Lăudat să fie Domnul!

  De aceea, preaiubiţii mei fraţi, fiţi tari, neclintiţi, sporiţi totdeauna în lucrul Domnului, căci ştiţi că osteneala voastră în Domnul nu este zadarnică. – 1 Corinteni 15:58

  Femeile sunt cele mai băgăcioase”, spuse mami. „Voi lăsa cartea Tragedia veacurilor deschisă, chiar pe masa din sufragerie. Este o carte foarte bună despre evenimentele de la sfârşitul timpului.” In urmă cu câţiva ani, fiind văduvă, mama a hotărât să dea în chirie câteva camere pentru a ne suplimenta veniturile. O doamnă singură, mai în vârstă, tocmai ce venise pentru a preda la şcoala noastră de ţară şi avea nevoie de chirie. Fără să ezite, Ann a luat cartea să vadă despre ce era. Nu a trecut mult timp şi a întrebat dacă o poate lua în cameră pentru a o studia mai cu atenţie.

  Ann era foarte interesată de ceea ce citea şi nu a durat mult până a început să meargă cu noi la biserică. A fost foarte impresionată de ordinea din cadrul serviciilor de închinare, de grija diaconilor îmbrăcaţi la costum şi cravată şi de atmosfera de reverenţă de la serviciul Sfintei Cine. Da, în cele din urmă a participat la studii biblice şi a primit botezul în mica noastră biserică.

  Ann a locuit la mama timp de şapte sau opt ani şcolari, aşa că a avut suficient timp să citească din biblioteca vastă a mamei mele. A citit cărţi care au ajutat-o în umblarea ei cu Dumnezeu. După ce s-a pensionat, Ann s-a întors la casa ei. Nu pot spune că am păstrat legătura de-a lungul anilor, dar am auzit când ea a trecut în nefiinţă.

  Voi sări peste câţiva ani pentru a ajunge la finalul palpitant al acestei experienţe. Eu lucram la serviciul clienţi într-o companie de publicaţii creştine. La celălalt capăt al telefonului era o femeie care locuia în acelaşi orăşel în care locuise Ann. Am întrebat-o dacă o cunoscuse pe Ann sau pe sora ei. „Da, desigur,” a exclamat ea. „Am făcut studii biblice cu Amanda după ce Ann ne-a vorbit despre credinţa ei şi ea la rândul ei a primit botezul.” Puteam simţi entuziasmul din glasul ei. „Dar asta nu este tot. Ann şi-a folosit fondul de pensie pentru a cumpăra o biserică pentru oraşul nostru!” Răspunsul meu a fost: „Lăudat fie Domnul! Lăudat fie Domnul!”

  Îmi amintesc de câteva cântece vechi, bine cunoscute, pe care mama obişnuia să le interpreteze la pianul bisericii sau să le fredoneze când lucra în grădina de flori: „Voi primi eu cândva în cunună o stea?” şi „Când El va veni să îşi strângă comorile.” Mama încă nu a aflat finalul acestei poveşti. Dar îmi imaginez că va fi puţin curioasă şi va încerca să afle de ce coroana ei este atât de strălucitoare.

  Rosemary Byrd Hickman

  Lăudat să fie Domnul! - 2019. Îmi amintesc de câteva cântece vechi, bine cunoscute, pe care mama obişnuia să le interpreteze la pianul bisericii sau să le fredoneze când lucra în grădina de flori: „Voi primi eu cândva în cunună o stea?” şi „Când El va veni să îşi strângă comorile.” Mama încă nu a aflat finalul acestei poveşti.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...