Întâlnirea cu vedetele

  Dar, după cum este scris: „Lucruri pe care ochiul nu le-a văzut, urechea nu le-a auzit şi la inima omului nu s-au suit, aşa sunt lucrurile pe care le-a pregătit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc.” – 1 Corinteni 2:9

  Eu am crescut în oraşul Los Angeles, dar m-am retras în statul Washington. Am avut experienţe în Los Angeles pe care nu le poţi avea aici, în nord-vest.

  În Los Angeles am ieşit odată dintr-o clădire şi m-am întâlnit întâmplător cu un fost actor şi jucător de fotbal american, Rosey Grier, şi cu altă ocazie m-am întâlnit cu boxerul, actorul şi omul de televiziune, „Slapsy Maxie” Rosenblum. Am stat în lift cu actorul Cornel Wilde, am mers în spatele actorului american William Schallert pe Bulevardul Hollywood şi am stat la coadă alături de un alt actor, Eddie Quillan. De asemenea, am participat la o întâlnire cu Mike Connors, foarte cunoscut pentru rolul său de detectiv într-o serie televizată, şi l-am văzut pe Bill Murray pe un elefant pe Broadway.

  Dar pe cine ne putem aştepta să întâlnim în ceruri? Biblia ne prezintă cerul în detaliu.

  Acesta va dăinui pentru veşnicie. Vom construi case şi le vom locui. Copiii se vor juca în siguranţă cu leii şi vom explora universul împreună cu îngerii, care ne vor fi ghizi. Totuşi ni se spune că noi nu ne putem imagina ce a pregătit Dumnezeu pentru cei care Îi iubesc. Eu vreau să merg în cer şi să îi întâlnesc pe cei care au pus baza credinţei noastre şi au scris Biblia. În special vreau să mă întâlnesc cu Dumnezeu Tatăl şi cu Mântuitorul Isus, să văd şi să aflu tot ce au pregătit ei pentru mine acolo.

  Desigur, întâlniri cu vedete biblice ca acestea nu prea au loc aici pe pământ. Totuşi, în cer voi păşi pe străzi de aur în spatele lui Avraam şi Daniel. Voi ieşi dintr-o clădire şi îl voi vedea pe Iosua sau Matei. Poate voi merge în aceeaşi trăsură cu Pavel sau Ieremia şi voi locui aproape de Ellen White sau Debora. Voi petrece toată veşnicia vorbind cu marii reformatori precum Ieronim, Wycliffe şi Martin Luther. Voi avea privilegiul să mă plimb ţinându-mă de mâna străpunsă a Mântuitorului meu, Hristos Isus. Voi sta la picioarele Lui şi voi privi faţa sfântă şi curată a Dumnezeului minunat pe care Îi iubesc atât de mult.

  Doamne, Îţi mulţumesc pentru făgăduinţă cerului. Vreau să merg în ceruri şi să mă întâlnesc cu toţi cei care au pus bazele credinţei şi au scris Biblia. În special vreau să mă întâlnesc cu Dumnezeu Tatăl şi cu Isus Mântuitorul, să văd şi să aflu tot ce au pregătit ei pentru mine acolo. Te iubesc. Te rog, pot să merg cu tine acolo? Amin!


  Darlenejoan McKibbin Rhine

  Întâlnirea cu vedetele - 2019. Doamne, Îţi mulţumesc pentru făgăduinţă cerului. Vreau să merg în ceruri şi să mă întâlnesc cu toţi cei care au pus bazele credinţei şi au scris Biblia. În special vreau să mă întâlnesc cu Dumnezeu Tatăl şi cu Isus Mântuitorul, să văd şi să aflu tot ce au pregătit ei pentru mine acolo. Te iubesc. Te rog, pot să merg cu tine acolo? Amin!
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  O mărturie

  Bunica mea va înțelege că, de-a lungul anilor, am încercat să-i încurajez pe alții să „facă binele”. Ca rezultat al mărturiei mele, am fost binecuvântată cu întoarcerea multor prieteni pentru totdeauna în familia lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...