Dragostea lui Dumnezeu

  Dar Dumnezeu îşi arată dragostea faţă de noi prin faptul că, pe când eram noi încă păcătoşi, Hristos a murit pentru noi. – Romani 5:8

  O, dragostea lui Dumnezeu, cât de puternică şi adevărată!

  Eternă şi totuşi nouă;

  Neînţeleasă şi nevândută,

  Care trece dincolo de orice cunoştinţă şi gând.*

  Stăteam pe vârful ţărmului stâncos, privind înspre mare. Era dimineaţa devreme; soarele răsărea şi valurile se sfărâmau de stâncile din apropierea ţărmului. Norii erau joşi şi negri şi prevesteau ploaia care se apropia. Stând pe acel vârf şi privind ia stâncile care păreau de nemutat şi la puterea fără sfârşit a mării, care ajungea tot mai sus şi continua să vină, m-am gândit la dragostea lui Dumnezeu pentru mine.

  Aparenta încăpăţânare a stâncilor care nu se lăsau mutate şi a mării care venea neîncetat la mal mi-a amintit că dragostea lui Dumnezeu pentru mine nu are sfârşit, indiferent ce se întâmplă în viaţa mea, indiferent ce am făcut, dragostea lui Dumnezeu continuă să mă spele cu valurile sale nesfârşite.

  Pavel scria că, încă pe când eram păcătoşi, chiar înainte să Îi cunoaştem sau să ne predăm viaţa noastră Lui, Isus a murit pentru noi. Moartea lui Hristos pe cruce este cea mai mare dovadă a dragostei lui Dumnezeu pentru omenire. Uimitor? Da. De necrezut? Da. Dragoste încăpăţânată? Da. Aşa mi-au venit în minte versurile minunatului imn al lui Horatius Bonar: „O, dragostea lui Dumnezeu, cât de puternică şi adevărată!” Dragostea lui Dumnezeu pentru fiecare dintre noi trece dincolo de comportamentul nostru, de atitudinea noastră, de voinţa noastră încăpăţânată şi chiar de păcatele noastre. Vedem această dragoste culminând cu moartea lui Isus pe cruce pentru fiecare dintre noi.

  Te citim cel mai bine în Cel care a venit

  Să poarte pentru noi crucea ruşinii;

  Trimis de Tatăl cel de sus,

  Viaţa noastră să o trăiască, de moartea noastră să aibă parte.”

  Uneori ne simţim neiubiţi sau de neiubit. Când Satana îţi aduce aceste gânduri in minte, reaminteşte-ţi şi spune-i că Dumnezeu te iubeşte şi că dragostea Lui este mai puternică decât gândurile şi simţămintele negative. Bucură-te astăzi de acea dragoste!


  Heather-Dawn Small

  Dragostea lui Dumnezeu - 2019. Uneori ne simţim neiubiţi sau de neiubit. Când Satana îţi aduce aceste gânduri in minte, reaminteşte-ţi şi spune-i că Dumnezeu te iubeşte şi că dragostea Lui este mai puternică decât gândurile şi simţămintele negative. Bucură-te astăzi de acea dragoste!
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...