Întâlnire divină

  Atunci El mi-a zis: „Du-te, căci te voi trimite departe la neamuri…” – Faptele 22:21

  Recent am participat la o întâlnire a femeilor în Mauritius, împreună cu prietena mea, Rhoda Nthani. Camerele noastre de hotel erau una lângă cealaltă. Într-o seară, după o zi în care muncisem din greu, ne-am întors în camera noastră pentru a ne odihni. Uşa de la camera mea refuza să se deschidă. Recepţia era prea departe, şi eu eram prea obosită pentru a merge până acolo. Aşa că am rugat-o pe prietena mea să îmi dea voie să folosesc telefonul ei pentru a suna după ajutor. Prietena mea a propus să rămân la ea în cameră să aştept să vină cineva să mă ajute. Câteva minute mai târziu a ajuns cineva de la paza hotelului şi a rezolvat problema. Aşa că m-am întors în camera Rhondei pentru a-mi lua lucrurile, după care am mers să deschid uşa. Din nou, uşa nu s-a deschis. Am chemat din nou ajutor. De data aceasta, angajatul supraveghetor a sugerat să fie schimbată yala de la uşă. A trebuit să meargă în magazie pentru a găsi o altă yală. Între timp, unul din asistenţii lui a dorit să rămână în preajmă. A rămas în apropiere de noi, deşi acest lucru ne transmitea o stare de nelinişte.

  Bărbatul s-a prezentat şi ne-a întrebat care era scopul vizitei noastre acolo. Când i-am spus de ce eram acolo, el s-a deschis şi ne-a mărturisit că îşi dorea să întâlnească creştini. Născut într-o familie budistă, încă din copilărie se închinase la idoli. Într-o zi a întâlnit un grup de creştini care i-au vorbit despre Dumnezeu şi Isus. Ei l-au învăţat cum să se roage şi i-au dăruit o Biblie. Citise Biblia şi se ruga în fiecare zi la Dumnezeu, dar mama lui nu dorea ca el să devină creştin. Dumnezeu răspunsese rugăciunii lui de a-şi găsi un loc de muncă, aşa că a reuşit să iasă din sărăcie, să îşi construiască o casă pentru familia lui şi să le ofere cele necesare. Acum căuta creştini pentru a putea fi încurajat spiritual. În ziua în care uşa mea nu s-a deschis, el se rugase la Dumnezeu să îl ajute să întâlnească creştini care să se roage cu el şi să îl încurajeze. Chiar acolo am îngenuncheat şi ne-am rugat cu el. După ce l-am încurajat puţin, s-a întors personalul de la pază şi mi-a reparat yala de la uşă pentru a treia oară. De data aceasta era reparată. Ce întâlnire divină! Am fost uimită să văd că Dumnezeu a folosit problema de la uşa mea pentru a sluji unei inimi singuratice.

  Există momente când ne îndeplinim datoria, dar uităm că Dumnezeu a aranjat întâlniri divine pentru noi. Acest lucru ne face să ascultăm şi să îl căutăm în fiecare situaţie.

  Doamne, ajută-mă să ascult glasul Tău în fiecare minut. Ajută-mă să văd multele întâlniri pe care Tu le-ai stabilit în programul meu zilnic.


  Caroline Chola

  Întâlnire divină - 2019. Doamne, ajută-mă să ascult glasul Tău în fiecare minut. Ajută-mă să văd multele întâlniri pe care Tu le-ai stabilit în programul meu zilnic.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...