Devenind prințesă

  Dar tuturor celor ce L-au primit, adică celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul să se facă copii ai lui Dumnezeu. – loan 1:12

  La sfârşitul anilor 1980, am luat hotărârea să Îi urmez pe Isus după ce într-o dimineaţă m-am trezit cu pace în inimă şi am auzit un glas în acele ore ale dimineţii spunând: „Bună dimineaţa, copile.” îmi doresc să pot spune că din acel moment am păşit drept înainte şi pe calea îngustă…

  Dar calea mea a fost plină de alunecări, egoism, cu un deget în biserică şi un picior în lume. Dar Dumnezeu nu a renunţat niciodată la mine. De mai multe ori decât aş vrea eu să recunosc, eram fiica Lui risipitoare, copilul Lui problemă, dar El mă tot chema. El a pus la lucru în viaţa mea principiul din Romani 8:28 pentru binele şi slava Sa, deşi eu nu am renunţat la consumul de alcool multă vreme. Deşi mergeam la biserică, alcoolul era un zeu căruia îi slujeam. Era lucrul la care apelam pentru alinare şi pace — în loc de rugăciune şi Biblie. În cele din urmă, când m-am săturat să mai fiu făţarnică, m-am predat cu totul lui Dumnezeu. Într-o vineri seară, pe 26 aprilie 2008, m-am pus pe genunchi şi i-am cerut Domnului să îmi ia cu totul dorinţa de a mai consuma alcool. Nu s-a întâmplat nimic. După încheierea Sabatului, am mers în bucătărie şi m-am uitat la două sticle de alcool, care păreau a fi un cocktail White Russian. Atunci mi-am amintit rugăciunea mea. În acel moment, Dumnezeu a răspuns rugăciunii mele. Am ieşit din bucătărie şi de atunci nu am mai consumat alcool în ultimii şapte ani, fără a suferi de delirium tremens. Iacov 4:2 spune: „Nu aveţi, pentru că nu cereţi.” Acela a fost un moment crucial în viaţa mea şi în relaţia mea cu Dumnezeu. La fel ca îndrăci tul vindecat din Luca 8, acum şi eu trebuie să spun tuturor ce a făcut Dumnezeu pentru mine.

  Deşi am înfruntat multe încercări de atunci – inclusiv aceea de a rămâne văduvă, în 2014 – Dumnezeu m-a purtat pe braţe şi preţuiesc nespus ce a făcut Fiul Său pentru mine. Deşi neprihănirea noastră este asemenea unor haine murdare (Isaia 64:6), totuşi Dumnezeu a iubit lumea atât de mult încât ni L-a dat pe Fiul Său. Oricine crede în El poate fi mântuit (loan 3:16).

  Dar tu? Ai fost şi tu o fiică rătăcitoare? Poţi deveni o prinţesă. Isus spune: „Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine” (loan 14:6). De ce nu înalţi şi tu o rugăciune simplă: Doamne, m-am săturat de deciziile proaste pe care le-am luat şi de starea în care se află viaţa mea astăzi. Nu ştiu cum să fac acest lucru, aşa că în smerenie îţi cer să vii în inima mea ca Dumnezeu. Ajută-mă astăzi să îmi schimb viaţa şi să îmi predau voinţa Ţie. În numele Fiului Tău, Isus.


  Candy L. Bedford

  Devenind prințesă - 2019. De ce nu înalţi şi tu o rugăciune simplă: Doamne, m-am săturat de deciziile proaste pe care le-am luat şi de starea în care se află viaţa mea astăzi. Nu ştiu cum să fac acest lucru, aşa că în smerenie îţi cer să vii în inima mea ca Dumnezeu. Ajută-mă astăzi să îmi schimb viaţa şi să îmi predau voinţa Ţie. În numele Fiului Tău, Isus!
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Publicate astăzi

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Új élet

  „Felelt Jézus: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet...