Dragostea lui Dumnezeu

  Dar Dumnezeu îşi arată dragostea faţă de noi prin faptul că, pe când eram noi încă păcătoşi, Hristos a murit pentru noi. – Romani 5:8

  O, dragostea lui Dumnezeu, cât de puternică şi adevărată!

  Eternă şi totuşi nouă;

  Neînţeleasă şi nevândută,

  Care trece dincolo de orice cunoştinţă şi gând.*

  Stăteam pe vârful ţărmului stâncos, privind înspre mare. Era dimineaţa devreme; soarele răsărea şi valurile se sfărâmau de stâncile din apropierea ţărmului. Norii erau joşi şi negri şi prevesteau ploaia care se apropia. Stând pe acel vârf şi privind ia stâncile care păreau de nemutat şi la puterea fără sfârşit a mării, care ajungea tot mai sus şi continua să vină, m-am gândit la dragostea lui Dumnezeu pentru mine.

  Aparenta încăpăţânare a stâncilor care nu se lăsau mutate şi a mării care venea neîncetat la mal mi-a amintit că dragostea lui Dumnezeu pentru mine nu are sfârşit, indiferent ce se întâmplă în viaţa mea, indiferent ce am făcut, dragostea lui Dumnezeu continuă să mă spele cu valurile sale nesfârşite.

  Pavel scria că, încă pe când eram păcătoşi, chiar înainte să Îi cunoaştem sau să ne predăm viaţa noastră Lui, Isus a murit pentru noi. Moartea lui Hristos pe cruce este cea mai mare dovadă a dragostei lui Dumnezeu pentru omenire. Uimitor? Da. De necrezut? Da. Dragoste încăpăţânată? Da. Aşa mi-au venit în minte versurile minunatului imn al lui Horatius Bonar: „O, dragostea lui Dumnezeu, cât de puternică şi adevărată!” Dragostea lui Dumnezeu pentru fiecare dintre noi trece dincolo de comportamentul nostru, de atitudinea noastră, de voinţa noastră încăpăţânată şi chiar de păcatele noastre. Vedem această dragoste culminând cu moartea lui Isus pe cruce pentru fiecare dintre noi.

  Te citim cel mai bine în Cel care a venit

  Să poarte pentru noi crucea ruşinii;

  Trimis de Tatăl cel de sus,

  Viaţa noastră să o trăiască, de moartea noastră să aibă parte.”

  Uneori ne simţim neiubiţi sau de neiubit. Când Satana îţi aduce aceste gânduri in minte, reaminteşte-ţi şi spune-i că Dumnezeu te iubeşte şi că dragostea Lui este mai puternică decât gândurile şi simţămintele negative. Bucură-te astăzi de acea dragoste!


  Heather-Dawn Small

  Dragostea lui Dumnezeu - 2019. Uneori ne simţim neiubiţi sau de neiubit. Când Satana îţi aduce aceste gânduri in minte, reaminteşte-ţi şi spune-i că Dumnezeu te iubeşte şi că dragostea Lui este mai puternică decât gândurile şi simţămintele negative. Bucură-te astăzi de acea dragoste!
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...