Fratele John

  lubiţi-vă unii pe alţii cu o dragoste frăţească. În cinste, fiecare să dea întâietate altuia. – Romani 12:10

  Eu fac parte dintr-o biserică mică, Biserica Lily of the Valley, de pe frumoasa insulă Dominica. Biserica noastră are doar patruzeci de membri, dar tocmai acest lucru îmi place cel mai mult la biserica din care fac parte. Deşi suntem puţini, ne pasă unii de alţii. Poţi simţi dragostea între fraţi.

  Este aproape imposibil să te simţi exclus.

  Prim-prezbiterul bisericii este fratele Rennick John. Întotdeauna l-am văzut nu roar ca pe un lider, dar şi ca pe o persoană care încurajează. Cred că atunci când va veni vremea, în zilele din urmă, să fim despărţiţi de alţi credincioşi şi să fim persecutaţi pentru Domnul nostru, eu îmi voi aminti de fratele John

  Dacă cineva are nevoie de ajutor cu orice, doar îl întreabă pe fratele John.

  Ai nevoie să te ducă cineva cu maşina? Sună-l pe fratele John.

  Simţi nevoia să vorbeşti cu cineva? Fratele John este gata să asculte.

  Chiar şi atunci când simţi că vrei să fii singur, iată că vine fratele John, care reuşeşte să te facă să te simţi mai bine, fie că vrei sau nu.

  Fratele John a acceptat chemarea de a fi prim-prezbiter în biserica noastră şi niciodată nu a fost mai prejos de chemarea lui. Rugăciunea lui este să ne vadă pe fiecare dintre noi mântuiţi. Aceasta este dragostea pe care o aştepţi de la un lider. De asemenea, eu sper ca cei care citesc acest devotional să fie încurajaţi să îi trateze pe ceilalţi aşa cum ne tratează prezbiterul nostru pe noi. Versetul de astăzi ne spune: „Iubiţi-vă unii pe alţii cu o dragoste frăţească. În cinste, fiecare să dea întâietate altuia.”

  În lumea de astăzi avem nevoie unii de alţii mai mult decât înainte. Ştiu că Tatăl nostru din ceruri aşteaptă ca noi să fim uniţi, ca o familie, deoarece venirea Sa este mult mai aproape decât înainte. „Tot aşa şi noi, care suntem mulţi, alcătuim un singur trup în Hristos” (Romani 12:5). Dacă, din întâmplare, o parte a trupului este bolnavă, tot trupul este bolnav.

  Rugăciunea mea astăzi este să continuăm să ne iubim unii pe alţii aşa cum ne iubeşte Hristos. Datoria noastră să fie a ne încuraja unii pe ceilalţi în călătoria noastră spre împărăţia veşnică a lui Dumnezeu.


  Amanda Amy Isles

  Fratele John - 2019. Ştiu că Tatăl nostru din ceruri aşteaptă ca noi să fim uniţi, ca o familie, deoarece venirea Sa este mult mai aproape decât înainte. „Tot aşa şi noi, care suntem mulţi, alcătuim un singur trup în Hristos”. Dacă, din întâmplare, o parte a trupului este bolnavă, tot trupul este bolnav.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...