Întâlnirea cu vedetele

  Dar, după cum este scris: „Lucruri pe care ochiul nu le-a văzut, urechea nu le-a auzit şi la inima omului nu s-au suit, aşa sunt lucrurile pe care le-a pregătit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc.” – 1 Corinteni 2:9

  Eu am crescut în oraşul Los Angeles, dar m-am retras în statul Washington. Am avut experienţe în Los Angeles pe care nu le poţi avea aici, în nord-vest.

  În Los Angeles am ieşit odată dintr-o clădire şi m-am întâlnit întâmplător cu un fost actor şi jucător de fotbal american, Rosey Grier, şi cu altă ocazie m-am întâlnit cu boxerul, actorul şi omul de televiziune, „Slapsy Maxie” Rosenblum. Am stat în lift cu actorul Cornel Wilde, am mers în spatele actorului american William Schallert pe Bulevardul Hollywood şi am stat la coadă alături de un alt actor, Eddie Quillan. De asemenea, am participat la o întâlnire cu Mike Connors, foarte cunoscut pentru rolul său de detectiv într-o serie televizată, şi l-am văzut pe Bill Murray pe un elefant pe Broadway.

  Dar pe cine ne putem aştepta să întâlnim în ceruri? Biblia ne prezintă cerul în detaliu.

  Acesta va dăinui pentru veşnicie. Vom construi case şi le vom locui. Copiii se vor juca în siguranţă cu leii şi vom explora universul împreună cu îngerii, care ne vor fi ghizi. Totuşi ni se spune că noi nu ne putem imagina ce a pregătit Dumnezeu pentru cei care Îi iubesc. Eu vreau să merg în cer şi să îi întâlnesc pe cei care au pus baza credinţei noastre şi au scris Biblia. În special vreau să mă întâlnesc cu Dumnezeu Tatăl şi cu Mântuitorul Isus, să văd şi să aflu tot ce au pregătit ei pentru mine acolo.

  Desigur, întâlniri cu vedete biblice ca acestea nu prea au loc aici pe pământ. Totuşi, în cer voi păşi pe străzi de aur în spatele lui Avraam şi Daniel. Voi ieşi dintr-o clădire şi îl voi vedea pe Iosua sau Matei. Poate voi merge în aceeaşi trăsură cu Pavel sau Ieremia şi voi locui aproape de Ellen White sau Debora. Voi petrece toată veşnicia vorbind cu marii reformatori precum Ieronim, Wycliffe şi Martin Luther. Voi avea privilegiul să mă plimb ţinându-mă de mâna străpunsă a Mântuitorului meu, Hristos Isus. Voi sta la picioarele Lui şi voi privi faţa sfântă şi curată a Dumnezeului minunat pe care Îi iubesc atât de mult.

  Doamne, Îţi mulţumesc pentru făgăduinţă cerului. Vreau să merg în ceruri şi să mă întâlnesc cu toţi cei care au pus bazele credinţei şi au scris Biblia. În special vreau să mă întâlnesc cu Dumnezeu Tatăl şi cu Isus Mântuitorul, să văd şi să aflu tot ce au pregătit ei pentru mine acolo. Te iubesc. Te rog, pot să merg cu tine acolo? Amin!


  Darlenejoan McKibbin Rhine

  Întâlnirea cu vedetele - 2019. Doamne, Îţi mulţumesc pentru făgăduinţă cerului. Vreau să merg în ceruri şi să mă întâlnesc cu toţi cei care au pus bazele credinţei şi au scris Biblia. În special vreau să mă întâlnesc cu Dumnezeu Tatăl şi cu Isus Mântuitorul, să văd şi să aflu tot ce au pregătit ei pentru mine acolo. Te iubesc. Te rog, pot să merg cu tine acolo? Amin!
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Țărmul păcii

  Ori de câte ori închid ochii și stau în liniște, imaginația mă poartă din nou în acest loc al solitudinii profunde și calme unde găsesc pace și unde Îl găsesc pe Dumnezeu. Iată ce mi-a oferit Isus: un țărm al păcii.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare neînțelepte

  Neînțelept nu este cel ce nu a avut posibilitatea să învețe sau să se pregătească, ci acela care a considerat că e suficient să știi și să ai valori, dar să nu te deranjezi să le folosești. Lipsa înțelepciunii poate să însemne uneori comoditate, alteori poate fi egală cu superficialitatea; se poate rezuma la pregătire pe jumătate sau la speranța că voi avea „noroc”. Un simplu simț al administrării chibzuite le-a salvat pe cele cinci fecioare de la o așteptare ratată, inutilă.

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Ţepuşul din carne

  Poate că Dumnezeu îngăduie durere în viața ta ca să corecteze anumite trăsături de caracter. Dacă acesta este cazul, mergi înainte ca Pavel sau ca David, nu în puterea ta, ci datorită influenței miraculoase a Creatorului care lucrează în tine.

  Eu, un salvator?

  Doamne, îți stau la dispoziție ca o umilă unealtă prin care să lucrezi la salvarea copiilor și a tinerilor! PROVOCARE: Alege unul sau mai mulți copii lipsiți de șansa unui cămin care să îi apropie de Domnul și oferă-te Lui ca să te folosească la salvarea acestora!

  A szemek kívánsága

  „Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kívánságnak okáért, immár paráználkodott azzal...