Scrisoare către un fiu

  Alerg spre ţintă, pentru premiul chemării cereşti a lui Dumnezeu, în Hristos Isus. Gândul acesta dar să ne însufleţească pe toţi care suntem desăvârşiţi şi, dacă în vreo privinţă sunteţi de altă părere, Dumnezeu vă va lumina şi în această privinţă. – Filipeni 3:14,15

  Dragul meu Aaron,

  În jocul vieţii, ştim că în cele din urmă sfinţii îi vor învinge pe cei răi. Pentru a fi un sfânt învingător, trebuie să asculţi de antrenor, de Isus Hristos. El ne călăuzeşte şi ne dă sfaturi despre cum să facem mişcări câştigătoare. El ne oferă suporteri, ca de exemplu părinţi şi profesori, care să te susţină şi să te încurajeze. De asemenea, ştim că disciplina este esenţială pentru a învinge pofta cărnii, pofta ochilor şi mândria vieţii. Un sfânt câştigător aleargă înspre ţintă şi niciodată nu se dă bătut în faţa oboselii. Ce este cel mai uimitor la Antrenorul Isus este că El te va ajuta în multe ocazii şi va pregăti totul ca să poţi marca!

  Jucătorii din echipa adversă, cei răi, nu se ghidează după manual. Ei vor comite fault tehnic şi flagrant la porunca antrenorului lor, Satana. Antrenorul lor va încerca să te ademenească în echipa lui. El îi trimite pe „suporterii” lui – aşa-zişii „prieteni” — în calea ta cu multe ispite. El doreşte ca tu — şi oricare dintre noi — să schimbăm echipa şi să începem să jucăm în echipa lui. Dar noi ştim că el nu este doar mincinos, ci este şi distrugător.

  În jocul vieţii, noi trebuie să protejăm — cu toată puterea — lucrul pe care îl doresc ambii antrenori: inima noastră. Adesea, dacă intrăm în joc alături de prieteni, părinţi şi profesori susţinători şi dedicaţi – sub conducerea antrenorului Isus —, vom fi stimulaţi să trăim o viaţă de creştin. Vom fi foarte entuziasmaţi să jucăm cât mai bine pentru Isus, cu ochii aţintiţi spre adevăratul obiectiv – să petrecem veşnicia cu El. Isus ne va ajuta să ne formăm aptitudini şi să le înmulţim prin „antrenament” zilnic cu El prin rugăciune şi studierea Bibliei. Pentru a câştiga în acest joc, îţi trebuie mai mult decât îndemânare cu mingea. Fiecare dintre noi trebuie să îşi ia angajamentul să urmeze planul divin de joc.

  Fiule, chiar acum eşti în a doua repriză de prelungiri. Aşa că fa schimbul, treci de adversarii tăi, blochează-le loviturile şi lasă-L pe Antrenorul tău să îţi arate cum să joci în aşa fel încât rezultatul final pentru tine să fie victoria sigură. Tu vei câştiga, deoarece eşti un sfânt şi antrenorul tău este Isus Hristos.

  Eu te susţin. Eşti un învingător. Suporterul tău pentru totdeauna, mama.


  Raschelle Mclean-Jones

  Scrisoare către un fiu - 2019. Fiule, chiar acum eşti în a doua repriză de prelungiri. Aşa că fa schimbul, treci de adversarii tăi, blochează-le loviturile şi lasă-L pe Antrenorul tău să îţi arate cum să joci în aşa fel încât rezultatul final pentru tine să fie victoria sigură. Tu vei câştiga, deoarece eşti un sfânt şi antrenorul tău este Isus Hristos.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...