Întâlnirea cu vedetele

  Dar, după cum este scris: „Lucruri pe care ochiul nu le-a văzut, urechea nu le-a auzit şi la inima omului nu s-au suit, aşa sunt lucrurile pe care le-a pregătit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc.” – 1 Corinteni 2:9

  Eu am crescut în oraşul Los Angeles, dar m-am retras în statul Washington. Am avut experienţe în Los Angeles pe care nu le poţi avea aici, în nord-vest.

  În Los Angeles am ieşit odată dintr-o clădire şi m-am întâlnit întâmplător cu un fost actor şi jucător de fotbal american, Rosey Grier, şi cu altă ocazie m-am întâlnit cu boxerul, actorul şi omul de televiziune, „Slapsy Maxie” Rosenblum. Am stat în lift cu actorul Cornel Wilde, am mers în spatele actorului american William Schallert pe Bulevardul Hollywood şi am stat la coadă alături de un alt actor, Eddie Quillan. De asemenea, am participat la o întâlnire cu Mike Connors, foarte cunoscut pentru rolul său de detectiv într-o serie televizată, şi l-am văzut pe Bill Murray pe un elefant pe Broadway.

  Dar pe cine ne putem aştepta să întâlnim în ceruri? Biblia ne prezintă cerul în detaliu.

  Acesta va dăinui pentru veşnicie. Vom construi case şi le vom locui. Copiii se vor juca în siguranţă cu leii şi vom explora universul împreună cu îngerii, care ne vor fi ghizi. Totuşi ni se spune că noi nu ne putem imagina ce a pregătit Dumnezeu pentru cei care Îi iubesc. Eu vreau să merg în cer şi să îi întâlnesc pe cei care au pus baza credinţei noastre şi au scris Biblia. În special vreau să mă întâlnesc cu Dumnezeu Tatăl şi cu Mântuitorul Isus, să văd şi să aflu tot ce au pregătit ei pentru mine acolo.

  Desigur, întâlniri cu vedete biblice ca acestea nu prea au loc aici pe pământ. Totuşi, în cer voi păşi pe străzi de aur în spatele lui Avraam şi Daniel. Voi ieşi dintr-o clădire şi îl voi vedea pe Iosua sau Matei. Poate voi merge în aceeaşi trăsură cu Pavel sau Ieremia şi voi locui aproape de Ellen White sau Debora. Voi petrece toată veşnicia vorbind cu marii reformatori precum Ieronim, Wycliffe şi Martin Luther. Voi avea privilegiul să mă plimb ţinându-mă de mâna străpunsă a Mântuitorului meu, Hristos Isus. Voi sta la picioarele Lui şi voi privi faţa sfântă şi curată a Dumnezeului minunat pe care Îi iubesc atât de mult.

  Doamne, Îţi mulţumesc pentru făgăduinţă cerului. Vreau să merg în ceruri şi să mă întâlnesc cu toţi cei care au pus bazele credinţei şi au scris Biblia. În special vreau să mă întâlnesc cu Dumnezeu Tatăl şi cu Isus Mântuitorul, să văd şi să aflu tot ce au pregătit ei pentru mine acolo. Te iubesc. Te rog, pot să merg cu tine acolo? Amin!


  Darlenejoan McKibbin Rhine

  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  Totul strălucește

  În ziua aceea, când va veni să Își ia pietrele prețioase, ne vom putea așeza cu bucurie alături de ceilalți care au trecut prin procesul de lustruire, ca să strălucim ca stelele, pentru totdeauna.

  Hristos este podul

  Mă rog și vorbesc numai cu Domnul nostru așa cum o fac de ani de zile ca o creștină devotată. Dar darul acela îmi amintește că Hristos a murit pe cruce pentru noi; El este podul nostru și ar fi bine ca și noi să murim față de noi în fiecare zi și să trăim pentru El.

  Garanție pe viață

  Sunt atât de recunoscătoare că ochiul Lui veghează într-adevăr asupra vrăbiilor. Așa că am încredere că îi pasă și de mine!

  Publicate astăzi

  A unsprezecea poartă – de Iacint

  La rândul nostru, și noi putem fi o reflexie a luminii care vine de la Dumnezeu spre cei ce trăiesc anonim sau ascunși de rușine ori de teamă. Dacă ei încă nu Îl văd pe Dumnezeu, noi am putea să le arătăm măcar puțin din ceea ce este El pentru viața noastră. Cu un mic efort și cu puțină bunăvoință, am putea să-i punem pe ceilalți în valoare mai mult decât o facem acum sau decât facem pentru noi înșine.

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  De la bocet la bucurie

  Dumnezeu poate şi vrea să ne ia tristeţea, descurajarea şi amărăciunea, ca noi să ne putem bucura de viaţă şi să fim pregătiţi să-L primim cu bucurie. Domnul ne va binecuvânta dacă îi dăm voie.

  Între două lumi

  Tată, ne rugăm pentru tinerii indeciși să se prindă de Tine! Și pe cei plecați departe înapoiază-i casei Tale! PROVOCARE: Gândește-te la o carte care vorbește despre Isus și ofer-o, când ai ocazia, unui tânăr!

  Isten minden cselekedetet megítél

  „Mert minden cselekedetet az Isten ítéletre előhoz, minden titkos dologgal, akár jó, akár gonosz legyen...