Fratele John

  lubiţi-vă unii pe alţii cu o dragoste frăţească. În cinste, fiecare să dea întâietate altuia. – Romani 12:10

  Eu fac parte dintr-o biserică mică, Biserica Lily of the Valley, de pe frumoasa insulă Dominica. Biserica noastră are doar patruzeci de membri, dar tocmai acest lucru îmi place cel mai mult la biserica din care fac parte. Deşi suntem puţini, ne pasă unii de alţii. Poţi simţi dragostea între fraţi.

  Este aproape imposibil să te simţi exclus.

  Prim-prezbiterul bisericii este fratele Rennick John. Întotdeauna l-am văzut nu roar ca pe un lider, dar şi ca pe o persoană care încurajează. Cred că atunci când va veni vremea, în zilele din urmă, să fim despărţiţi de alţi credincioşi şi să fim persecutaţi pentru Domnul nostru, eu îmi voi aminti de fratele John

  Dacă cineva are nevoie de ajutor cu orice, doar îl întreabă pe fratele John.

  Ai nevoie să te ducă cineva cu maşina? Sună-l pe fratele John.

  Simţi nevoia să vorbeşti cu cineva? Fratele John este gata să asculte.

  Chiar şi atunci când simţi că vrei să fii singur, iată că vine fratele John, care reuşeşte să te facă să te simţi mai bine, fie că vrei sau nu.

  Fratele John a acceptat chemarea de a fi prim-prezbiter în biserica noastră şi niciodată nu a fost mai prejos de chemarea lui. Rugăciunea lui este să ne vadă pe fiecare dintre noi mântuiţi. Aceasta este dragostea pe care o aştepţi de la un lider. De asemenea, eu sper ca cei care citesc acest devotional să fie încurajaţi să îi trateze pe ceilalţi aşa cum ne tratează prezbiterul nostru pe noi. Versetul de astăzi ne spune: „Iubiţi-vă unii pe alţii cu o dragoste frăţească. În cinste, fiecare să dea întâietate altuia.”

  În lumea de astăzi avem nevoie unii de alţii mai mult decât înainte. Ştiu că Tatăl nostru din ceruri aşteaptă ca noi să fim uniţi, ca o familie, deoarece venirea Sa este mult mai aproape decât înainte. „Tot aşa şi noi, care suntem mulţi, alcătuim un singur trup în Hristos” (Romani 12:5). Dacă, din întâmplare, o parte a trupului este bolnavă, tot trupul este bolnav.

  Rugăciunea mea astăzi este să continuăm să ne iubim unii pe alţii aşa cum ne iubeşte Hristos. Datoria noastră să fie a ne încuraja unii pe ceilalţi în călătoria noastră spre împărăţia veşnică a lui Dumnezeu.


  Amanda Amy Isles

  Fratele John - 2019. Ştiu că Tatăl nostru din ceruri aşteaptă ca noi să fim uniţi, ca o familie, deoarece venirea Sa este mult mai aproape decât înainte. „Tot aşa şi noi, care suntem mulţi, alcătuim un singur trup în Hristos”. Dacă, din întâmplare, o parte a trupului este bolnavă, tot trupul este bolnav.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...