger. Dar am simţit un miros ciudat. Totuşi, aveam electricitate, ventilatorul continua să meargă. Luminiţele de la aparatele electronice din dormitor şi sufragerie erau aprinse.

  Soţul meu a verificat bucătăria şi a descoperit focul! Rapid l-a stins. Apoi a verificat toată casa să vadă dacă mai erau şi alte probleme.

  Ce se întâmplase? Din câte pot eu să îmi dau seama, substanţele chimice pe care ie folosesc la curăţenie şi pe care le ţin sub chiuveta din bucătărie s-au amestecat cumva şi au cauzat o explozie. Puterea exploziei a deschis uşile de la dulap şi au aprins covoraşul din faţa chiuvetei. Un lucru ştiu sigur, că Dumnezeu ne purta de grijă nouă şi casei noastre. În mod surprinzător, dulapul nici măcar nu a fost zgâriat! A trebuit să arunc covoraşul, dar podeaua era în regulă. În curând a dispărut şi mirosul de chimicale. Chiar cu o săptămână înainte am fost plecaţi de acasă. Dacă ar fi avut loc explozia atunci sau când noi eram la lucru sau la biserică, sau doar la cumpărături, rezultatul ar fi putut fi unul nefast. Casa noastră, fiind mai veche şi fiind făcută din lemn, nu ar fi durat mult până să fie mistuită de foc.

  Asa cum ni se spune în Matei 6:8, Tatăl nostru ştie de ce avem nevoie înainte ca noi să cerem. El ne-a protejat pe noi, casa noastră, animalele noastre şi, posibil, chiar şi casele vecinilor. El ne-a oferit protecţie faţă de ceva la care eu nici nu mă aşteptam să se întâmple! Această experienţă mi-a reamintit că Dumnezeu revarsă binecuvântări peste noi tot timpul! Uneori nici măcar nu ştim cum ne binecuvântează El. Să îl lăudăm pe Dumnezeu pentru bunătatea Lui plină de har!


  Julie Boocock-Bliss

  Explozia - 2019. Tatăl nostru ştie de ce avem nevoie înainte ca noi să cerem. El ne-a protejat pe noi, casa noastră, animalele noastre şi, posibil, chiar şi casele vecinilor. El ne-a oferit protecţie faţă de ceva la care eu nici nu mă aşteptam să se întâmple! Această experienţă mi-a reamintit că Dumnezeu revarsă binecuvântări peste noi tot timpul!
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...